131

Анонимен

преди 6 години

Цацаров:- Арестувахте ли кметицата ?Отговор: -Да, шефе ! И белезници и' сложихме...да не бега в чужбина !Цацаров:- А, взела ли е подкупа !Отговор: - Не шефе, не го е пипала..но казаха, че свети !Цацаров:- Е, па да го е взела...важното е че свети !

130

Инспектор Дюдю

преди 6 години

Парите са в колата, това е мястото на престъплението. Тоест, парите е трябвало да бъдат броени в колата, в присъствието на кметицата.

129

Я па ти...

преди 6 години

До Анонимен 139 Този цирк ще храни журналисти няколко месеца, а срама за Иванчева е за цял живот.Сега където и да се покаже ще питат: Тази ли е изнудвачката?

128

ха ха ха

преди 6 години

на герб не вярва никой, дори и платените, дето гласуват за тях :)))) без пари не биха го направили

127

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 127 Ми те ръцете светват след 5 часа.Затова.Ха,ха...!

126

Един е Бах

преди 6 години

А колко трябва да я държат

125

Анонимен

преди 6 години

В МВР СЕ ИМИТИРА РАБОТА.Трябва да се оправдава заплатата.

124

Анонимен

преди 6 години

Меркелът на балканите ревна!!Смях!Коментара излишен!Пак гласувайте за него.

123

Анонимен

преди 6 години

Кой след час, кой след два наш Бойчо след три дни!!Ослуша се поогледа се видя накъде духа вятъра и реши отново да се прави на човек от народа , но не знам дали остана някой да му вярва?Той избра Цацата той назначи в КОНПИ и в специализираната прокуратура! Неговия личен трабадур Тороров часове преди ареста знаше сумата на подкупа!?А Бойчето нищо не знаел,чудо!Вярвате ли МУ?????

122

Анонимен

преди 6 години

Някой много е искал да даде подкуп на Иванчева и затова е бил целия този цирк с пиене на кафета и дундуркане на кашони на задната седалка, белким по някакъв начин овапцат кметицата с мастилото, само и само да светне...нищо, че не вземала подкуп !

121

Анонимен

преди 6 години

Тикво,ти си гледай Западните Балкани,Меркел и приятели461 и не се бъркай в работата на полицията.

120

Анонимен

преди 6 години

Каква новина!?Примерът питал?Защо не престанете да пишете глупости!?И като попитал те му "отговорири"!Смешни сте!Смешни!

119

Анонимен

преди 6 години

И сега кой замества Иванчева? Успя ли зетят на Цветанов да получи разрешителното на мини-мола в Младост? Ако ДА, пуснете жената да си ходи вече докато не ви е осъдила

118

Анонимен

преди 6 години

Verno li e 4e dina na simionov e narkoman 4etih go v presata toi sa tova iska da se pu6i pak v restr bordelite na bg ujas

117

Анонимен

преди 6 години

Чудя се, кой е по-т!!п, Батко от Б или онзи картоф Гешев!!!!!

116

Stoedin

преди 6 години

Вероятно такава е процедурата по закон. Самата Иванчева има интерес да присъства. Инак може и да й бъдат подхвърлени фалшиви доказателства. Според мен - правилно са дейсъвали от МВР. вероятно и от прокуратурата. Такъв е закона.

115

Анонимен

преди 6 години

Бачо Буби да не беше завършвал Пожарникарския техникум, а ВИТИЗ. Как добре го играе, ни чул, ни видял. Има ли нещо което трябва да се направи като Провалената акция и той да не е дал благословията си. Видя, че фашагата Гешев се окенДза, даде заден. Вече питал, защо беше тази излагация??? Защото трябваше да се спасява зета на Цецо Умника, на когото кметицата спря проекта заради фалшификации. От гербаджиите само излагации и провали. Утре ние ще плащаме обезщетенията, не той или Гешев.

114

Andreshko

преди 6 години

Гешев казва,че са светнали различни части ,където уж Иванчева е пипала,а там имало ли е отпечатъци от нея или тези светнали места са маркирани от полицаите.

113

????

преди 6 години

Нали по закон подсъдими са и "ПОЛУЧАВАЩИЯТ" и "ДАВАЩИЯТ"! Тогава "ВАКЛИЯ" бизнесмен?????

112

Анонимен

преди 6 години

А като са "невинни" и не са я сготвили специално,защо не отменят нововъведения параграф 28?