45

Голата истина

преди 6 години

През последните 100 години България не е видяла нищо добро от Русия - само комунистическо мракобесие и ждановска простащина. Изостанахме заради нея с цели 50 години от Цивилизования свят и още не можем да го настигнем.

44

Ленчето с кремчето

преди 6 години

Защо тази персона ни се сервира постоянно? Значи това, че е от една известна и много обичана секта-етнос, й дава правото да покрадва, да резили страната-гостоприемник Бъкгария и после да се прави на важна по тв?

43

Анонимен

преди 6 години

Има обосновани предположения , че някои от тук присъстващите гномчета на Козяк, са били многократно изнасилвани от руска мечка в софииския зоопарк в ранна детска възраст.Няма друго ояснение ,за истеричното им поведение , когато видят думата РУСИЯ

42

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 40Ще видим ще има ли България

41

Бай Танас

преди 6 години

Абе не е ли време да излизазме от това ялово и безсилно нато? Само питам?

40

Don't worry бе

преди 6 години

С очакващите се нови санкции от страна на половината свят и очертаващата се нова надпревара във въоръжаването Русия няма да издържи и ще се разпадне сама без война, както се разпадна СССР през 1991 г.

39

Слава на Русия

преди 6 години

Хахаха как ще ударите? С тия ракети дето уцелват бостаните на чичо Сабри или падат в морето преди да сгинат брега? Дето ги свалят стариге руски ракеги от 1962 г? Не виждате ли че сащ са вече в невъзможност да направят нещо повече от имитация? Руски обедини конструктивните сили в района и е на път да реши проблема, създаден от сащ и исраел.

38

Анонимен

преди 6 години

Дамите са много далече от адекватни анализи и изводи. Слаб 2!Колективният запад загуби и е принуден да се изтегли от Сирия.На изпроводяк утилизира стари томахавки за по-евтино и, за да запази остатъците от силно нащърбената изключителност.

37

Анонимен

преди 6 години

преди време разговарях в бургас с един шофъор на автобус който караше еврейски туристи , човека каза че по гнусни от тях няма , поканили ги на парти в някакъв комплекс на шведски маси , ядели ходели след това да повръщат и пак почвали а на края откраднали сребърните лъжички който са биле сложени като прибори , е това ако не ви стига друго не мога да кажа

36

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Още два такива "страховити" удара и от САЩ ще се плашат само врабчетата!

35

Историк

преди 6 години

Путин освободи Асад от сирийския народ, но това не е утеха, защото диктаторите са мимолетни, а народа е дълговечен !за справка: виж Историята

34

Анонимен

преди 6 години

До тарикат НАТО-вецВие сте имате ли промишленост? Къде е Южен пъток, Белене?

33

предлагам

преди 6 години

Следващите удари по Сирия да не са инициатива на САЩ или други отделни държава , а да са по заповед на НАТО , тогава нито Германия ,нито Италия ще могат да откажат участие в атаките !

32

Анонимен

преди 6 години

Тая ли ще казва какво ще се случи някъде по свет,а тая дори не знае как крема се озова в чантата и.

31

Анонимен

преди 6 години

на Русия самолетоносачи не и трябват , тя си има лекарство срещу тях и може в рамките на няколко минути да ги потопи едновреммено и деветнайсете , независимо къде се намират.

30

Анонимен

преди 6 години

До АнонименИзчезни бе *** не ми казвай какво знам и какво не знам, *** бегай си слуша там чалгата .

29

Анонимен

преди 6 години

Аз ако съм на мястото на Поптодорова , ще ме срам на улицата да изляза , след уличаването на кражбата от магазина за козметика , а тя даже по телевизията се изтъпанила.Ама това е зщото основната ценност на либералната демокрация е БЕЗОЧЛИВАТА НАГЛОСТ

28

Анонимен

преди 6 години

само САЩ

27

До отчаяния

преди 6 години

Освен това Кузя е на ремонт до 2020 г. според самите руснаци, така че дотогава нямат нито един самолетоносач.

26

тарикат НАТО-вец

преди 6 години

До отчаян руснакУ вас нет деньги для построит авионосцов ! У вас болшая мизерия !