16

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 16. А бе негодник какво пишеш тука и се правиш на велик нищо ново няма открито , просто сега му е дошло времето някой да инвестира , има и евтин и мощен хардуер.. Вземи учебник по невронни мрежи , машинно обучение , разпознаване на картинки , теория на тех. управление , преди 15г. и сега е нищо ново няма..

15

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 6Google създаде алготиръм, който за 4 часа, без да е чувал нищо за шаха, се научи да го играе и "смаза" водещата за момента програма, която е била разработвана и подобрявана за повече от десетилетие (2/3 бяха от игрите победи, като всичко останало бе реми).Това, кеото и било, преди 30 години спрямо това, което се готви в момента, ще е като да сравниш туземски лък, който не може и заек да убие, спрямо балистична ракета.

14

Анонимен

преди 6 години

Проблема как ще събират данъци от искуствения интелект , роботите не плащат данъци..А и не ядът и пият вино или пушат цигари да събират и акциз

13

Анонимен

преди 6 години

Не се бой, Макрончо. Не може да се унищожи нещо, което го няма. Виж лъжекрация има, огромна, безсрамна. Сега се вихри и организира от най0лъжливата държава - Британия.АПРОПО ! ЧЕСТИТ 1-ВИ АПРИЛ - ДЕНЯТ НА ЛЪЖАТА НА ТЕРЕЗА МЕЙ - НОСЪТ И СИГУРНО ВЕЧЕ И ПРЕЧИ ДА ВЛЕЗЕ ПРЕЗ ВРАТАТА НА ПАРЛАМЕНТА - ТОЛКОВА Е ПОРАСНАЛ ОТ ЕЖЕЧАСНИТЕ И *** ЛЪЖИ.

12

руски искуствен

преди 6 години

интелект- и затова в Русия няма демокрация. Опита на Сталин е успешен...Малко след болшевишката революция, през 20-те години на ХХ век, в Съветска Русия се ражда скандален проект - да се създаде хибрид между *** и човек.Начинанието е повече от съмнително както от морална, така и от научна гледна точка. В очите на управляващата върхушка и лично на диктатора Йосиф Сталин обаче проектът е направо безценен.

11

Анонимен

преди 6 години

всъщност интелекта на тръмп и политиците, които управляват европа е много по притеснителен! а ИИ притеснява само тия, които искат да управляват! за стадото няма значение!

10

Анонимен

преди 6 години

Олеле, какъв титан на мисълта!!!Май "демокрацията" се притеснява най-много от неща, който може да се окаже, че трудно се контролират само с пари. Да не вземе този интелект да разбере каква простотия е всичко а?

9

Хааах..

преди 6 години

Ами дали ще е изкуствен интелект или болен човешки мозък - кой да те светне кое от двете е по Страшното?!

8

А бе

преди 6 години

На Макарончо му е лесно,каквото и да стане-винаги може да се скрия под полата на баба си(жена си)!

7

Анонимен

преди 6 години

Ето това е - като истински Колос на Мисълта и Титан на прозрението, след като реши всички проблеми на човешкото битие, Макрон Велики опря до изкуствения интелект.Хвала!

6

Анонимен

преди 6 години

Стига с този искуствен хората си мислят , че това е открито вчера.. А то е от 30г. сега стана достъпно за всеки..

5

ГАДОРЯН

преди 6 години

А бабо ...ите заплашват демографията. Хахаха

4

шматка

преди 6 години

Изкуствен интелект все още няма.Няколкото навързани програми не са ИИ

3

Ха-де

преди 6 години

Тя пък една демокрация, да ти умре коня направо! Глад, мизерия, дългове до небесата, подслушване, следене, войни и няколко тарикати милиардери.....

2

Анонимен

преди 6 години

Преди няколко дни изкуственият интелект уби на място пешеходка в САЩ.

1

Анонимен

преди 6 години

""Изкуственият интелект може да направи революция в сферите на енергетиката, отбраната, транспорта, финансите и медицината, но хората могат да отхвърлят иновациите, ако не им вярват", предупреди той."Изкуствен интелект означава дело на програмист с естествен интелект, така че е напълно нормално хората да нямат доверие. Все пак не се е самосъздал.