10

men

преди 6 години

и нямат елемнтарни способности за смятане и боравене с пари. най често проблемите идват от това че са си купили неща които не мога да си позволят на кредит. достахора между другото които са маржинализирани заради бедност се самоубиват. за сравнение с българската бедност, където родители работят а децата си лягат гладни нема.

9

Анонимен

преди 6 години

При капитализма имало бедни вие топлата вода ли ще откривате.

8

men

преди 6 години

глупости малко са това. гладуващи и бездомници нема но на тези с по ниски доходи и на някои пенсионери не им стигат парите за кола, скъпи почивки, ресторанти, концертчета, чантички луи витон и съответно не могат да си фанат гадже, немат много приятели и т.н. за да си от средната класа трябва да се бачка доста здраво, 42 часа са минимум, доста хора работят 50+, новородените се мята на 3 месеца в забавачктие и така. тези с по ниски доходи които я закъсват са изключително глупави и нямат елемнтарни

7

Истината

преди 6 години

Бедни има навсякъде! И във най богатите държави има много бедни. В САЩ 50 мил. са на социални помощи. Вярно че повечето са черни но има и милиони бели.В Европа е същото. Знаете ли колко много просяци има във западните столици? МИЛИОНИ!Но богатите и правителствата отдавна се правят че тези хора не съществуват. Всъщност правителствата се интересуват основно богатите хора да живеят добре и доволно. Защото богатите са собственици на икономиката и реално те осигуряват бюджета на държавата.

6

Анонимен

преди 6 години

Чак и в Швейцария още си патят от експеримента "Орешарски"!

5

Беден

преди 6 години

Тук малко издиша статията за бедността. 7100 на месец. Медицински 500, стоматологични ххххх.....остават под 400 на седмица без кола, забавления и ваканции....Всяка седмица не се ходи на доктор и зъболекар. Ако всички са така зле, като тези, дай боже всекиму.

4

Анонимен

преди 6 години

Спомням си лафа през комунизма "Ние ги лъжем ,че работим те ни лъжат ,че ни плащат"

3

Анонимен

преди 6 години

В страните с по-високи разходи, хората не са свикнали на икономии и когато за малко останат без работа и наличните бързо свършват. Те просто не са свикнали да живеят мизерно и почти всичко, което изкарват, го опукват бързо.

2

Анонимен

преди 6 години

живи да ги оплачеш

1

Предложение

преди 6 години

Ха!Ми да дойдат при нас, бе! Тук ще са бедните в страната на бедните и ще са,в свои води!