185

Трак

преди 6 години

Селянина си личи по взирането в другите , а иначе берлинския ми род е от самото създаване на града.Това се знае заради Хитлер и проверките на църковните книги за това дали си чист немец или имаш еврейска кръв.Потърси за Хилдебранд и Карл-Хайнц фон Прусия , и тогава ще разбереш.Ако не ми вярваш дай ми мейл и ще ти пратя страница от райзепаса ми.Ако схващаш за какво иде реч.

184

водач на МПС

преди 6 години

Не е видяно и не се предвижда напускане на ЕС и НАТО.

183

Вензи

преди 6 години

Жалко, че в България няма президент. Този временен заместник президент Радев е много зле, кога ще го му махат.

182

ути

преди 6 години

по-жалък Прецедент от *** Радев, досега не сме имали

181

Той Може и Знае

преди 6 години

без да е чел цената на Витетутьо дето Крал през Май, майна!а на Бас че Цуретиньо ако каже мое по бързо да пробега от онзиденщните 101 ракети разстоянието от коя да е ракетната установка до коя да е произволна точка в Сирия

180

анонимен2

преди 6 години

как искате ГРОБ да са умни и нещата в държавата да вървят ??ББ-поженкар ЦЦ- физкултурник - Цачева- с рабфак .. оловината им упетати- НЕМ-ци -- поне да ги накара монокнижника да изчетат азбуката от парламентарната трибуна . А НЕГОВИЯТ избор ?? забравихте ли Калинка ?? Желева ?? -- ами Фидосова ??-- все капацитети.. и как да накараш младото поколение да учи ...то нито един от изброените не се е преучил

179

Анонимен

преди 6 години

До 210Котел..............селооооо-село.Отивай да оправиш козата че пак гладен оставаш.А с Берлин имаш толкова общо колкото и Ахмед от с.Крън.Провинциалист но пък нагъл за сметка на това.писна ми от грозни и кривоглави селяпни които смърдят на чесън и обор.В същото време гласуват за Тикви и компири и разсипват държавата.Тъпо, по-тъпо, бг провинциалист.

178

Шепот от Метрото

преди 6 години

адиии да му ги е жива тьощюлътъ да види она къ ше дъ он зема от бедната старица, дека цеееел живот стотинкъ по стинкъ е збирала да си купи 6 апатрамента и да земе он Цурето, да й ги Цецулизира и съ бабтъ да нема еднъ тула връз тула а он да им си ги шири...лакомията праща в помията. Премиерът и Президентът са вързали кунките на Цурето на една възвисока успоредка да праи кофички. шъ има да кофи да кови дорде се изкофти. и оппааа те ти го и Закон-Суджука. теков Dупе-муш и устно-Lиз го чека чeka

177

Трак до русофили

преди 6 години

Защо се срамувате от вашия другар Доган.Той сам си го каза , че е русофил и за руските интереси в България работи.Знаете ли какъв е търговския ни баланс с Русия , а предатели родни.Защо Лукойл не плаща и лев данаци от 2003 година и не ми вадете акцизи и ддс , защото тях ние ги плащаме.

176

Никк

преди 6 години

Тоя цветанов е много зле

175

Трак до 203

преди 6 години

Ако ти смяташ , че Доган е свалил Станишев значи си нямаш и идея , какво става в България.Или си от мутантите евросоциалисти.

174

Трак до анти

преди 6 години

Свалям ти шапка за това.Знам , че понякога пиша глупости , но това е от бързане към русофилските глупости.Те са много тука и ми е трудно да ги храня всичките.

173

Анонимен

преди 6 години

До 201Много, ама мнооого не си в час.2001ва Пеевски беше НИКОЙ а неговите ментори които са същите и на Бойко бяха малки мишлета.Същите чрез Доган събориха Станишев и от тогава ......дупе да ви е яко.такъв гърч ви чака че ми става смешно.Турците с техните 500години робство ще ви се видят като благи монахини в сравнение е с тези ИЗЕДНИЦИ.

172

Трак до анти

преди 6 години

Много ми е интересно твоето мнение за Костов.Моля да ми отговориш без обиди.

171

До 198

преди 6 години

Не точно , 2001 тя умря с раждането на Пеевската формула за подчиняване на общественото мнение чрез медиите у нас.

170

Трак до 196

преди 6 години

И как го реши това или просто завиждаш.

169

Анонимен

преди 6 години

Ще кажа само едно.Демокрацията в България се СТОПИ като ланшният сняг през лятото на 2009та и НИКОГА повече няма да се върне по българските земи.Единственият виновник за това е робската психика на средностатистическият ***/Ганка.Това което си докарахте 2009та ще го ручат и внуците ви ако са живи де което някак си не ми се вярва.Бъдещето на този народ е ЧЕРНО!

168

Трак

преди 6 години

А кой ни пита за комунизма.

167

Трак до русофили

преди 6 години

Айде стига де , нали Меркел беше баба , а сега щяла да ни гази с проходилката ако излезем от ЕС.Ние сами искахме да влезем там и не ми говорете за референдум , защото ако имаше такъв тогава , поне 90 процента щяха да са ЗА.

166

Къде е новината

преди 6 години

Половината на снимката са агенти на ПутинНаша е вината че ги търпим да ни вкарват в азиатското блато отново