112

кво да кажеш

преди 6 години

А бе,хора,кво се нахвърлихте всички на жената,не виждате ли,че не е добре!?Ей,лош народ и туй-то!

111

Не са!

преди 6 години

Нито дУпетатите ни са безделници, нито хранениците, чието ръководство се помещава от другата страна на площада - ЦУ на БАН. И едните, и другите представятна гладния и измъчен български народ едни такива "напудрени и захаросани отчети"(определението е на проф.Ив.Канев), че чак свят да ти се завие! Ако съдиш само по онова, което твърдят, че са свършили, ще останеш с впечатлението, че живееш в най-проспериращата държава от ЕС, в която епохални научни открития се правят всяка седмица!

110

Анонимен

преди 6 години

Забравил съм че днес е първи април-бравос Караянчева напълни ми душата ! Без-делници но за това пък БЕЗДАРНИЦИ-без изключение всичките в НС ! Та да не се обиди някой !? Случайно де !?

109

teo

преди 6 години

Цвета Караянчева излъга в чест на ПЪРВИ АПРИЛ ! Парламента в петък е почти празен, освен 10-15 депутата и министри на разпит! Останалите депутати запразняват още в четвъртък след обяд и после ВАКАНЦИЯ до сряда!!! Така, че депутатите са повече от безделници с ВИСОКИ, ТЛЪСТИ ЗАПЛАТИ ! Българино ?????

108

Анонимен

преди 6 години

Да, те са просто тъпоумници. Оттам и впечатлението за безделие.

107

Абсурд

преди 6 години

Ало, Караянчева, депутатите са неефективни, ялови, много на брой , не кореспондират с очакванията на обществото. Най-много от тях са от ГЕРБ, а ти си им председател. Това е.

106

Анонимен

преди 6 години

Защо гепаджийките са все с квадратни глави и тая и оная на ЦГМ - ***!

105

Анонимен

преди 6 години

Снощи Баце Борисов е хвянал двама руски дипломати с чанти с бял прах да минават под прозорците на Додндуков 1. При направения тест веществото е реагирало на кокаин. Руските дипломати са декларирали че веществото е аржентинско брашно. Баце се е обадил на Нинова как да разрешат казуса за да не гонят дипломатите и да не дразнят Путин. Нинова на място е донесла 8 яйца 250 гр краве масло и буца сирене и се е заела да прави баница за да докаже че това наистина е брашно. Баце е благодарил на Нинова.

104

Морски

преди 6 години

За 10г. от както ГЕРБ са на власт България е с нови 25 милиарда лева заеми,и други над 250 милиарда загуби от пропуснати ползи.Оставка!!!!

103

Българина

преди 6 години

Таз уфсъ да обясни дпс и дост ли я пратиха да представлява преди 2 седмици България на събранието на азиатските парламенти в турция????? Или юнкер я прати? Така и така няма да влизаме в шенген барем един санджак да станем

102

Вервайте ми

преди 6 години

Отлично казано на 1 април.

101

Народ

преди 6 години

Честит първи Април и на вас , госпожо Караянчева !

100

ЦОЛЕ

преди 6 години

сега работят те после прокуратурата

99

Анонимен

преди 6 години

Не са без делници,но и без празници не са.С тия незаслужени мангизи,всеки ден е празник

98

гражданин

преди 6 години

Ами убедете народа че не сте безделници и бездарници, приемете най-сетне свестни закони които да важат за всички. Омръзна ми да имам по-малко права от малцинствата които с нищо не допринасят за просперитета на тази държава!

97

Анонимен

преди 6 години

До МорскиСтига с и ни навирал лентяите от БСП бе.

96

Грую

преди 6 години

Не са безделници, ама са бездарници.Или са без делници :)

95

Не са безделници!!!

преди 6 години

Те са НАГЛИ,КРАДЛИВИ,ПРОСТИ и АРОГАНТНИ безделници!

94

Морски

преди 6 години

Щом ГЕРБ не могат да управляват без външни заеми - ОСТАВКА!!!!!!!Други могат.

93

Анонимен

преди 6 години

Не случайно над три милиона гласуваха на референдума да им намалим субсудията инда станат 120 вместо 240! На госпожата искам да кажа, че оценка дава работодателят - народът, а не тя! Т