71

Анонимен

преди 6 години

Че те си знаеха още 30 мин. след покушението, ко са правят ся. Да бяха оставили и една руска фуражка с половинка водка и една нагризана краставичка на местопрестъплението, та да се знае че наистина са руснаците.

70

Защо

преди 6 години

Тези *** от острова ще докарат някоя война на света с техните лъжи и провокации.

69

Анонимен

преди 6 години

Важното е че цивилизования свят разбра кой е, а троловете нека си спамят за рубли.

68

Анонимен

преди 6 години

Едно нещо да произвеждат в русия и да не сложат етикет "Сделано в России".Сега като новичока не е руски, излиза че в русия нищо не се произвежда...

67

Лошо

преди 6 години

Британците явно не съзнават че играят много опасна игра.....

66

Факт

преди 6 години

Писнани от лъжите на Англичаните,те се подиграват с целия свят и фабрикуват компромати и трябва да бъдат наказани.

65

Боби

преди 6 години

Русофил съм, но този път трябва да се съглася с Таймс. Единствената страна в състояние да произведе "Новичок" е Русия, защото това е свръхсекрено вещество.

64

Burzum

преди 6 години

Абе ясно е ,че са намерили опаковката с етикет-Сделано в России ,за Путину(лично)

63

До 60

преди 6 години

Какво знаеш бе ? Я сядай да учиш за матурата.И питай баба и дядо колко народ от своите затриха,,братушките" като ,,врагове на народа"и ,,англо-американски" шпиони.От Лев Троцки убит чак в Мексико до наши дни Литвиенко и Немцов.Там никога не е имало доброволно слизане от власта и всеки свален е обявен за престъпник от Сталин,Ежов и Берия та до Брежнев и Горбачов.Почети,поограмоти се и разбери какъв е ,,почерка " на руските тайни служби.Ако смяташ това за нормално значи си платен т.рол

62

Анонимен

преди 6 години

"Дайте доказателства че не е произведена в русия."Виновен до доказване на противното? Всички ви знаят кви сте димукради на Запад.

61

Анонимен

преди 6 години

"пише лондонският "Таймс", като се позовава на анонимен източник."Жълт вестник пише за "тайна руска лаборатория", посочена от анонимен източник АХАХ ХАХА АХ дааа, добре. Рижавите стават все по-жалки с напъните си да скалъпят версия.

60

???

преди 6 години

И къде се намира тази тайна руска лаборатория? В Оклахома или в Тексас? А може би в Норфолк или Прованс? Че защо ще се привличат французи, ако лабораторията нуе е във Френска Гвиана?

59

Боби

преди 6 години

До Анонимен 57Има много по-ефективни и избирателни методи които да сочат към Русия ако това е желанието на Москва а има методи които са напълно анонимни.ПримерВкарва се във ВБ снайперова пушка ВИНТОРЕЗ РУСКО ПРОИЗВОДСТВО - С вграден заглушител специално създадена за бой в градски условия от 250-350 м е достатъчен един до 2 куршума Човек на 50м в градски условия не може да види какво реално става.Анонимно Открадва се Ловна пушка с добра оптика и майстор и прави заглушител - АНОНИМЕН 100%

58

Анонимен

преди 6 години

60 на колко годинки си малкия

57

Ха-ха

преди 6 години

Знанието е сила. Я вижте нашето МВР :)

56

Анонимен

преди 6 години

русия не е свръхсила а една безиностанция с добри аниматори

55

Анонимен

преди 6 години

Ние пък знаем къде баба Мей произвежда лъжите! За разлика от Новичок, те могат да затрият много повече и то невинни хора!

54

Анонимен

преди 6 години

Руски мърлячи, къде са доказателствата ?

53

плюнчу

преди 6 години

Да попитам и другите плюнчУвци - как изясняването на тази тема за Русия и Запада и как плюенето по едните и другите ще увеличи мизерната пенсия на баба Гинче от Долни Богров?Как ще помогне да не гледаме поредния сериал за "закупуване" на голям обект като ЧЕЗ от същата група, която си прави каквото си иска със страната? Сега *** ще ме изтрият ама нека, ще затвърди мнението за платена медия, която се издържа от ....

52

TT

преди 6 години

До Да -....какво ще направи някой на една свръхсила??Ами той и СССР беше свръхсила,ама нещо не го виждам вече на картата...Впрочем СССР не се разпадна поради природен катаклизъм...Свръхсила казваш...???