222

Карлуково

преди 6 години

Тея няма ли кой да ги освидетелства?

221

Анонимен

преди 6 години

Църквата прави жертвоприношение всяка година на Йешу мишика в своеобразен кървав култ на смъртта. Те имат по-голям проблем те принасят в жертва въображаем литературен герой..

220

ххх

преди 6 години

До НонстрадамусНе си изтървай нервите ,няма нужда да кълнеш .Тази част от мнението ти "..... катастрофи, наркотици, претъпкани болници, операции, инфаркти, инсулти, хипермаркети пълни с отрови във вида на консерванти, оцветители.." се случва ,независимо какво ядеш . Ти ще споделиш ли колко маруля , боб, леща , ябълки,грах,глухарчета ,пшеница ,ръж и т.н . отгледа лично ,че си сигурен в чистотата на храната си ....и явно и в безсмъртието си ?

219

Веган

преди 6 години

Аз пък ям само зайци. Да, да, да! Те защо ми ядат зелето?!

218

Анонимен

преди 6 години

Аз съм месан . Не докосвам спанак или друга растителна храна. Ям само месо. Зеленчуците са живи същества и изпитват болка когато когато кръвожадните вегани ги кълцат на салата.

217

fdg

преди 6 години

Като не ядат животински храни се лишават от омега 3 и затъпяват още повече. Мозъка има нужда от 1 грам на ден, лошото е, че храната като цяло е бедна на омега 3 пък тези и от макото се отказват

216

Я

преди 6 години

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

215

123

преди 6 години

До НонстрадамусЗаслужили сме си, да сме хора поне. Ти и това не си си служил/а. Аре оди се пъпкувай.

214

Анонимен

преди 6 години

Тия дечурлига представа си нямат,че ако дедите ни не бяха яли животни за да се спасяват от глад,милиони и милиарди ще загинеха а човечество нямаше да има!

213

123

преди 6 години

Абе с'а на обяд като ми заседна една жилка между зъбите и си викам: "Добре, че не съм тревопасно, сигурно щеше да ми заседне някоя тревица и двойна прецаквация."

212

Запознат

преди 6 години

От житейски опит знам,че между "веганите" има прекрасни разбрани хора,които ще ти отстъпят за всичко но има и такива,които са почти безумни. Един такъв лягаше да препречи пътя на лекар,понеже не наредил да се сервира в болницата специално поръчано от "вегана" меню а му предложил само онова,с което болницата разполагаше тогава с думите,че болницата не е хотел.

211

Нонстрадамус

преди 6 години

Като гледам коментарите, разбирам колко прости хора има. Заслужават си и соята и боба и лещата и умрелите прасета, риби, кокошки + яйцата им....Както и всички козунаци, вафли, торти, кафета, алкохол, цигари...Заслужават си всички курбани, катастрофи, наркотици, претъпкани болници, операции, инфаркти, инсулти, хипермаркети пълни с отрови във вида на консерванти, оцветители, както си заслужават и вкисналото зеле и царските туршии и всички традиционни рецепти и глупости, набивани с хилядолетна исто

210

Анонимен

преди 6 години

Да,гледката на заклано агънце не е от най-приятните но аз питам тия *** АКО ЧОВЕК НЕ СЕ ХРАНИ С МЕСО И МЛЯКО,И МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ първо за какво са му тия животни,ако не яде яйца за какво са му кокошки И КОЛКО ТОЧНО ЩЕ ЖИВЕЕ И ОТ КАКВО НЯМА ДА СЕ РАЗБОЛЕЕ!!Човекът не е тревопасно и не може да оцелее без поне млечни продукти,с домати и краставици,фасул и леща не се живее.Какво предлагат хаховците??

209

Анонимен

преди 6 години

Тези м***лоумници испълзяват само по празниците.

208

Пешо

преди 6 години

Хахаааа, убийства на животни :) А как според тях да направим животните на кюфтета без да ги убиваме, живи ли да ги печем??

207

Мен

преди 6 години

Някое недохранено веганче минава и цъка минуси. Срещу анемия му препоръчвам да си направи супа от агнешки главички - по великден има бол :)

206

Така като гледам

преди 6 години

сигурно се е свършил сълзотворния газ и започнаха да протестират за каквото им падне...

205

Анонимен

преди 6 години

Когато стане някой голям скандал в държавата,веднага се замазва с малък скандал.Вчера избягаха едни затворници и днес тези изпълзяха да замазват положението.

204

Анонимен

преди 6 години

Нахранете се като хората.Не си ти, когато си гладен.

203

Бай Шиле

преди 6 години

Ахаххххх,викайте докторите от 4 километър!!!!