174

стомин

преди 6 години

До Анонимени я напиши санджар с какво гражданство е не се срамувай капацитет

173

Анонимен

преди 6 години

До !!!!!!!!Азиз Санджар, носител на нобелова награда по химия. Но не могат да се сравнят по брой с българските нобелисти, нали?И я ме подсети за някой известен български изобретател, химик, физик, и пр. освен "българина" Джон Атанасофф, който до 50 годишна възраст си е мислел че "българия" е вид сладкиш?

172

!!!!!!!!

преди 6 години

А ДА НЕ ВИ ОБЯСНЯВАМ ЗАЩО Е ИЗМАЙСТОРЕН ШАЛВАРЪТ ! НЯМА ДА ГО НАПРАВЯ ЗАЩОТО ЩЕ МЕ ИЗРЕЖАТ. САМО ПОМИСЛЕТЕ ! ЗАЩО Е ШИРОК НА ЗАДНИТЕ ЧАСТИ И ВИСИ КАТО ОНЕЗИ ТОРБЕ КЪДЕТО СЛАГАТ НА КОНЕТЕ ДА СЕР... ВЪТРЕ И ДА НЕ ЦАПАТ КЪДЕТО МИНАВАТ

171

!!!!!!!!

преди 6 години

МНОГО ДЪРЖА НЯКОЙ ДА МИ КАЖЕ ПОНЕ ЕДИН ТУРСКИ ИЗОБРЕТАТЕЛ, ТУРСКИ ФИЗИК, ХИМИК, МАТЕМАТИК ИЛИ КАКЪВТО И ДА Е СВЕТОВНОИЗВЕСТЕН УМ ! ЧАКАМ !!!!!

170

Анонимен

преди 6 години

турците и руснаците мислят как да ни поделят, нашите русофили им се радват...

169

Анонимен

преди 6 години

Кюрдите яко гризнаха дебелия турски кютик в Африн за няма и 55 дни 3000 кюрдски бойци *** заминаха при Ленин султана я е загубил 50 аскера я не

168

!!!!!!!!

преди 6 години

За да измисли нещо собствено някой турчин трябва да започне да мисли ! А до сега не съм чул такова нещо. Предните опити стигнаха до измайсторяването на шалварите.

167

Анонимен

преди 6 години

БОГ ДА НАКАЖЕ ВСИЧКИ КОЙТО СА МИ СЛОЖИЛИ - И БОГ ДА ПРИБЕРЕ ВСИЧКИ КОЙТЕ МЕ МРАЗЯТ И МИ МИСЛЯТ ЛОШОТО!БОГ ДА ВИ ПРЕБЕРЕ НАЙ-МИЛОТО ИНДИАНЦИ ДОЛНИ АМИН!!!

166

Enı4er

преди 6 години

До АнонименДо 190-Знаеш ли колко язовири има в южна България???Знаеш ли какви оръжия имаме тайни?След като прочетох тази смешка се сетих за един виц.( Един ходил на фитнес зала и приятеля му го попитал как вървят тренировките. - Ооо чудесно казал пича, ако някой ме нападне и иск да ме бие веднага ще ми направя 20 коремни преси)Та така за язовирите......

165

!!!!!!!!

преди 6 години

Турция краде отвсякъде каквото набаря ! Двигател от Австрия, безпилотен от Южна корея, от САЩ , от Украйна, от Русия и така създава я танк, я самолет, я параход Франкенщайн. А кюрдите ги свалят с прашки и стари РПГта от ВСВ

164

Анонимен

преди 6 години

ВЕЛИК ИЗРАЕЛ ЩЕ БЪДЕ И ТО СКОРО!!

163

Анонимен

преди 6 години

Падна су 24 груза 200 го гризнаха червийте .Уж щяха да ги правят на стъкло а сега руснаци и турци братя славяни .Тежкак е гей брака междо Ердо и ханъмата му Уткин направо като турски сериал

162

Анонимен

преди 6 години

До 1-Педровци ами нормално е да има демографска криза те парите утиват при хората от твоя етнус без пари(добри пари)няма раждаемост при белия човек виж африканци и азиатци те са друга каста.

161

1

преди 6 години

До Анонимен193,не съм чувал ,още педро да ощастливява,ако не бяхте педровци,нямаше ,сега да имаме демографска криза.

160

Анонимен

преди 6 години

До 190-Знаеш ли колко язовири има в южна България???Знаеш ли какви оръжия имаме тайни?..или си мислиш че ще стойм да ни превземат турците ами че те ако днес превземат нас утре ще превземат и Армения,Грузия,Сърбия,Гърция и Румъния?:))

159

DDD

преди 6 години

О, неразумний юроде! Що се пънеш да превеждаш статии от език, който не разбираш? "Придътър"!... НЕ СЪЩЕСТВУВА такъв американски безпилотник! Но да - американската армия ИМА на въоръжение "ПРИДЕЙТЪР"!... Думи немам!...

158

Информбюро

преди 6 години

Край Африн бе взривен БТР от протурските сепаратисти. Загинаха двама сержанти - единият от САЩ, другият от Вбр и четири тежко ранени. Така че войната между Турция и САЩ вече тече.

157

стига си ме трила!

преди 6 години

Дано журналисти от Тр да четат тук в сайта и да се вземат мерки срещу такива подвеждащи и манипулативни заглавия.

156

Анонимен

преди 6 години

До 172 До Кълнящият Иисус Христос е любов, чедо.Той не кълне. Кълнат тези, които са обладани от бесовете. Тежко ти и горко! Жал ми е за тебе.

155

Do Веган

преди 6 години

Сънуваш!! Ще влезе и ще се бием без да не интерува дали ще умра или не!! Няма да има милост за нито един влязъл тук! По-добре мъртав отколкото фесляци да му се разхождат. Кюрдите здраво ви изтребват, ще започнем и ние. Ще се включат сърби, румънци, гърци, чехи, поляци, унгарци, и още много. И всички ли ще победите, ***? Ще си правите каквото искате в Анадола. Баси народа, завладеете ни с наука, образованост, култура. Но нямате. Само простотия и изостаналост. С това ли ще ни победите, сънчо?