9

Анонимен

преди 6 години

Горките гърци, кога ли ще ни стигнат ? Никога. Тази статия бойко борисов ли ви я диктува ? Да е мааам...

8

нн

преди 6 години

"Когато грък се ражда и еврейна плаче." Поговорка. Гърците поживяха на гърба на Европа, халал да им е, но сега ще трябва да се оправят сами. Глупаците от Европа се озъзнаха и спряха кранчето на Гърция. Нямат сила, бедни са на икономически, щат не щат ще обедняват и ще отидат там където им е мястото при бедните. Гърците не са нищо повече от нас българите, само едно хитреци и използвачи, е майстори са на това. 3000 хиляди години история имат.

7

Анонимен

преди 6 години

Нали казвахте, че с ЕС е хубаво и ще станете богати кой не скача е червен, кой не скача е червен, а който скача е балък и баламурник и хвърля пачки на ало апашите и вярва във великденския заек. Скоро ЕС тъй ще ви събуе гащите, че ще плачете за Сталинизма ама ще е късно, защото териториите наоколо ще опустеят или ще избухне война.

6

anansar

преди 6 години

..трагедия. Незастроени плажове, голи хипита, *** 35 милиона туристи ги посетили. А процъфтяваща България, с такива прекрасни хотели, бетоновози и некъпани баби-хазяйки живеещи на принципа "ден година храни"- 5.5 милиона, при това рекорд, обикновено идват 3-4 милиона. Трагедия, трагедия трагедия.

5

Анонимен

преди 6 години

Спомням си преди 7-8 години, когато гърците опъваха плакати и се присмиваха "Българите спат" "пенсиите им са 100 евро" . Е гърчоля, ще научите най-важния урок в живота : Никога да не се присмиваш на паднал човек ! Рано или късно съдбата, ще те достигне. Големите хора подават ръка ...Да не стане така малката и бедна България да Ви подаде и да се самите.

4

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Ние си мислехме, че членството в ЕС това е българите да заживеят като гърците, а то се оказа, че било гърците да заживеят като българите.

3

Анонимен

преди 6 години

Що ли лъжа т кои отиде кои се върна никои

2

Анонимен

преди 6 години

бедни,бедни,колко да са бедни.1000 евра ги смятат за социална помощ.В Бг 2000 лева си е супер заплата.

1

Анонимен

преди 6 години

Ох, горките!Хайде всички българи да отделим по половината си доходи и да им дадем, да им помогнем, нали сме християни!