72

Анонимен

преди 6 години

Интересно защо английската кралица не обелва и дума за тоя скандал, нито пък някой от кралското семейство???Или се чустват гузни за цялата история, или изчакват накъде ще задухя вятъра!!!

71

Анонимен

преди 6 години

Да и преди пък размахваха епруветки и набедиха други. Садам също го ликвидираха без доказателства даже и се извиняваха за милионите жертви в Ирак. Тони Блеър преди се изложи, също като Мей сега. В английскиъе и американските лаборатории се произвеждат всякакви вируси и бактерии, които после тестват върху невинни хора по цялото земно кълбо - щамове грип, спин, ебола, и цял арсенал още.

70

и днес

преди 6 години

Както виждаме опорните точки на Английското посолство работят и в почивните дни,да се пишат лъжи постоянно и да се промиват мозъците на слабите.....

69

Анонимен

преди 6 години

Антидотове има само за змийските отрови и по филмите.

68

Анонимен

преди 6 години

Къде е оня кресльо Лавров, дето все не му достигаха доказателства? Сега се крие в Кремъл като в миша дупка заедно с началника си Путин.

67

Анонимен

преди 6 години

Англия ще бъде наказана, и ти скоро!Само се чудя на търпението на Путин , как още не е заличил от лицето на Земята това малко островче, пълно с лъжци и лордове с перуки!!!!

66

Анонимен

преди 6 години

Главното в лечението на интоксикации е supportive care (поддържане на жизненните функции) и детоксикация. Само за по-малко от 3% има антидот. Оцелял е защото лечението е започнало навреме и в добра болница със кадърни лекари

65

85695-5395

преди 6 години

До Анонимен 41 Не става дума за фармацевтика , Нобел и т, нСпоред теб така е станало - На 112 се получава обаждане за 2-*** припаднали души . Отиват екипите там да им окажат първа помощ. С вълшебен термометър /който показва дали и с какво си отровен , определят ,че са отровени с новичок. Знаем , че всеки носи универсален антидот в аптечката си - и за новичок става , и грип , инсулт , хранителни натравяния и т.н .

64

Анонимен

преди 6 години

Още едно доказателство, че не са го отровили Руснаците. При тях празно няма. Няма такъв филм да оцелееш ако те вземат на мушка. Просто Англо-Американската пасмина са толкова некадърни в опитите си за убийства и натопявания, че уж сигурни трупове оживяват след техните изпълнения.

63

Анонимен

преди 6 години

Стига с тия агенти предатели, руснак бил, роден в Киев бил, омръзна ни. Кожете нещо за свестните хора на Великдн!

62

Анонимен

преди 6 години

Това далеч не е първата западна постановка. Точно така действа западът през последните 70 години- чрез създаване на постановки и събиране на фалшива солидарност след това, просто едва днес истината стана достъпна за всички.

61

Анонимен

преди 6 години

Един от създателите на Новичок (руски химик с арменско име в САЩ) съвсем скоро ни убеждаваше, че тия двамата нямат шансове да оцелеят.................и баш за Великден Скрипал възкръсва, преди това и дъщеря му!!!Западната пропаганда съвсем ни взема за ***..................лошо скалъпен сценарий от западните служби.Освен това Англия отказва виза на Виктория Скрипал, племенницата на Сергей Скрипал!!!

60

Слава господи!

преди 6 години

Скрипал возкресе! Во истина возкресе!

59

Анонимен

преди 6 години

Лоша е работата на Путин. Още един жив свидетел срещу него на процеса в Хага. Вече няма как да му се размине доживотната присъда на руския мега престъпник.

58

Анонимен

преди 6 години

На тези криминалисти в Англия, Мей ли им печата дипломите у тях като домашно?! :)Да вземат да си ги скъсат, не им свършиха работа. :)

57

Анонимен

преди 6 години

Русия е антидемократична и трябва да се накаже. Това беше обосновката и достатъчно доказателство. Целта е ясна, да се спре световното по футбол.

56

Анонимен

преди 6 години

Островните рижковци явно решиха да прекратят цирка и възкресиха бащата и дъщерята, след като видяха, че никой няма да им се върже на съчиненията.

55

7

преди 6 години

Стига с този мошеник др новини няма

54

Анонимен

преди 6 години

Нали уж беше на смъртен одър и нямало връщане назад след Новичока? Поне рижавите така твърдяха докато скалъпваха обвинението си срещу руснаците.

53

Анонимен

преди 6 години

Неочакванно много специалисти по токсикология, фармация, интензивно лечение и реанимация в тозии форум. Само дайте идея да защитим ушанките и вперьот: За Родину! За Путину!