7

КОМУНИСТ

преди 6 години

Тук говорят за здравни разходи! В това влизат абсолютно всички пари дадени за здраве. От лекарства, през избора на лекар, до всички допълнителни плащания зс консумативи и рушвети. Това означава че минимум 60 % от българите са обречени на мор

6

Анонимен

преди 6 години

Защото безработните нямат доходи, а държавата ги принуждава да плащат здравни вноски и даже налага срокове и глоби. Това е абсурдно и несправедливо!

5

Анонимен

преди 6 години

По добре да направят частни болници.Плащаш си -лекуват те.Не си плащаш-пиеш чай и се лекуваш сам.Защо ако бял българин иска да има дете трябва да плати няколко хиляди "за да няма проблеми при раждането" а за *** всичко е безплатно?Трябва да се разпадне тази гнила система защото тя е насочена срещу нас работещите и плащащите.

4

не ходя на доктор

преди 6 години

Откакто спрях да ходя на лекар спрях и да боледувам. Вече 22 години. При инцидент лекарите могат да спасят човешки живот, но не мога да се сетя за едно заболяване, което да са излекували. Било то и синузит.

3

Анонимен

преди 6 години

Ние си плащаме предостатъчно къде отиват тия пари за някои ром или за някои луд които лежи на наш гръб всеки месец отделяме пари за осигоровки остава ония де са с аудита а 6 да са за наша сметка е добре крадат докога щее иначе са светци светци друг път

2

Анонимен

преди 6 години

И да можех, бих предпочела да не плащам, защото системата е обезсмислена от а) бай Бакардиб) липсата на индивидуална партидав) търгашеството на лекарите, които измислят диагнози, за да точат.Отдавна залагам на превенция и на природни средства. Колкото, толкова!

1

Анонимен

преди 6 години

Лъжете! Поне 60% от българите не могат да си платят здравните разходи