47

Анонимен

преди 6 години

От агент предал собствената си държава може всичко да се очаква... Скрипал не търси политическо убежище в Англия, а пари и си играе ролята за това.

46

от 4

преди 6 години

До Hafen die WahrheitТам е работата, че формулата на "Новичок" се публикува и вижда бял свят в Пиндостан, а названието "Новичок" светът научава от западни медии.Ако Русия знае формулата на веществото А234, то тя не я е разкрила пред никой друг.Кой може да твърди уверено, че формулите на "Новичок" и А234 са идентични?Пак се изложи.

45

ПЕНКО

преди 6 години

СЛАВА НА МИ -1,2,3,4,5,6,7 ! САМО ТЕ МОГАТ ДА ИЗЗЕМАТ СЛЕДИ ОТ ОТЛЕТЯЛ ГАЗ -"НОВИЧОКЪРС " !!! ЛИЧНОТО МИ МНЕНИЕ Е ,ЧЕ ИМА ХИЛЯДИ ПО-СЪВЪРШЕННИ МЕТОДИ ДА" ЕЛИМИНИРАШ " НЯКОЙ НЕУДОБЕН /В СЛУЧАЯ ПРЕДАТЕЛ/ , НО И ТАКЪВ КАТО: ЛУМУМБА, НЕРУДА ,КАДАФИ, САДАМ , АСАД, НОРИЕГА, А Л И Е Н Д Е ...И ..."ИДЕ ИМ РЕД...ИДЕ ИМ РЕД ... КАЗВА Ц Р У !!!!!!

44

До 42

преди 6 години

Информацията, че Юлия не желае никакви контакти с хора от руското посолство идва от руските медии аааааахахахахахахахахаха. И не не съм, казвал, че тя е казала точно това в личния разговор с приятелката/братовчетката си. Аааааахахахахахахахахаха. Скоро ще ви лъснат жъливите *** рушки.Пълна изолация и санкции от цивилизованият свят за вас каквиди лъжливи нагли!!!

43

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 35,"Но дори и хипотетично да се допусне, това не доказва кой го е използвал."Още веднъж казвам! Производителя на химическото оръжие, щом го предоставя на трети страни, то той се третира като главен СЪУЧАСТНИК! Не е допустимо да дадеш формулата или химическото оръжие на" някой си" и след това да твърдиш, че видите ли ние нямаме вина!

42

Анонимен

преди 6 години

До 36Като не си запознат със случая Антонов, защо пишеш тези твои измишльотини?

41

До 34

преди 6 години

Сега новата опорка, че западняците убиват на Путин враговете, видиш ли, че да го злепоставят. Ааахахаха и ние трябва да поварваме на това. Междо-другото ако не беше станал такъв скандал съм сигурен, 9 от 10 човека, дори и русофили при новината за отравянето на Скрипал биха си помислили на подсъзнателно ниво, че няма кой друг освен Русия да стои зад атентата.

40

Анонимен

преди 6 години

До До 33 37Хи-хи-хи-хи-хи.........явно не се справяш с "опорните точки"!!! За разлика от теб разбирам руски и ЛИЧНО ЧУХ ОПУБЛИКУВАНИЯ РАЗГОВОР! Първо - не е "приятелка", ТОВА Е БРАТОВЧЕДКА И и второ - НЯМА НИКАКВИ ДУМИ ЗА ТОВА, ЧЕ ТЯ СЕ ОТКАЗВА ОТ КАКВАТО И ДА Е СРЕЩА!!! Момичето казва само, че се опасява, че ингилизите НЯМА ДА И ДАДАТ ВИЗА!!! ЗНАЧИ ИМА ДА КРИЯТ НЕЩО И НИКОГА НЯМА ДА ПИСНАТ НИКОГО ДО ТЯХ!!! Докато не ги обработят де!!!!

39

Анонимен

преди 6 години

Доказателства? Една гола солидарност и убитата котка - тя е знаела всичко!

38

Нищо ново

преди 6 години

В началото на миналия век хората от брезнишкото село Кошарево се прочули с охотното даване на показания по различни съдебни дела. Всеки можел да си купи какъвто иска свидетел от селото и да го заведе в съда.Кошаревци били сладкодумни и умеели да омайват съдиите със своите версии за видяното или чуто от тях при различни ситуации, за които трябвало да дават показания. Славата на тези свидетели се носела в цялата страна и към услугите им прибягвали все повече хора, които били готови да пропътуват големи разстояния, за да намерят подкрепа и да се спасят от ударите на закона.

37

Анонимен

преди 6 години

Доказателства?

36

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 27Мдддаааа..........мале мила..........не вярвах, че в България все още са останали такива и-д-и-о-т-и, а не са забегнали в еуропската джендърия! Ти обаче явно съвсем си изул га---щи..те си и затова не можеш и да бягаш!! Аре марш от тука!

35

До 33

преди 6 години

Говори, говори!!! Говорила е с приятелка от Москва по телефона. И изрично е казала, че не жела никакви контакти с руското посолство. Аахахаха... Баща и също се възстановява, скоро ще лъснат голите *** на руснаците. Гответе новите опорни точки!

34

Анонимен

преди 6 години

Скрипал отровен с вещество, произведено в руска база.В същата база е минал подготовка и е бил въоръжен Сергей Антонов, преди да стреля по папата.Свидетелите на опашката, не се бутайте!

33

Анонимен

преди 6 години

Това може да го твърдят само ако имат произведено от там вещество за сравнение. Но дори и хипотетично да се допусне, това не доказва кой го е използвал. Колко американци купуваха оръжия произведени на Балканите и ги продаваха/подаряваха в Сирия. По същата логика може да се твърди, че британци са го закупили от бившите съветски републики. Какво стана със британския шпионин намерен в куфар в апартамента си преди години. По същата логика може да се държат отговорни собствените им служби.

32

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

"Путин масов убиец.Избива и неудобни нему хора..."Много си прав! Ако няма връзка с Путин, защо не сабоубиха някой негов приятел, ами все опоненти. Дългоопашатите лъжи на жужето и неговата клика нямат край!

31

Солидарният

преди 6 години

Наглосаксите се оплетоха като патета в кълчища.

30

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 29А нищо не говори!!! ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ ЗНАЕ, ДАЛИ НА-ИС-ТИ-НА Е ОТКАЗАЛА!!!!

29

г.н. Хитлеров

преди 6 години

До Анонимен 27 Що сега сме изули гащите , и сме гъзоодупени пред Фащ и Евро гейчетата ...та по добре ли ти е бе РЪБ

28

Анонимен

преди 6 години

Мина повече от месец. Теориите на английските вероятности стават все повече и повече... За още колко ще прочетем?! И всичко това без никакви солидни доказателства, независими лаборатории и без спазване на основни принципи и изисквания на международното право?! Щом толкова усърдно се стараят в тяхната лаборатория, то ясно е, че произвеждат и тестват най - различни отровни вещества и ги обявяват постоянно по световните медии, с цел да навредят на Русия и Путин.