154

123

преди 6 години

Очаквам скоро Парад на победата на Пенсилвания авеню.

153

Анонимен

преди 6 години

Тръмп ще удари Асад само ако е сигурен че е химическа атака. И има неопровежими доказателства. Никакви заклинания на ултра-глобалистите няма да му повлиаятАко някой го сърби нещо, това са МСМедиите и ги сърбят зад..ниците!

152

Анонимен

преди 6 години

Вашингтон е убеден, че в Дума са използвани химически оръжия--------------------------В Ирак имаха същите убеждения, но се оказаха ЛЪЖА

151

Анонимен

преди 6 години

щТраус оСмаански, къде си? Пак ли си зарови главата в пясъка моомачето ми?Знам, че вашата култура уважа позата да бъдеш на колене, но това е прекалено.

150

Анонимен

преди 6 години

До 276"Поздрави на коозичките ти в Русенско."Това мисля е адресирано до теб и твоята носталгия към тях.

149

Анонимен

преди 6 години

Чувам, че фирмичката на дОганя в Чикаго я разследват. Някой може ли да го потвърди?

148

Otot

преди 6 години

Алоуу другарки що не врътнете едно туpче до Сирия да покажете на янkите колко сте опасни в боя ами седите тук в чата под псевдоними като мишkи.

147

Анонимен

преди 6 години

5-6000 убити американци ще има толкова са на коритата авионосци на който им трябва някой друг бастион Трьмп готов ли е ???

146

Анонимен

преди 6 години

Слава на Русия.

145

Без коментар

преди 6 години

Ха ха Тереза Мей е поискала повече доказателства за химатаката от Тръмп. До тогава отказва да участва в удар срещу Сирия.

144

Зайко-Байко

преди 6 години

Положението става: " Хуже губернаторское" , играта с огъня води до напикаване.

143

Запомнете

преди 6 години

едно, и това е най важното. Русия никога не е започвала войните, но винаги ги е завършвала. Дори да премахнат Русия от Сирия, това съвсем не е краят на Русия. Напротив Русия ще се върна с такъв удар че на сатанистите светът тесен щи им се види. Ако нищо не сте научили от историята и сега няма да вденете за какво ви се говори.

142

През близките години ще има истински холокост, който ще започне през пролетта след експлозията в източен Иран. Холокостът ще започне в Северна Европа, където ще има много висока степен на смъртност между малките деца, като резултат от тази експлозия, причинена от Израел. Световното обществено мнение ще се надигне като яростна вълна срещу всички евреи по света и ще има глобален холокост. Единствено в Йерусалем виждам един синагог и много малко евреи, останали там, който се управлява от Турция.

141

И пак идваме до основата на проблема - Израел. През следващите няколко месеца ще войната в Сирия ще се разрасне и ще обхване Ирак, Иран и Ливан. Възползвайки се от хаоса Израел ще бомбардира Иран. При една от бомбардировките в планинска част, близо до афганистанската граница в атмосферата ще се разпръсне нещо, което ще замърси въздуха в цяла източна, централна и северна Европа и ще причини смъртта на милиони малки деца. Внимавайте за голямата експлозия в източен Иран, и си спомнете думите ми.

140

Анонимен

преди 6 години

Планът за изгонване на руснаците от Сирия се променя малко. САЩ имаха намерение да действат сами с ракетен удар, но тъй-като Великобритания, Израел и Франция са изявили желание пред Тръмп да участват в прогонването на Русия и Иран от Сирия Тръмп се е съгласил да се разшири операцията като се включи и авиация което означава унищожаването на всякакво ПВО в Сирия. Пре това положение за подготовката за удара вероятно ще са необходими поне 3 дни.

139

Анонимен

преди 6 години

Руснаците нямат шанс .Просто ще гледаме разгрома на вагнер в по голям мащаб

138

Анонимен

преди 6 години

4 убити в пиянско збиване в ново русийск

137

Анонимен

преди 6 години

Руснака като всяка рускиня ще глътне течностите ще подвие опашка Уткин ще обяви победа за 126 път и ще се изнесът към московската ***

136

Анонимен

преди 6 години

22-годишен разстреля трима в парти бус в САЩ

135

Анонимен

преди 6 години

Война обаче няма да има, ще има само рев и други телесни течности от САЩ.