136

Анонимен

преди 6 години

Поне да бяхте накарали гримьорите да им нанесат на децата малко грим имитиращ фалшиви химически изгаряния. Да заприлича поне малко на атака с хлор. То не става само с: Ела мойто момче да те снимам така, пък после ще ти дам сникерс.

135

Анонимен

преди 6 години

НИКОЙ НЕ ВЯРВА НА ИЗМАМНИЦИТЕ И ЛЪЖЦИТЕ ОТ РУСИЯ!!!!!!!!!

134

Анонимен

преди 6 години

От Холидвуд пак са изкарали децата на снимачната площадка. 30 години въртят една и съща песен.

133

Комунист

преди 6 години

Това дали е снимано в Сирия или в Париж? Да ги бяхте поизцапали малко децата? За да е по-автентично.

132

PD

преди 6 години

Дайте и още един "Оскар", за да мирясат. Но едва ли!Света отива към поредна световна война. Победата, отново ще бъде на страната на Справедливостта, а лукавите и техните служители, ще си понесат заслуженото. И илюзията за анонимност, няма да им помогне.

131

Вижте

преди 6 години

Кой защитава Путин. Иранци, Асад, Северно Корейци Ердоган и да не забравим -- най-големите *** в България.Е ясно е, що за птица и Путин !!!

130

Ами да

преди 6 години

Ще избутат конкуренцията !Как не се сетихме, ча това целят американците !!!Леле, какво прозрение -- абе тука защитниците на Руснаците се отличават с невероятно скудоумие. Те са най-големите ***, за да защитават хора като Асад и Путин.

129

Коректен

преди 6 години

Ще покажат ли поне един труп на загинал от химическо оръжие? Или както се готви Скрипал да изчезне без въобще да го видим? Защо ли? Поне пред журналисти да го покажат. Трябва да си много "***", за да ползваш БОВ, когато някои страни само това чакат за да те нападнат. И то при условие, че си връщаш все повече територии. Нещо не се връзва, не мислите ли? А какво стана с експертизита на малайзийския самолет свален над Украйна?

128

Анонимен

преди 6 години

те разрушиха собственните си кули близнаци и пожетваха хиляди в името на войната и корпорациите които произвеждат оръжие та няма да утрепат няколко сирийци

127

Бум

преди 6 години

САА,унищожава последните групи терористи в Дума,ВКС са бомбандирали конвой бягащ от Дума с западни воени съветници,а вия трето полови пишете колкото искате глупости.

126

Свинаря

преди 6 години

Американците се опитват да избутат конкуренцията (Русия) от пазара с газ и петрол и измислят какви ли не причини за санкции,жалко само,че убиват невинни хора за да постигат целите си,но убийството за тях не е нещо ново. Този свят не се е променил с нищо. Само не знам на нашите пумпали каква им е файдата да защитават американските престъпници.

125

Анонимен

преди 6 години

Животните Путин и Асад ще отнесат американските тояги.

124

Анонимен

преди 6 години

Ясно е, че америка се чуди как да смачка Русия, руснаците се опитват да отговорят подобаващо! Хванете се изтряскайте! Целият свят ще си отдъхне! Тези две държави не могат да мирнат! Те са олицетворение на злото!

123

Анонимен

преди 6 години

Утре застъпва на поста си новият съветник на Тръмп по националната сигурност Джон Болтън. Още днес се е заканил да въведе нови санкции на Русия във връзка с химическите руски атаки в Сирия. Вече никой не говори за химически атаки на Асад, чиято армия се е разпаднала на практика и всички оцелели асадисти са минали под директното командване на Русия. Говори се упорито за лични санкции на Путин и поетапно въвеждане на петролно-газово ембарго на Русия.

122

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

До До Илия ИлиевСталин не използвал масоват пропаганда в диктатурата . Там е ясно! Жестоки методи за запазване на целостта на една империя!Сталин не се е нуждаел от пропагандата! Разбира се ,че има много общи неща!ха ха ха Едното е явна диктатура/ на пролетарията/.А сега говорим за демокрация!!!!Това е разликата уж!А ти правилно си забелязъл ,че нямат разлика при диктатура и демокрация пропагандите!ха ха ха Извода е за всеки сам да си го прави.

121

лошо

преди 6 години

Каква гадост да използват деца като опитни мишки това е фашизам до къде стигнаха запада и техните терористи......

120

8===о

преди 6 години

русия не може и *** да си намери ,ако трябва да си замазва прстотиите.

119

Анонимен

преди 6 години

"Александър Шулгин пък днес каза, че сирийските власти са предавали в ОЗХО и в Съвета за сигурност на ООН данни за готвещи се провокации с използване на хлор в Източна Гута."Типичен съветски номер днес подаваш сигнал за алиби а утре хвърляш бомбата, след това казваш че няма следи от химическо оръжие. Когато и да затрият Русия все ще е късно. Непоправим и подъл народ.

118

анонимен

преди 6 години

момченцето с много хубави слипове момиченцето с памперси тези хора самного напред с материала

117

Анонимен

преди 6 години

Че кой вярва и на една дума на Ларвов?!?!