24

Анонимен

преди 6 години

Естествено - тормоз няма, потърпевшото дете си измисля. Стига с тия шаблони. Тия директори са пълни смешници като почнат да отричат, само и само да не се чуе лоша дума за училището. Отвратително поведение на някои директори.

23

Анонимен

преди 6 години

Ето такива "добри дечица" ще отглеждат вече Кърачките от Мола.

22

Анонимен

преди 6 години

Това вече са децата на "децата на демокрацията. И още по-зле ще става.

21

Анонимен

преди 6 години

Нормално като за Боколандия. Такива са новите ценности. И Цветанов е на почит от медиите, които водят ежеднявна вона срещу Президента Радев.

20

Щерю

преди 6 години

Бой с камъни е древна спортна дисциплина. Синът на Пурко я владееше до съвършенство...

19

ЗАПАЛЯНКО

преди 6 години

Така е като разрешавате на футболни хулигани да имат деца. Така става. Вместо кастрация за един - страдание за десетки и стотици. ЕБATAФ ДЪРЖАВАТА

18

Анонимен

преди 6 години

Докато проблемите се прикриват от учителите и директорите, агресията ще продължава. Те се вълнуват единствено да запазят местата си, заплатите си, училищния бюджет, но не и от децата и учебно - възпитателния процес.

17

Анонимен

преди 6 години

ВНИВАЙТЕ КОГАТО ГОВОРИТЕ ЗА ДЕЦА- ДА ТЕ СА НЕПРЕДВИДИМИ, ДА ТЕ СЕ БИЯТ А ПО НЯКОГА ЖЕСТОКО, ДА ТЕ КРЕЩЯТ, ВИКАТ, РИТАТ СЕ, , НО ОТ НАС ВЪЗРАСТНИТЕ ЗАВИСИ ДЕЦАТА ДА СА МИЛИ, ДОБРИ, НЕЖНИ- НЕ ПРЕХВЪРЛЯЙТЕ ВИНАТА ВЪРХУ УЧИТЕЛИТЕ- ВЪЗПИТАНИЕТО ТРЯБВА ДА Е В СЕМЕЙСТВОТО, А УЧИТЕЛИТЕ ДА НАДГРАЖДАТ. ОБЩЕСТВОТО Е ВИНОВНО ЧЕ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ОСТАВАТ ДЕЦА В ИНСТИТУЦИИ ПО 10/12 ЧАСА- ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ.

16

ОТ ЗА МАЛКО

преди 6 години

.. Мисълта ми е, че не може да очакваме от децата да са добре възпитани по рождение, те са НЕПРЕДВИДИМИ. Учителите и родителите липсват.А вие разказвате, за тези първолаци, сякаш са някакви престъпници. Те са жертва на безотговорното отношение на възрастните около тях. КАК МОЖЕ ДА ЛЕПНЕТЕ ЕТИКЕТ "МОМИЧЕТО ПОБОЙНИК" НА ДЕТЕ В 1-ВИ КЛАС БЕ? ВИЕ *** ЛИ СТЕ КВИ СТЕ? ЛЕПИТЕ ЕТИКЕТИ НА ДЕЦА, ЧЕ ДАЖЕ ГИ ТАПАНИТЕ НА ПЪРВА СТРАНИЦА ДА ГО ПОМНЯТ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ СИ ЖИВОТ... ВИЕ СТЕ БЕЗСКРУПОЛНИ ***.

15

Анонимен

преди 6 години

Няма шест пет тука, ако съм на майката, намирам насилниците, два задвратника и по един чомбер и драмата приключва. Насилие се надвива с още повече такова и сурова жестокост! Навремето бях дребен първолак, хваща ме някъв дебелак да ме бие в двора, майка ми беше там, люс един шамар и повече драми нямаше.

14

Анонимен

преди 6 години

До ФенНямаш деца, нали?Няма нужда даже да лъжеш...

13

ЗА МАЛКО

преди 6 години

Аз на 10-11 г. за малко щях да убия едно момиче с паве. Тя ме бутна от една пейка, и аз се ядосах много побягнах и от далече хвърлих едно голямо паве към нея. То рикушира в земята и се удари в крака и. Като се сетя сега и настръхвам колко глупава постъпка. Момичето беше бинтовано после, но не каза на никой за това, сигурно е лъгала майка си. Като сесетя се плаша.. ако я бях уцелил.. можеше дори да я убия... все още помня ясно случката. Децата не мислят. Трябва да има възрастен наоколо.

12

Фен

преди 6 години

Каква невероятна драма, взели моливчето на детето, били го с тояга...абе този слабоумни майки вместо да пишат пи фейсбук и до вестници, да бяха поговорили и с учител, дете?

11

Анонимен

преди 6 години

Всичко ни е ОК в държавата -тока ,парното , газта - без пари .Пенсии и заплати -по-високи от германските .Няма никаква корупция ,дисциплина и честност навсякъде .Престъпност- никаква .И като няма а какво да се пише -пишат за детски спречквания.

10

Анонимен

преди 6 години

Когато неодарвинизмът и Ницше се срещнат се получава ето точно това.

9

Анонимен

преди 6 години

малкото разбойниче по закон няма да го преместят в друго у-ще, а най-вече,защото парите следвали ученика. явно, родителите ще преместят тормозеното дете....ако не е закрепостено към квартала,де, като едно време с жителството- гниеш там,където си роден.

8

Анонимен

преди 6 години

Е не може дърта амфетаминова мутра рекетьор да е начело на държавата и да няма такива свинщини

7

Добрутро

преди 6 години

Това определено е новина за първа страница. Дайте и нещо за конфликтите по детските градини моля.

6

@ 5

преди 6 години

Мислиме да граничим с Кюрдистан след няколко години, Кърджали ще стане православния Ватикан, а неблагодарни шшимпанзета като тебе, екскурзия или към някой дълбок океан или в Афганистан да нижеш тютюн , потурчен дивак.

5

Анонимен

преди 6 години

Децата могат да бъдат изключително жестоки.На даула с коментар 1 пожелавам - детето му да попадне на такива - и тогава може и да разбере, че не всичко е бой между агитките на Левски и ЦСКА