111

Русия е изостанала

преди 6 години

Русия е много изостанала, икономически е като Нигерия, само че със сняг!

110

By the way

преди 6 години

Скоро ще разберем дали прехвалените руски С-400 ще са в състояние да прихванат даже и една "томахавка".

109

Анонимен

преди 6 години

Руснаците колко по дълго стоят в Сирия Толкова по пропада икономиката.им.

108

Анонимен

преди 6 години

113 А кое е мнението на Съвета за сигурност , има ли гласувано такова

107

Кретенуги

преди 6 години

Да питат своя любимец чичко Тръмп, когото горещо подкрепяха и приветстваха на изборите в САЩ.

106

Боби

преди 6 години

До Анонимен 102Да ще има дефицити на стоки в Русия - но няма да има ГЛАДТова само още повече ще настърви Руснаците. Това е в кръвта им. Тепат ги, Бият ги, докато не им пуснат КРЪВ(малко повечко) - След това ЛЕЛЕ *** МАЛЕ не искам да съм им дори потенциален противник като изпаднат в състояние "разгневена мечка".

105

Анонимен

преди 6 години

в Русия забраниха снимането на етикетите с цените на хр.стоки по магазините.

104

СТРУГАР

преди 6 години

Само да вметна, че днес в руските сайтове се говори за срив на рублата, повишение на цената на електрониката. Вчера имаше статии за въвеждане на такси за онлайн-пазаруването в Руската федерация. От два месеца се говори за повишаване на данъците.Миналата седмица руските медии пишеха за спасяване на Свербанк, ако не ме лъже паметта. Това говори, че Русия е в тежко икономическо положение. ПАРИ ЗА ВОЙНА РУСИЯ НЯМА.

103

Русия потъва

преди 6 години

Русия бавно, но сигурно потъва, а това не е добре за никого...

102

Калеко Алеко

преди 6 години

До рушките медии ... Ще разберете, като Ви пламнат зад.ниците ... !!!

101

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Американците предложиха да пратят своите хора да проучатТи недей излиза с опорната точка на руските медии, ами вземи се информирай що е то САЩ, НАТО и коалиция! Уж целият свят срещу Русия, а пък стане ли дума за военна намеса или разследване видите ли САЩ на своя глава. Китай е взела неутрална позиция, а ред държави са подкрепили предложението за НЕЗАВИСИМ разследващ орган! Това включва експерти по химическите оръжия от страните имащи такива. Стига сте заблуждавали хората!

100

Анонимен

преди 6 години

знаете ли как са наричали хората периода между двете световни войни ?Вечният Мир :)

99

Анонимен

преди 6 години

Некъвв палячоо се радваа на китайй :))) божее колко простотияя по нашата земя. НАТО трябва да започне пълномащабна война с всипки режими по света и да сложи край на това недоразумение наречено Ленин.

98

Боби

преди 6 години

До СТРУГАР 89Няма за къде да блъфира - няма къде да отстъпва не го ли разбрахте? Или запада ще спре да се прави на велик или Цитат: "Вие какво ВОЙНА ли искате"

97

Анонимен

преди 6 години

Всякакви експерти пишат, та пишат... С последните санкции на Запада, рублата се срина, а руското правителство е предупредило за възможни дефицити на стоки и храни в Русия. Та в задачата се пита "Колко ли е дълго търпението на Русия"? Ако си мислите, че руснаците ще се дадат без бой, жестоко се лъжете. Щом са вдигнали по тревога всички военни подразделения значи друг избор, освен война не им остава. Та въпросът ми е "Готови ли сме да мрем за чужди интереси"? Дано имат разум, че иначе лошо!

96

Анонимен

преди 6 години

МЕРКЕЛ Е КУПЕНА ОТ РУСИЯ!!!! ГЕРМАНИЯ ПОЛУЧАВА ГАЗТА С НАД 30% ПО ЕВТИНО ОТ НЕЙНИТЕ СЪСЕДКИ В ЗАМЯНА НА ТОВА ДА ПОДКРЕПЯЛА РЕЖИМА В РУСИЯ!ТОВА Е ПРИЧИНАТА ЕС ДА НЕ ТЪРСИ АЛТЕРНАТИВА НА РУСКИЯ ГАЗ!! МЕРКЕЛ НИ ПРОДАДЕ ИНАЧЕ РУСИЯ ДА Е МЪРТВА ФИНАНСОВО ДОСЕГА!!

95

Боби

преди 6 години

До Анонимен 76Китай не е забравил кой го е отървал от Японците - много добре КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ ЗНАЕ - ОРЪЖИЯТА С КОИТО ПОБЕДИ ЧАНКАШИ СЛЕД КРАЯ НА ВСВ бяха трофейното оръжие на Квантунската Армия пленена от СССР войски и още интернационална помощ от пак оръжието на СССР армия изтегляща се от Китай

94

Анонимен

преди 6 години

САЩ провокират с цел да видят руското въоръжение. Лъгаха многократно, че ще се изтеглят.

93

Русия в изолация

преди 6 години

Никой не се съобразява с Русия, защото тя е военен колос на глинени крака, тъй като е икономическо джудже.

92

Изглежда...

преди 6 години

...най-сетне на някой ще му "свият САРМИТЕ".