12

do 6

преди 6 години

"Братко" роме, гледали вечерната проверка по канал 1, да казаха името на един ром. Защо не сте участвали в нито една война, въстание или каквото и да е, даже в наши дори като сваляхме правителствата на въртоглавите пак ви нямаше. Защо те бре роме? Да знаеш турците са ви пратили през вековете тук.

11

Анонимен

преди 6 години

Далавера бацка.Нали има *** като мен да плащат данъци...

10

Чалгарин дудаев

преди 6 години

Явно ги подготвят за нато.

9

Дедо Йоцо

преди 6 години

Ха ха ха, истинските запасняци са тези които едно време ходеха в казарма, нооо те знаят каква загуба на време е армията. Накрая като стане патаклама ще ги пратят за пушечно месо за чуждите американски интереси да ***. Я срещу Русия, я срещу Сирия, Иран или някой друг "непослушко" който не иска да му точат ресурсите срещу дрънкулки. А бе тия Патриоти големи патриотари се оказаха с техния тлъcт министър. Щракнаха му с пръсти от "онуй" посолство и започна като развален грамофон да повтаря казарма.

8

ИЗВЪН

преди 6 години

За 700лв. ще ми трябва само възглавница и завивка... е, и топла храна.А с наборките в едно спално ли ще спим ? :))

7

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Бил съм 5 години във воено училище на казармен режим.Какво е един месец,но все пак е нещо полезно за всеки млад човек,за да се закали и придобие начални войскови навици.Отивайте смело и няма да съжалявате.

6

Анонимен

преди 6 години

Това не е казарма, а пародия.......................тия как ще издържат цял месец без дрога и енергийни напитки???Тъпите СДС-ари премахнаха казарма и патриотизъм..................сега е късно!!!

5

Анонимен

преди 6 години

За да е боеспособен един войник трябва да може да борави с миномет,гранатомет,автомат,пистолет,снайпер да може да хвърля нож и да се ориентира сам в гора и пустиня.Както и да полага мини и да ги деактивира.Тия хора няма да ги научат на нищо от това просто защото нямат средства.

4

Юнал Джемилов

преди 6 години

Много са смешни тес кьопеци ва вижте в Турция Аскера!

3

Василев

преди 6 години

Малките ...... да ходят в казармата и да се научат на елементарни познания как се борави с оръжие, защото след десет-петнадесет години ромите ще им колят главите като зелки!!!А ние вече ще сме стари, за да ги пазим и защитаваме!!!Агент Боби Франкити!ЦРУ!!!

2

Анонимен

преди 6 години

NAKRAYA IM DAVAT 1 000 LV. ZAPLATA.

1

каднидат войник

преди 6 години

и аз искам 1 месец да ме хранят безплатно !