153

А

преди 6 години

ВИДЯХМЕ ЦЕЦКО НАТО,ХИМ.АТАКА,МАЛКИТЕ ДЕЦА РАЗОБЛИЧАВАТ ГОЛЕМИТЕ БАТКОВЦИ,ВИДЯХМЕ СКРИПАЛ,ВИДЯХМЕ,ИРАК,СИРИЯ,ЛИБИЯ,ВСИЧКО ОТ НАТО Е ЗА ГОЛЕМИТЕ БАТКОВЦИА МАЛКИТЕ САМО ГИ ПОДКРЕПЯТ БЕЗПЛАТНО,АМЕР.ЦЕНТРАЛИ,БАЗИТЕ В БЪЛГАРИЯ,ТАКА ЧЕ ТРЯБВА ДА ГЛЕДАМЕ ПРЕД СЕБЕ СИ,А НЕ САМО НА ЗАПАД,ОТТАТЪК ОКЕАНА,ИЛИ САМО НА ИЗТОК,ТРЯБВА ДА ОПРАВИМ СЕБЕ СИ,НО ТОВА ЩЕ СТАНЕ НЕ С ШЕСТ АПАРТАМЕНТА,А СРЕЩУ ЕДНА РАЗУМНА И ВОДЕЩА ПОЛИТИКА НАПРЕД,КОЙ ТРЯБВА ДА МИСЛИ ДЪРЖАВНИЧЕСКИ,КОЙТО Е НА ДЪРЖАВНА РАБОТА,

152

еха

преди 6 години

В нормална държава Цветанов щеше да е в затвора за 6-те си апартамента! В България обаче обяснява на Президента какъв бил. Само че разликата е, че за Президента са гласували хора, докато Цветанов е назначен!

151

Анонимен

преди 6 години

Отново предлагам да се започне процедура по импийчмънт на Радев.

150

Анонимен

преди 6 години

Цуки, възползвай се от активността на имотния пазар!Продавай апартаментите и айде на Запад, при твойте господари! Те ще ти осигурят достойни старини, като на ... Стоян Ганев, например.

149

президент на Русия

преди 6 години

Все повече започвам да се обърквам. Радев президент на Русия ли е или на България?

148

Цуцо

преди 6 години

е по-грозен от ексхумиран труп-акушерката му го е израждала с извита настрани глава.

147

Анонимен

преди 6 години

До Мирча ИкришанКомика си ти, и то от най-лошия вид комици русофил.

146

Я, СЕ СКРИЙ

преди 6 години

МНООООГО СИ ДРЕБЕН, ФИЗКУЛТУРНИК И МИЛИЦИОНЕРСКИ АГЕНТ. СЛАБО ТИ Е ПИПЕТО ДА СЕ МЕРИШ С МОГЪЩИЯ ИНТЕЛЕКТ, ЗНАНИЯ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ НА ГЕНЕРАЛА/ИСТИНСКИЯ,А НЕ ИЗМИСЛЕНИЯ ГЕНЕРАЛ ЛЕЙТЕНАНТ БОКО /.ОСВЕН ДА ПЛЮЕШ И ДА КРАДЕШ ЗА ДРУГО НЕ СТАВАШ, МЕН. КАТО ДА СА ТИ ПОТЪНАЛИИ ГЕМИИТЕ, ЗАЩОТО И ЗАДОКЕАНСКИТЕ ТИ ГОСПОДАРИ РАЗБИРАТ, ЧЕ СА ЗАЛОЖИЛИ НА БИТА КАРТА.СРПИ ДА ОВОНЯВАШ ЕФИРА, МИРИЗЛИВЕЦО. ВРЕМЕТО ТИ ВЕЧЕ ИЗТЕЧЕ. ПОСЛЕДНИ ЖАЛКИ ПЛЮВНИ, КОИТО ПАДАТ ВРЪЗ ПУЕШ КАТА ТИ ФИЗИОНОМИЯ. ПЛЮЕШ СРЕЩУ ВЯТЪРА

145

Анонимен

преди 6 години

Радев не само гледа на изток, той работи за Путин и Русия. Мисля че България трябва да му спре заплатата и издръжката, защото този президент нищо не е направил за България. Да си я кара само с алиментите от Путин.

144

Мирча Икришан

преди 6 години

Цветанов е като Мирча Икришан-комик.Само заучени изречения-10-на.

143

Анонимен

преди 6 години

Надявам се, че се задава края на ерата на калинките , гинките и цветанките от всякакъв вид и род.Поведението на този тип ме навежда на мисълта за отчаянието му и за това, че господарят му ще го смени с някой друг анцунг.

142

бай Ставри

преди 6 години

Цветанов срещу Радев пак: Ясно е, че гледа на Изток! А пък Цецо гледа към затвора. Централния. Килия 216. При бай Ставри. Строг, но справедлив!

141

Висш лицемер

преди 6 години

Как да повярваме на Румен Радев, че е борец против корупцията и на обслужващата я прокуратура и съдебна система от съветски тип, след като подобно на тях, и ТОЙ като КОЙ е продукт на същите олигархични рубладжийски кръгове ? Нещо повече, по външнополитическите и по много други въпроси се изявява като техен говорител и най-раболепен изпълнител !

140

Анонимен

преди 6 години

Аз не съм длъжен да гледам натам, накъдето зяпа, защото са му казали, някакъв си физкултурник цветанов.Мен никой не ме е питал дали искам НАТО. НАТО не е международна организация. С никакво доверие, не желая да ме идентифицират с агресия, убийства, подлост , кръвпролития, наглост и незачитане на хората!Аз имам много повече багаж и сам ще определя накъде да гледам.Цветанов да си гледа върха на носа.

139

тнт

преди 6 години

"Липсва му изящен изказ"!?! Цветанов дълго говори и нищо НЕ КАЗВА.

138

Анонимен

преди 6 години

До СТРАНДЖАТА 104 : Е , не така де ! Тя е приятелка на президента (бившия).....

137

Анонимен

преди 6 години

Аз пък ту го харесвам Цветанов, ту пък не. Сега пак започна да ми допада. Е, липсва му изящен изказ, но е железен. На никой не се дава.

136

криста

преди 6 години

Всичко ще си дойде по местата - търпение трябва само. Това е една безпрецедентна кампания по обругаване на президентската институция само защото личността на Радев не съответства на никоя физкултурна масовка.

135

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

До Анонимен 134ХА ХА ХА От военен казваш акъл не очаквай!!Ха ха ха Ами от кого да очаквам акъл-пожарникар или физкултурник!Тези хора на тези позиции , за какво са там!Те са избрани дапредставят позицията на избирателите си!Те са гворителите на определена група от обществото!Ако зависи нещо от тях ,значи обществото няма правилна форма за организация.Дори и при диктатурите човекът на върха на пирамидата пак е зависим от интересите на обществото!!!ха ха ха

134

промо

преди 6 години

До ИЛИЯ ИЛИЕВМНОГО ТОЧНО КАЗАНОЦветанов- гледа в една посока!Радев -гледа във всички посоки!Ниско интелегентния - гледа в една посока!!!!Умния-във всички посоки!Роботния - гледа къде може с труд да заработи!!!Това са само няколко начина да сравняваме позициите на Цветанов и Радев!Изборът е ваш да ги оцен