125

Анонимен

преди 6 години

КОГАТО ЗАПОЧНАТ ДА СЕ ОТЗОВАВАТ И ЕКСПУЛСИРАТ ДИПЛОМАТИ ОЗНАЧАВА САМО ЕДНО-ВОЙНА! ТОВА Е ИСТИНАТА СВЕТЪТ Е НА ПРАГА НА ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА КОЯТО ТОЗИ ПЪТ ЩЕ Е ЯДРЕНА КАСАПНИЦА.ВЧЕРА ПРОФЕСОР МИХАЙЛ КОНСТАНТИНОВ КОЙТО Е ВИДЕН СЕДЕСАР И ГЕРБЕРИСТ В ИНТЕРВЮ ПРЕД БЛИЦ БГ КАЗА,ЧЕ СЛУЧАЯ СКРИПАЛ Е ПОСТАНОВКА И РУСИЯ НЯМА НИЩО ОБЩО,А ЦЕЛТА Е ДА СЕ НАТЕГНЕ ОБСТАНОВКАТА И ДА СЕ СТИГНЕ ДО ВОЙНА,ЗАЩОТО БАНКЕРИТЕ СА НАТРУПАЛИ ТАКЪВ КОЛОСАЛЕН ДЪЛГ,ЧЕ САМО С ВОЙНА МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗТРИТ

124

Анонимен

преди 6 години

Покрай среща във Варна са му дали на нашинкия и "насоки за развитие на българо-руските отношения. Минал е инструктаж

123

Тинев

преди 6 години

До Анонимен" А дано да ни изгонят ама и от НАТО не само от ЕС. Тогава България ще тръгне рязко нагоре. "Пак ли ще чакаме ДРУГ ДА НИ СВЪРШИ РАБОТАТА?Що за народ станахме?Крием се зад топлото ду**** на жената и от там показваме бабаитлък!Едно време българите ходили с потури, АМА ИМАЛИ МАД**И.А сега ........ епилации, шарени парцалки развяваме .... с лачени чепици се фукаме и кой може да си изкриви китката по-добре.Тюююююю, да го ....................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

122

Анонимен

преди 6 години

А дано да ни изгонят ама и от НАТО не само от ЕС. Тогава България ще тръгне рязко нагоре.

121

аз-ът

преди 6 години

Бойчее... Абе то идята е друга бе чоджум...Идеята е ние да изгоним техен посланик, те да изгонят нашите.Ние сме единствената държава дето сама си отзовава своите вместо чуждите?Само на мен ли ми е смешно, сериозно питам?!

120

полезните идиоти

преди 6 години

не експулсираха нито един руски дивак !България трябва да бъде изритана от ЕС !Нямаме място сред демократичните държави , нашето място е в Евразия !

119

Учителя

преди 6 години

Ще поставят Русия в деликатната ситуация да изгонят нашия посланик в Москва - който е отявлено руско ***...

118

а

преди 6 години

До хахоТи си Не умен ***!

117

Анонимен

преди 6 години

Викат го за да каже дали ще се отрази много ако изгонят от Русия някой друг българин. Демек Борисов сондира почвата за гонене на руски дипломат от България.

116

А+

преди 6 години

И защо го вика Борисов посланика от Москва ?Това че да обсъдятте могат и по телефона да направят или по дип пощата ,нещо ме съмнява ,че Бойко отново ще се завръти на 180 грауса както винаги прави ,като му издръпат ушите ,я от Брюксел,я от Вашингтон и често от Берлин и ще върне няколко дипломата у нас ,щото за друго не ми се вярва да вика посланика ,освен да се консултира кои може да върне у нас ,а то там са оплетени много партии и шуробаджанаци и комунистите нямат вина за това ,както обичат ...

115

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

До Анонимен"К`ъв посланик бе? То държава няма, те посланици пращат!"...-------------------------------------------------------------Прав си, всички сме свидетели на разпада на Русия, но докато съществува сме длъжни..

114

A в същото време

преди 6 години

""Германия е издала всички необходими разрешителни за строителството на разширението на морската част на газопровода Северен поток, става ясно от съобщение на Федералната агенция по морско дело и хидрография (BSH). Именно тази институция беше последната, чието одобрение се чакаше по проекта.""

113

Spiritus Rector

преди 6 години

Путин е велик, защото се подчинява само на руския народ! И не е васал нито на брюк-селската хунта, нито на Донката Трумп, нито на Ердоган!

112

Анонимен

преди 6 години

К`ъв посланик бе? То държава няма, те посланици пращат!

111

Анонимен

преди 6 години

Русия се завръща на световната сцена, като глобална сила, каквато е от повече от 300 години. САЩ са още 1, но залязват, а Англия не играе на голяма сцена от вече век (освен като американска марионетка). Скрипал драмата е *** постановка на некадърни *** служители на ЦРУ.

110

Анонимен

преди 6 години

Англия не харесва България и Румъния съвсем открито , така че и България не и вярва съвсем сляпо.Това е нормално.Просто сме солидарни,но с едно наум.Все пак става въпрос за Англия не за някоя европейска държава, а те имат доказано разузнаване с умишлени грешки.

109

Анонимен

преди 6 години

Заповядаха ни, изпълняваме.С голяма чупка в кръста.

108

Анонимен

преди 6 години

Eхее колко ***! Върви ли надницата от американското посолство, а?Ясно е, като бял ден, че тая партенка срещу Русия я спретнаха американци и англичани, за да загробят Северен поток 2, който окончателно ще потопи корумпираната шайка от Киев (+да попречат на разгромната изборна победа на Путин). Убит някакъв бивш шпионин с някакво вещество, дето създателя му е в САЩ. Направо смях за ЦРУ - пълни аматьори. Путин си спечели, а Северен поток 2 се движи.

107

от покрива

преди 6 години

Донката Трумп нареди на другаря Борисов да нареди на посланика ни в Москва да се прибере. И ако Донката му нареди да скочи от покрива, заради евроатлантическата солидарност, другаря Борисов ще скочи!

106

Руски джихадисти

преди 6 години

Бойко е много умен. Ще се преструваме че вярваме на руските убийци и терористи и като дойде Путин в "братска" България ще го арестуваме и право в съда в Хага...