51

Г7

преди 6 години

Жалки сте!Работил съм в кол център и съм наясно. Никой не те пита за нищо и нищо не ти се обяснява с две думи ти си последната дупка на кавала. Имаш задачи и срокове за тяхното изпълняване. Правата са равни на 0, а натиска е постоянен. Никой не започва работа от добро на подобно място, така че хайде стига "умни" изказвания от шиба.и платени ***. Отделно някой длъжен ли е да знае законодателството на САЩ, ако е така да вземат да го въведат като задължителен предмет,препоръчително до 7-ми клас

50

Анонимен

преди 6 години

Може и егоистично да е, но на нас някой помага ли ни тук, в Бг, когато нямаме пари за адвокати?Цените на адвокатите в Бг са нечовешки, предвид заплатите ни и стандарта на живот.Съдят ни на поразия, раздават присъди "Затвор" на килограм, без значение дали ефективни или условни, адвокатите ни ошушкват до стотинка, но никой не казва- "Събирайте пари за адвокати!".Айде, цъкайте минуси!

49

Анонимен

преди 6 години

На частните затвори в САЩ им трябват роби , почнаха да ги събират от колониите.

48

Анонимен

преди 6 години

До Че ГевараНарича се Евро-атлантическаценносна система, демек ние никога не можем да бъдем виновни защото сме силни , вината е за слабите.

47

до 50

преди 6 години

Къде си тръгнал пък ти да сравняваш ко-чи-ната БГ с държавата САЩ.

46

Анонимен

преди 6 години

До Че Гевара И да е виновен трябва да лежи в България и да го съди Български съд..Гражданин на САЩ никога не е съден от чужд съд ... САЩ не са подписали и за съда в Хага за човешки права и военнопрестъпници..

45

Анонимен

преди 6 години

Ето ви сега шанс, хващайте разните "Обедни вълци", шипки и т.н. и събирайте.

44

Анонимен

преди 6 години

Желяз може спокойно да поздрави американските прокурори с една, толкова романтияна песен на Хиподил - ЕЛА МИ ГО ФАНИ

43

Анонимен

преди 6 години

ЧЕ Е ВИНОВЕН ВИНОВЕН Е!НО ВИНАТА МУ Е ТВЪРДЕ МАЛКА ТОЙ НЕ НИТО УПРАВИТЕЛ НИТО СОБСТВЕНИК НА ФИРМАТА ЕДИН ОБИКНОВЕН СЛУЖИТЕЛ!

42

Че Гевара

преди 6 години

До всички дето пишат :" Ами ако се окаже виновен " ! Помните ли Майкъл Шилдс , който почти уби бармана на морето ? И как после беше върнат в англия и помилван и обявен за несправедливо осъден герой ! Значи и за вината има двоен стандарт - за бели и за роби !

41

Анонимен

преди 6 години

Не давайте пари другия месец ще осъдят още 10 човека от кол центровете и няма да има край.. Протестирайте , гласувайте за Путин ако трябва , по добре Путин отколкото роб в американски затвор осъден на 160г. затвор.

40

до 43

преди 6 години

А тоя викаш не е американски лакей. Нищо че е бачкал за американска фирма.Виж му и физономията - типичен безполов ***.

39

the Ghost

преди 6 години

А държавата к'во ще прави, ако аз събирам пари за Желзяко Тенекджииев Ламаринов?То така и така нищо нае прави - да я затваряме и да си ходим

38

анониман

преди 6 години

Цялата история е толкова нелепа.1. Сигурен съм, че знаят какво правят!2. Правили са го за пари....и с наясно с рисковете!3. Как така бързо се е върнал, както и неговият авер от вчерашните новини, толкова бързо без обеснения. Айде моля ви се!! Стига глупости! Това е частен случай, да си носи последствията, да си намира адвокат, да се защитава сам! Дори и да е невинен, да го докаже в съда! Държавни/мои пари се харчат, а и медиите отделят прекалено много внимание за разлика от важните неща у нас

37

Анонимен

преди 6 години

Никаква екстрадация , какво ще ни направят САЩ , ще ни въведат визи ли -Ха ха ха

36

Анонимен

преди 6 години

Само забележете как противните американски лакеи плюят жлъчка срещу момчето!

35

Анонимен

преди 6 години

Майчето да ги извади от партийната каса. А не да ми прави призиви. моля!Той си е техен човек.

34

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 35На базата на какво основание да ги екстрадират - не не са престъпили нито един закон на държавата

33

Анонимен

преди 6 години

Да помагат Паси, Костов, Плевнелиев и другите евроатлантически подметки дето са подписвали подобни екстрадации. Щом Ембаргото е международно и БГ трябва да осъди също собствениците на тая фирма задето са нарушили ембаргото, Шекерова да прати призовки до Краваристан, нали и тя е много солидарна. Не пари, а оръжия трябват и народен съд.

32

Анонимен

преди 6 години

"Ами ако се окаже виновен."По времето, когато е сключвал сделките между ЕС и Сирия не е имало ембарго, само между САЩ и Сирия. Като гражданин на ЕС не е нарушил европейските закони и както се разбира от само себе си, няма как да е нарушил американския закон, след като НЕ Е АМЕРИКАНСКИ ГРАЖДАНИН!