115

Анонимен

преди 6 години

ЕС бере душа, нищо не може да ги спаси, каквито и циркове да правят. Не им е виновна Русия.

114

Анонимен

преди 6 години

Шпионските служби на Запада и Русия винаги са си бъркали по дупките и затова са въвели размяната при джентълменски правила, на баш Ченгето от Кремъл реши да се прави на по-ченге от ченгетата и нагази яко лука.Сега се крие в миша дупка и праща Лавров да носи от девет кладенци вода за да замаже следите на престъплението срещу Скрипал !

113

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен120 Да,аз съм Федерер?!Толкова сте ***,руските ***,че направо сте смешни.Литвиненко,не Ликаченко,***.

112

Анонимен

преди 6 години

за последните 5 години лъгахте многократно, сега вече икой не ви вярва и изпаднахте в тотална изолация ... преди поне бяхте водачи на група от държави, сега само Кадиров е зад вас и асад :) .. Боже опази руснаците от путиновата групировка !!!

111

Анонимен

преди 6 години

А бе какво става с визите за САЩ, паднаха ли? САЩ и ЕС имат договор за безвизов режим с ЕС, а нали България от 11 години вече е пълноправен член на ЕС, или? Спазват ли си САЩ договора с България или най-арогантно храчат в лицето на българите?

110

Боби

преди 6 години

До Анонимен 83АНО УМНИ ако нямаш никаква представа от механиката на Слънчевата система просто спри да се излагашМарсианска година 687 дни(земни)Земна година 365 дни(земни)Марс не само че е по-далече от слънцето но има почти два пъти по-голяма година

109

Анонимен

преди 6 години

Ликаченко и Березовски ги пречукаха английските служби, Березовски даже беше писал писмо на Путин Русия да му позволи да се върне защото усещаше, че ще го пречукат. А американската гражданака, родената в Ню Йорк Ана Политковская я очистиха чеченците защото се беше намесила в афери на чеченци и руски корумпирани военни.

108

8===о

преди 6 години

Убийството беше точно преди изборите в русия с ясното послание колко твърда е (станала) ръката на путин.И естествено сигнал към останалите им шпиони.Не е тайна ,че русия засилва шпионската си дейност на западНо руснаците мислеха че ще отшуми ,както при Литвиненко.Сбъркаха и сега лъжат,нахалстват,опитват се да обвиняват други.

107

Аман!

преди 6 години

На нормалните хора им писна от британските нелепости.Не беше пейка, брава, ампули, пшеничени каши, стотици загинали.Истината е, че Британците и САЩ се уплашиха от съюз м/у Европа и Русия.САЩ и Британия стават излишни - това е истината.Неизбежно е бъдещ съюз м/у Германия и Русия - СПоток 2 го доказва.Когато се обединят ресурси и технология Европа става непобедима.Тук играта е много по-голяма,Британия и САЩ срещу цивилизацията и обединението.Британия ражда конфликти и разделения в ЕС - факт

106

Пян_Гъ

преди 6 години

И мен понякога руската политика ми идва в повече, но да се разберем: АКО НЕ БЕШЕ РУСИЯ, РУСОФОБИТЕ ТУК НЯМАШЕ ДА СЕ КАЗВАТ ИВАН, дРАГАН И ПР., А ГЮЛХАН, ХАСАН И ПР. ЯСНО ЛИ ВИ Е???

105

Анонимен

преди 6 години

1959 година посред бял ден в Мюнхен руски агент неутрализира с отровен газ украинския неонацист Степан Бандера. Заключенито не немските лекари е смъpт причинена от остра сърдечна недостатъчност. Едва години по късно се разбра, че фашистът е бил неутрализиран от руските части. А сега как веднага разбраха, че Скрипал, който е лежал в руски затвор и е пуснат да си ходи на Запад, изведнъж Русия решава да го трови с "Новичок", че и веществото се знае...

104

Русия е несигурна

преди 6 години

Руснаците са несигурни партньори. С тях не трябва да имаме общи енергийни проекти.Видяхте какво стана с Южен поток и атомната централа Белене. Не трябва да губим повече милиарди левове. Българският народ е беден.

103

Анонимен

преди 6 години

До н 111 Гротеска ли е смърта на Литвиненко,Березовски,Немзов,Политковская...?Руската агресия премина всякакви граници.

102

Анонимен

преди 6 години

Като е притисната до ъгъла,Русия "се отбранява"с измислени нападки.

101

н

преди 6 години

идеята че Руските спецялни служби са убили бивша Украйнска отреп_ка с отровен газ, в публичен парк и не само абсурдна но и гротескна Още по страннен е фактът че няма жертви сред посетителите на парка - това все пак е БОВследващия път Русия сигурно ще изстреля ракета или ще бомбардира Лондон когато иска да убие поредната безполезна Украйска от_репка, прибрана на хранилка от ЦРУ....западът се превърна в смешха и жалка пародия на това което беше преди 40 години !

100

Анонимен

преди 6 години

Само за последните месеци в Сирия армията и руските удари светиха маслото на над 2 хил американци пратени да помагат на главорезите от Ислямска държава. Защо САЩ мълчат за това, нито дума за тях, това не са ли американски граждани? САЩ не се ли грижат за техните граждани? А се прави въпрос за двама руски граждани отровени в Лондон, че даже се оказа, че не били отровени ами са си живи и здрави.

99

Пян_Гъ

преди 6 години

До БългаринБългарино, елементарно разсъждаваш, та нека светна теб и останалите ****оумници. И при двамата "Големи батковци" има и плюсове, и минуси. Няма такова нещо като пълно щастие. Те самите не са напълно щастливи, та камо ли ние. Ако водещият ти критерий е *ъза ти, да, хубаво е ядеш банани, но обективният анализ изисква да ретеглиш на везната и доброто, и лошото при двете батки. Ив двата случая получаваш нещо, но губиш друго. Така е - не бъдете толко елементарни.

98

Анонимен

преди 6 години

Англичаните държат дъщерята на Скрипал в шах с това, че той не е излязъл от тежкото състояние. А е кзала истината, а е умрял...

97

Анонимен

преди 6 години

Порошенко чува и друг гласРогати ти рублите за пари ли ги смяташ

96

Анонимен

преди 6 години

Порошенко се моли: - Господи, направи така, че Крим да се върне!Чува глас: - Глyпако, Крим отдавна се върна, сега остава вие да върнете парите!