37

НИЕ, ВИЕ, ТЕ.

преди 6 години

И ДА Е ИМАЛО ДУПКИ ПО ПЪТЯ.... КАРА СЕ ВНИМАТЕЛНО, И СЕ ОГЛЕЖДАТЕ... БАСИ И ХОРАТА. БЕЗОТГОВОРНОТО КАРАНЕ.... ЛЕКА ИМ ПРЪСТ НА ЗАГИНАЛИТЕ. :( НЯМА ЗНАЧЕНИЕ МЪЖ ИЛИ ЖЕНА КАРА.

36

До 23

преди 6 години

Кск да построя с повече платна, като Тиквара краде от всичко, особено от пътищата. Стига се 80% от поръчката. Ти да не си от неговите лапачи, защо не му се обадиш и питаш, къде са милиярдите откраднати от нас? Питай бе мишок или те е шубе?

35

Анонимен

преди 6 години

Тиквата няма ли да обяви НАЦИОНАЛЕН ТРАУР.Или е зает да се мляска с Юнкер.

34

Анонимен

преди 6 години

Как се завърташ на прав участък, сух път, добра видомост, какви са тези смотянци зад волана? Тези и с 10 да карат пак са ултра опасни, с некоординираните си действия.

33

Toni

преди 6 години

До Васил ТодоровНа запад е задължително да слагаш колан в автобус, може да бъдеш глобен, а при евентуална катастрофа - може и да не ти изплатят обезщетение, понеже си нарушул правилата за безопасност.

32

Анонимен

преди 6 години

Няма ли транспортни министри, премиери, АПИ, нещо там да я върши тази работа? Защо им плащаме заплати, ние ли да си строим?---------Ами ти естествено искам да ни построиш 9 лентова магистрала да ни покажеш как става, защото на приказки и 15 лентова може да ти се построи.

31

Анонимен

преди 6 години

ТРАКИЯ - МАГИСТРАЛА НА СМЪРТТА.

30

Анонимен

преди 6 години

Аман от смотани шофьори, не внимават грам на пътя, то вече скоростта не е такъв фактор, колкото фрапиращата разсеяност, има такива кухи *** дето буквално не знаят къде се намират, тръгнали на път.

29

Анонимен

преди 6 години

В Сифияьсе напълни с прйзан ле трактори с регистрации ЕН, М, ВР, Е, РК, ВН, Р, Н и още, които за да потиснат комплекса за малоценност, гяволуват пи селски. Всеки в София знае и се пази от тях. Виждал съм жена от Перник по бул. България да кара по змийски, от пълно дясно в ляво и обратно. Нагло и безотговорно. Жельо махна жителството което унищожи София с идването на всякаква неграмотна и проста твар.

28

Анонимен

преди 6 години

Защо не си построиш магистрала с 15 платна като много разбираш от пътища?Няма ли транспортни министри, премиери, АПИ, нещо там да я върши тази работа? Защо им плащаме заплати, ние ли да си строим?

27

Тони

преди 6 години

1. Полицаите в България само чоплят носовете и контрола е нулев. 2. Контрола над транспортните фирми също не съществува. 3. На българина е под достойнството да носи колан. Резултатите са на лице. Виновни са реално всички. Наказан няма да бъде никой.

26

едо

преди 6 години

32 годишен мъж...по-скоро 32 годишен младеж...тук може би се крие пробоемът

25

Анонимен

преди 6 години

Ако някой смята, че "Тракия" е читава магистрала, значи не е мърдал извън България. Да, някои участъци са окей, но дотам. Голяма част от нея е опасна направо. Караш ли с над 100 си е направо риск.

24

Анонимен

преди 6 години

Загиналите са вече 10 - Бог да ги прости.Това е национална трагедия.Трябва незабавно да се закрие Европредседателството.Не може някакви тлътаци да ядат и пият докато българи загиват.

23

Васил Тодоров

преди 6 години

До Анонимен Досега не съм видял пътници в автобус с колани.

22

редовно пътуващ

преди 6 години

Жалко за загиналите и пострадали хора! Много жалко!Какво точно е станал в конкретния случай-тепърва ще се изяснява, но на всички е известно, че автобусните превозвачи са голеби б*клуци! Малко пари дават на шофьорите, не им достигат кадри и се възлагат курсове в нарушение на всички норми.А И*кони е може би най-калпавата фирма-царе са на селските тарикатлъци, я курс ще пропуснат заради малко пътници и тичаш да презаверяваш и доплащаш в последния момент,я друго подобно нещо. Никога пари не връща

21

Анонимен

преди 6 години

Защо не си построиш магистрала с 15 платна като много разбираш от пътища?

20

Анонимен

преди 6 години

Ех тази еманципация, ех, тази далавера купи книжка на любимата и жената, може не може, сяда зад волана. Преди 10 години имаше два пъти по-малко коли. Натоварена е магистралата, цялата в кръпки и дупки, с Месершмити каращи с 200 км/час. Едно с 90-100, другите с 200, последните искат да излитат, но първите им пречат. Скоростта 140 е много за тази руина, наречена магистрала. Колко бързо отесня,а? Пътувам и до САЩ, излизаш извън Ню Йорк, 9 девет платна в една посока и зверски контрол! Зверски глоби!

19

Анонимен

преди 6 години

Тази фирма е с най- гадните таратайки и най- наглите, семпли шофьори.

18

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен10 са вече :( :(