129

Анонимен

преди 6 години

А стига веее 40 лв. много са 2 лв на ден .

128

Анонимен

преди 6 години

Ще става все по зле за така наречените "бизнесмени". Никой няма желание да работи без пари.

127

Иван

преди 6 години

За 40 лв. ще уцелят греда.

126

Равда

преди 6 години

Абе в Несебър за какво бият инвалиди ?!

125

Борисчо

преди 6 години

Защо няма желаещи? Защото смв във Великобритания, където сезонната работа е 10 месеца, а не 1. Минималното заплащане е 8 паунда на час, а цените в магазините са като в България. За 500 паунда си купих прилична кола. Със заплатата си плащам наем, храна, лични разходи и ми остават 500-600лв да пращам на майка и татко в Кюствндил да не умрат от глад и за лекарства

124

Земеделецът

преди 6 години

Работил съм в Англия и Германия ,мога да каже ,че от белия бълрин по работлив в Европа ,няма.Същото го знаеха и началниците ни.В България се лъже народа ,че сме най мързеливите и само пари не ни стигат(за заплатите има неоспорими факти,че сме на дъното).За 30години ,от страната избягаха тези милиони, които създават следващо поколение и останаха *** ,на издръжка от данъкоплатците.Тук нямаме мафия,имаме здравеопазване,не ни обират и убиват в домовете ни,чистота и подреденост,имаме пари и ги няма тарикатите ,който забогатяха за един ден от кражби и са в парламента.

123

Вал

преди 6 години

В Англия за 7 паунда в час няма желаещи за работа в селското стопанство и идват само бедняци от Источна Европа.Даже индийци и пакистанци неискат да работят такава работа.Вие сега си помислете за какво изобщо работите в тази робска държава,на тези изедници.Па като си искате работете и за две филии хляб,ваша си работа.Останете със здраве.

122

Анонимен

преди 6 години

Един бизнесмен си взе от Центр. СОФ.затвор двама да му работят. Какви бизнесмени са тия с черешите?

121

Анонимен

преди 6 години

До 135. О най умнии между всички нас дори и злобата която лъха от теб няма да качиш никой на черешата!!!!!

120

Несебър е кочина

преди 6 години

В Стария Несебър живеят най големите прости хора с комплекси в България.***,прости,*** комплексари дето не могат една бала сено да разделят на 2 магарета

119

anon

преди 6 години

а кой реши че 40лв стигат?

118

Анонимен

преди 6 години

Демокрацията прокуди българите в Западна Европа. Там получават по 1200-2000 евро...да не е луд някой да работи ангария.

117

Анонимен

преди 6 години

До 128Искаш да ми кажеш, че ако се хвана на череши и после друго ще взимам по 2800 всеки месец с 5 годишен гарантиран договор. Ами стимулираите ме. Мога да бера череши точно толкова добре колкото мога и да мисля. И някак като помисля все си е кофти оферта. Сезонна работа без гарантирани доходи за поне 2 години не пипвам. А собственика на градината да се оплаче на арменския поп ако иска.

116

От Новия Несебър

преди 6 години

До Стария Несебър Тук пък има мутри и няма кой да бачка. Затова се налага да "крадем" кадри от Стария Несебър.

115

кочина

преди 6 години

Когато си садил череши да си мислил 2 крачки на пред.Има инвестиция,производство,логистика,дистрибуция, ТРУД...Ама бай *** къде ги е чувал тези неща,то се иска и акъл иска се да си бизнесмен или поне да си учил ено просто Стопанско Управление,а не да крадеш от хорския труд и да си мислиш че винаги ще е все така че винаги ще има бедни балъци дето да ги експлотираш и лъжеш,,слизай от джипа,запретвай ръкавите на анцуга АдиБас и почвай да береш черешите си сам.Н.е.к.а.д.ъ.р.н.иц.и

114

Въйййй

преди 6 години

40лв. ?! Все едно 400 предлагат и се чудят що нямало роби.20 е на ден за 20дена работа освен под калашник с гумени патрони и мутри с бухалки няма как да накараш някой да работи това.

113

Вал

преди 6 години

Идваме братя мутри и генни ***,идем да ви правим богати,нашите деца да умират от глад и да гледат как вашите се возят на Мерцедеси.Защо не си вкарате по един черешов клон в задниците и сами да политните да си берете четешите.

112

Анонимен

преди 6 години

До 120"изисква минимум 40долара на час ако е потдръжка" Къде си учил този синтаксис? Ти български не можеш, та какво те квалифицира да даваш съвети, не знам! Сънувай, че си програмист, ама не ни досаждай със твойта неграмотност!

111

Анонимен

преди 6 години

Работодателите още си мислят, че живеят в 1992-2006 и на вратата чакат за работа. Ситуацията е различна, има хотели за милиони, но няма кой да смени чаршафите. Или се борят за всеки работник или черешите гният. Всички вече имат избор. Даже неграмотните могат да сортирате череши, но не в България, в чужбина за 120 лева на ден. Дано да им е здрав корема на собствениците, защото доста череши ще трябва да си ядът сами. И става все по лошо за шефовете. Да му мислят от сега.

110

не съм роб

преди 6 години

за 40 лв няма да му стана сутринта само да му ида на полето ! 10 лв на час и си стискаме ръцете