76

Анонимен

преди 6 години

ако беше кмета на Младост, щяха да пратят жадармериятаи да я проснат по очи и 48 часа там ще седи, но с тези анаболни мислители не им се занимава... представяте ли си идотията да ида с детето си в бързо хранене и някой си да ме заплашва със саморазправа щото решил да се прави на интересен....?

75

Анонимен

преди 6 години

Бойко е мафията в България

74

Юрист

преди 6 години

Не е забранено да паркираш на паркинг и да стоиш пред заведение. Още повече, МакДоналдс е частно заведение, и ако тези са иструктирани от шефа или са там с негово знание, нищо не може да им се направи. "Изчезвай за да не стане лошо" не е заплаха, нито обида. "Изчезвай ще ти отрежа главата" е заплаха. Че са селляндури, така е. Но ако съдим само по написаното, няма данни за престъпление.

73

Анонимен

преди 6 години

БРАВО НА ЧОВЕКА, ЗА ПРИМЕР.

72

Анонимен

преди 6 години

До Цонко 72Жалко е че 99.99% от народо-населението се ражда, живее и умира без да познае средата в която е живяло.Та да те светна "селки".ДС не съ създали мутрите!!!Те ги ОВЛАДЯХА на един етап от тяхното развитие.Мутрите се САМОСЪЗДАДОХА и в началото бяха безконтролни.В последствие с твоя помощ като гласоподавател през 2009та завзеха НАПЪЛНО държавата.

71

Пак съм аз

преди 6 години

Късмет са извадили, *** не е бил някой по-нервен да ги застреля на място!

70

до 59

преди 6 години

Може всичко да е било, но при комунизма мутри нямаше.Това го знае всеки, който е живял тогава.Нямаше и застрахователни компании, хиляди мифиотски банки, охранителни фирми.Хората не си заключваха вратите и нямаше решетки по прозорците.Мутрите дойдоха с ДемоКрадцията.

69

xax

преди 6 години

До ЦонкоТова е като да кажеш "водата е мокра".

68

Мен

преди 6 години

Аман от специалисти.... За едно паркомясто - световен проблем! Че и да се задържат!!! Още малко и за всяко бипване от нервен селянин на кръстовище - направо в затвора!

67

xax

преди 6 години

На тея ако им покажеш един газов пистолет, ще ги търсиш после скрити из Горна.

66

Цонко

преди 6 години

Тоталитарния режим преди '89-та, беше изградил многобройна, добре работеща, репресивна стурктура (ДС), която чрез брутален терор да гарантира легитимността на управляващата клика. Останали без контрол след промените от 10-ти Ноември, същите тези хора, продължиха да издевателстват върху населението, но вече от свое име, а не от името на ЦК. Мутрите не ги създаде "демокрацията", мутрите ги създаде БКП!

65

Анонимен

преди 6 години

по разни снимки гледам мутрите с мерцедеса, който е паркирал точно пред служебния вход на районното ... интересно, дали ако привикат Мирчев на справка, ще му пазят същото ВИП място?

64

Анонимен

преди 6 години

Най-интересното в случая е, че те са били силно изненадани от факта, че някой може да се осмели да оспорва нарушението им.

63

Анонимен

преди 6 години

Никой не може да свали Борисов от власт. Той държи цялата държавна машина, медии, съд, прокуратура. Пригответе се да ви уравлява до гроб.

62

До 66

преди 6 години

Кой не иска държава без мутри? Но как да стане, като Мутраген е премиер, изпечен лъжец и крадец, страхлив и продажен. За него е важно народа да е в стрес, да бъде смазван от мутри, държавни служби и какво ли не, да не му гледа в паничката. Колко сме търпеливи само, виждаме, ме ни лъже и граби от всичко и търпим!! Това ако са албанци, сърби, гърци, с камъни да да го пребили или жив запалили. Ето защо не ликвидира мутрите, а и те работят за него, на избори и други събития. Съд за него е малко.

61

Анонимен

преди 6 години

До 59И иВан Костов нямаше нищо общо със Самоковеца а Славчо Христов (назначен за милионер от Костов) не беше дупе и *** с Маргините.А Мафиянски и Вълка (който беше на пряко поддчинение на СИК) не бяха комбина.Ти в коя България си живял???Аааа, сетих се, ти си от провинцията.

60

Чикън

преди 6 години

Искам правителство, което веднъж завинаги ще се справи с тия нагли мутри!

59

Анонимен

преди 6 години

Не разбирам защо сме толкова търпеливи, защо сме оставили тия глупави и арогантни типове да се разпореждат. Събудете се крайно време е!

58

do 42

преди 6 години

Ами че тя полицията е с тях... с оранизираната престъпност...

57

Анонимен

преди 6 години

До "истината"На един с твоят ник в нашият град му се смееха. Всичко, което кажеше, беше лъжа - като твоята. P.S. Да не си бивш милиционер или ЗКПЧ?