46

Анонимен

преди 6 години

Хронология на БОВ1. Задушаващи (ПСВ) Хлор - ПРОМИВКИ и ПРИНУДИТЕЛНО НО ОТ АПАРАТ ДИШАНЕ2. ОБЩО ОТРОВНИ (ПСВ) ИПРИТ (САМИЯ ПАЦИЕНТ Е ОТРОВОНОСИТЕЛ)- ДЕГАЗАЦИЯ СЪС СПЕЦИАЛЕН РАЗТВОР НА АЛКАЛНА ОСНОВА, АНТИДОТ и ПРИНУДИТЕЛНО ОТ АПАРАТ ДИШАНЕ, ХЕМОДИАЛИЗА3. НЕРВОПАРАЛИТИЧНИ (САМИЯ ПАЦИЕНТ Е ОТРОВОНОСИТЕЛ) - ДЕГАЗАЦИЯ СЪС СПЕЦ РАЗТВОР,!!! ИЗОЛАЦИЯ !!!, АНТИДОТ, ПРИНУДИТЕЛНО ДИШАНЕ ОТ АПАРАТ, ХЕМОДИАЛИЗАНЕЩО ТАКОВА ДА ВИЖДАТЕ ПРИ КЛИПОВЕТЕ НА БЕЛИТЕ КАСКИ?

45

kelesha

преди 6 години

Това американците са доста *** парчета с тези нескопосани провокации и медиите които по поръчка веднага разпространиха кадри от "химическата атака". Как точно по време на атаката има ТВ екип да я заснеме?Как след фимическа атака всички са без противогази и мият хората с маркуч и вода?И най-големия куриоз е след като днес гледахме клипа с приятел арабист, който каза че това е диалект, който се ползва в Египет, но не и в Сирия.Хора четете, но не новини и мислете.Хубав ден!

44

До Анонимен 35

преди 6 години

Как коя държава? Чети история, мухъл! ПСВ - Австро-Унгария, ВСВ - Хитлерова Германия! Или пак от болната глава на здравата! Gлупости безчет! Кого първо надупиха при Сталинград руснаците? Мамалигарещи и жабарите, защото бяха най-слабото звено на обградената армия на Паулус. За какво споменаваш Армения и Карабах? За пълнеж?Ако съветските войски не бяха навлезли в България, след обявяването на война, турската армия щеше да влезе с няколкостотин хиляди аскер, както тайничко и подличкоуговориха наш

43

Анонимен

преди 6 години

И за таз атака само един клип-краткометражен филм,като че ли само на тази снимачна площадка тече действието с декорите за затворено помещение и в него актьорите се движат и пресъздават някакво действие в сценично студио за архивни клипове снети незнайно по чие време от времето на кой президент и от кой мандат на президентите,а актьорите вече всичките пораснали навъртели по годинки щом като не могат да ги издирят за хонорарите що получили.

42

Анонимен

преди 6 години

Дано да го треснат здраво

41

Анонимен

преди 6 години

Убий руски войник, спаси дете!

40

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 35Какво за Крим бе? Че той е станал луски още преди 1000 години, там е кръстен княз Владимир! И НИКОЙ НЕ Е ЧУВАЛ ЗА НЯКАКВИ укропи или други същества. Бил е гръцки, даже има българи, татари и кого ли не още, НО СИ Е РУСКИ! А за другите......ЧЕТИ ИСТОРИЯ И НЕ СЕ ИЗЛАГАЙ! А че руснаците ще дойдат ОЩЕ ВЕДНЪЖ ТУКА...........ТОВА И БЕЗ БАБА ВАНГА ГО ЗНАЕМЕ! И ще изгоним тая нагло-саксонска смет!

39

Ме

преди 6 години

За България, е много по-добре западния свят да победи в Сирия. Така братска Русия, няма да може толкова лесно да ни извива ръцете с газовите доставки. Ще има още едно мясъо, от което ще можем да вземем газ.

38

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Да се вземе на мушка лично сатрапа Асад... - тогава войната ще свърши...

37

Боби

преди 6 години

До Анонимен 43Както са подкарали с увеличението на Пенсионната възраст в ЕС и България аз до пенсия имам още ... минимум 30 години брр гадост да почти 30 години

36

Анонимен

преди 6 години

Хей, боби - взимай си пенсииката и храни гълъбите в градинката. ..... ко ти остава след толкова химия.

35

Анонимен

преди 6 години

ООН трябва да обмисли итернационален военен удар срещу военни обекти на страна, която се готви да бомбардира друга страна заради "ПРЕДПОЛАГАЕМОТО нападение с химическо оръжие в сирийския град Дума" (цит.), както и други обекти, от които предположително ще се извършат тези удари. Да бъдат атакувани форт Браг, база Нелис и още 14 обекта в потенциалния агресор, летищата в Авиано, Виченца, "Сигонела" в Сицилия, Хохенфелд.

34

Боби

преди 6 години

До Анонимен 35СССР нахлу във България и Румъния след срещата в ЯЛТАЧърчил е настоял да се подпише договор че съюзниците ще обявят война на всички участвали във Оста когато въоръжените им сили има досегЗападните страни не обявиха война на Финландия но и нищо не направиха да я спасятА СССР беше длъжен по този договор да обяви война на България и Япония а срещу Румъния СССР е в състояние на война от 22.5.1941.

33

Сокол 9

преди 6 години

Искам твърд и решителен отговор на тези наглеци от новата ост

32

Боби

преди 6 години

До Анонимен 31Анонимни аз съм Офицер от Запаса Химически Войски на Българската АрмияАКСИОМА - Химическото оръжие за да е ЕФЕКТИВНО се ползва ИЗНЕНАДВАЩО, МАСОВО, НА ГОЛЯМА ПЛОЩ и с ИЗЛИШЪК ЗА ВАШЕ СВЕДЕНИЕ РСЗО(РЕАКТИВНИТЕ СИСТЕМИ ЗА ЗАЛПОВ ОГЪН) през ВСВ са измислени за ДОСТАВКА НА ХИМ ОРЪЖИЕ КАТО ОСНОВНА ДЕЙНОСТ - Превода на системата от Немски е ПУШЕКО-ХВЪГАЧДа погледнем СЦЕНАРИЯ НА ПОСЛЕДНАТА "АТАКА" Върху обсадени джихадисти е хвърлен един БИДОН с ХЛОРДа ТЕРОРИЗИРАМЕ ТЕРОРИСТИТЕ!

31

Анонимен

преди 6 години

Вова, имаш ли AC в бункера? Да знаеш, че си ми на мисъл. Good luck.

30

Анонимен

преди 6 години

До 34Да не забравяме и коя държава подпали ПСВ и ВСВ с нахлуванията си в Европа. Да не забравяме и кой нахлува в България и Румъния през 1944 и чистката след това. Айде не ми се прави на светец. Армения ? Чечня? Крим? Карабах? Полша?

29

Анонимен

преди 6 години

Всичко идва от САЩ. Те се стремят винаги някъде по света да се води война.На това се крепи икономиката на САЩ.Да не забравяме коя държава е хвърлила атомната бомба над Хирошима и мирното население.Докога светът ще ги търпи тези окупатори и техните съюзници.Сащ, Великобритания, Франция, Германияи Израел водят светът към трета световна война.

28

Анонимен

преди 6 години

Русия не била открила следи ... абе тя Просията не можа да открие собствените си войкси в Крим какво остана за следи от химическа атака...

27

Анонимен

преди 6 години

Жалките ни русофилчета пак се плюнчат безпомощно ... тъжна гледка :(