46

Су 34

преди 6 години

Само хвърли един поглед на долните коментари и няма как да не се убедиш в това моменталически!----------Кат няма с кво да им отговориш на коментарите ти остават беззъби лафове взети назаем от турските сериали, за които турската държава си плаща да вървят по нашите канали.

45

8===o

преди 6 години

Говорили са си как да си поделят България.

44

Анонимен

преди 6 години

Какви са тия деца отзад с български народни носии? Да не е някакъв жест към Бойко от страна на Ердоган?

43

Анонимен

преди 6 години

Супол 34 Избива комплекси па...:-):-):-)

42

До Су 34Аллах да те благослови, рожбо джиздаво!Ако не си и ти да ни осветлиш нас, простите турци, ще сме като изгибени уфтсе в мрака на невежеството! Добре, че си ти да ми казваш какви са нещата, дето аз ги виждам и пипам! Вече почнах да вярвам, че дори и най-глуп.авият бългейрин е стократно по-умен и от най-умния турчин! Вай анасъна, сайън сеирджилер ... вай вай вай вай ...

41

Анонимен

преди 6 години

*** 34... Избива комплекси па :-):-):-)

40

Су 34

преди 6 години

Както и да е - скоро ще се удари и първата копка за канал "Истанбул", и след това Босфора се затваря за корабоплаване! Само за туристи и местни рибари.Всичко друго минава през канала и си плаща като поп!------------Идеално, строй, а в деня на откриването ще ви изпуснем водите на язовир Ивайловград, Кърджали, ще пуснем едновременно шлюзовете на дигите по Марица, Арда, Тунджа.ще видим какво ще остане тогава от евтината ви уйгуро - селджукска държавичка!

39

Анонимен

преди 6 години

"Че и двамата, дори за чееп за зеле не стават."О даа, казали са...трябва да се посъветваме с най великите зелки българите:-):-):-):-)

38

До Анонимен 47 Българинът е неверотно некадърно създание, но за сметка на това пък претенциите му са интер-галактични! Само хвърли един поглед на долните коментари и няма как да не се убедиш в това моменталически!Единствено децата на българите са хубави, защото като ги правят, не се налага да си ползват ръцете!

37

До Су

преди 6 години

Сюмюк...57 дена не са 5 месеца, а символизират 57 армия в Чанаккале...А дата в която вленаха символизира победата на Чанаккале...Т.е всичко беше планувано... Кога точно да се влене и кога да свърши... А ти може да умреш от яд... 500 години ти са били малко:-):-):-)

36

Су 34

преди 6 години

До Ястреб ОсманлийскиНе, ти си чист етнически българин. "Турци" не съществува като понятие, това е измислица и фалшификат.

35

Су 34

преди 6 години

До Ястреб ОсманлийскиУ льоловците кюрди няма нищо повече на разположение от лекострелково оръжие. Това ли ти са трофеите от тези гламави селяни, които 5 месеца едва надвихте и то с помощта на финансираните от вас отдавна арабски пълчища от терористи. Даже и за редовна армия нямахте сили освен спецназ. Ако вие имахте някакво по-силно оръжие срещу нас щяхте да го използвате, но срещу нашите МиГ 29 , системите ни С - 300, както и срещу водата на язовир Ивайловград нямате абсолютно нищо насреща1

34

До Анонимен 43Все умници са тези българи бе мама му ...!Не съм бил нито турчин, нито българин, ами ***! Що бря, чоджуум, в българия турци не никват ли?!

33

Анонимен

преди 6 години

Турция е член на Г20- 20-те страни, които произвеждат над 90% от БВП на планетата и заема17-то място.България е на 80-то място по БВП след цял бюлюк африкански, южноамерикански и азиатски държави като Мянмър, например.Не, че българинът е лош работник, напротив, където и да иде по свет се раздава до край, лоши са българските политици и бизнесмени.

32

До Су 34Селямун алейкюм, аркадаш!Ми за толкова време можем, за толкова време превзхме! Кое не ти хареса при превземането на Африн?И кажи кое няма да ти хареса при превземането на Менбидж? И като се отвори дума за Африн - досега трофеите на турският аскерса над 600 прицепа с чисто ново, последна технология въоръжение!Това е малко повече от целия арсенал на великата бългейрска армия, нали?

31

До ЖороУспокой се бе Жорко! Злобата е безполезна, че и вредна, пък безсилната - още повече! За турците знам, че има доста бохлуци и между нас, но как може да се сравним със 7 милионното балканско племе, за което дори в разширената им история пише:"срещнали се на полянка, прабългарин и славянка,цуни-гуни, вади-тури, народили чукундури,хем ебливи, хем крадливи, но най-вече злобливи!"Не напразно за 7 г., 7 милиарда хора около света пропищяха в един глас от това 7 милионно племе булгейрско!!

30

Су 34

преди 6 години

До Ястреб Османлийски Запишете си някъде - най-късно до 2025 година еврейогейталашката *** ЕС ще бъде разтурена от тия двамата на снимката. Преразпределенито на Юропата е договорена, освен някои малки детайли.-------Записахме си, а сега ти си запиши:Ако ставахте за войници за 140 години 140 пъти да бяхте взели България. Но не ставате за войници - "едномилионната" ви армия 5 месеца превзема едно загубено кюрдско село наречено Африн с 5 000 души жители.

29

Хроники от Ада

преди 6 години

Садам и Кадафи сърбали чай с наргиле на гости при турския шейтан и попитали домакина:-Ваше нищожество,кога ще ни доведете нашият брат Ердоган за да си направиме тройка?-Ердоган,деца мои има още малко работа на земята,за да се объркат нещата,да съсипе Турция и да пострадат добрите хора.И добавил:-Той е любимият ми син!Него съм изпратил на Земята.

28

Анонимен

преди 6 години

Най големите врагове на България се събрали на лафмоабет и тука има българи, които ги хвалят. Ноу комент.

27

Су 34

преди 6 години

До Ястреб ОсманлийскиЗатворят ли се КПП Свиленгрд за 48 часа вие умирате от глад. Цялата ви търговия минава през наша територия. И това на фона на мизерната ви бананова икономика и последният пердах, която ядохте от кюрдите в Африн.между другото, кога ще "превземете" Манбиндж?