48

Тончо

преди 6 години

Пак им увеличете заплатите на надзирателите, дано свършат нещо. Иначе подкупите за отпуски на затворниците не стигатЕвала Цачева изяде парите на учителите и мед кадри.,

47

А+

преди 6 години

Една чистачка (90 % навярно е от ромски происход) е реагирала към бегълците -имала смелост ),а 11 души персонал (99% са навярно не са от ромите -се уплашили и били неадекватни ) не реагирали ..... . Да ама сега медиите няма да пишат за това ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР ,а само когато има негативна информация към ромите.... . Страха,честноста , добротата ..... нямат етнос и религия.Докато не разберем ,че хората трябва да ценим не по етнос и религия,то ние ще се въргаляме в калта -държавата ни имам предвид.

46

Цецка

преди 6 години

Тая женица, чистачката, да вземат да я изпратят да изкара някой РАБФАК, и после да я турят на поста министър на кривосъдието. Имам усещането, че ще свърши по хубава работа.

45

Анонимен

преди 6 години

чистачката е реагирала по-адекватно от Цицева и Радлев, няма такъв срам за тия двамата - да хвърлят оставки!

44

Ива

преди 6 години

Имате ли поне една новина, без правописни грешки? Някой от вас има ли образование?

43

Анонимен

преди 6 години

Надзирателите били страхливи...Ами какви да са...***, назначени само защото са роднини на някого!

42

Анонимен

преди 6 години

Пробутват пак някакви приказки на Шехерезада.Чистачката героиня не може да изчисти резила.

41

чистач

преди 6 години

ЧИСТАЧКАТА да става министър, няма какво... нещата са ясни!

40

Съгласен

преди 6 години

До Смешна държаваДа бъде!

39

До 40

преди 6 години

И тази Боряна която го е написала и тези които ,,умно" коментират са на един акъл.Вярват и мислят първосигнално.ТЯ-,,въоръжени до зъби,ТЕ-не сме виждали???? чистачка в затвор.Наистина дечурлига.

38

Версия

преди 6 години

Вкарани с грешка и преди финала на затвора. МВР - БЯГАЙТЕ ЗА ДА ВИ УБИЕМ.

37

Ей,дечурлига

преди 6 години

Абе има ли някой с мозък от вас бе ***.Във всяка една административна сграда ,има Личен състав,счетоводител,чистачка ,шофьори и т.н.,и те не са в килиите.Те не обслужват килиите ,а администрацията.Явно много екшъни гледате и какво ли е в детските ви кратунки.

36

Членска карта №7

преди 6 години

Вчера бяха тежко въоръжени, днес вече до зъби!??

35

Членска карта №7

преди 6 години

Като стигнах до хубав пистолет и не можах да сдържа сълзите си...

34

Смешна държава

преди 6 години

Чистачката отива министър на правосъдието или на МВР, а Цацка и Радев отиват да чистят у затвора вместо нея

33

До varg

преди 6 години

Ти явно със всички случаи по света си запознат. И къде видя че ги гони чистачка? Ех,младо,ех пубере голобради,колко ли такива ,,умници" като теб,още не сте си взели матурата,но знаете всичко и си плямпате безнаказано на воля.Но като дойдат твоите червени другари ще видиш неща гдето наистина ги няма ни във видео игра ни във филм на ужасите.Ние го видяхме и преживяхме и повече не ги щем,но защо заради такива като теб трябва пак,,да настъпваме мотиката" ?

32

tc tc tc

преди 6 години

Много хора има за уволнение в тази ситуация. Но първи трябва да е тоя дето като са заплашили него с пистолет им е отворил вратата та да излязат въоръжени навън сред хората...

31

Бойко

преди 6 години

"Ние ги хващаме, те ни бягат" ...

30

Св

преди 6 години

До дедо ЙовДа бе верно - никаква фантазия. Нито са си татуирали плана на затвора, нито са копали вентилациите, директно с маршова стъпка - авангард. П.П. Дали на чистачката не и е засекла метлата та не е реагирала по - адекватно?

29

Св до vlady

преди 6 години

Да бе ясно, по принцип си прав. но все има някой затворник, който иска да работи нещо да му считат 2 излежани дни за 3 (така ли беше) като работи нещо. А там има не само убийци, а и кокошкари разни, измами ДДС-ари, пияни шофьори, случайно попаднали и пооправили се. Чак па така да се прецака, да си загуби тия бонуси не вярвам да прави мизерии. Па и надзирателите не са ли като пожарникарите - почиства си всичко и плаца, и пожарните и помещенията. Не съм виждал чистачки там. Не могат да преметат ..