89

сус мър!

преди 6 години

На бодлива крава - бог рога не дава.

88

Мишо Гюрука

преди 6 години

Не се нерви *** ***...ше вземе да ти отслабне дупарата ...ха,ха,хааааа...Нема после как да си тежиш на местото!

87

Анонимен

преди 6 години

"" Нинова бясна от снощи ... ""..................Другарката Нинова е бяснa, защото не е на власт, а външната политика да я остави на професионалистите, че виждаме подопечния и фатмaк - набеден за президент ... колко е "успешен" на международната сцена ...

86

Анонимен

преди 6 години

Искам да видя стенограмата за утрешният тираж на тотото да знам кои числа да пусна

85

ХА,ХА,ХААААААААА....

преди 6 години

*** ...ПАК СЕ ИЗДЪРВИ..ХА,ХА,ХААААААААААААААА....

84

Анонимен

преди 6 години

Г-жа лъжа пак завижда на Боко че се вижда с властни мъже . То и аз искам да спечеля 12 милиона ама няма

83

до 87

преди 6 години

Абе ЮАР, разбирачо, що си не гледаш *** там ами се буташ тук акъл да ни даваш?Я айде у лево

82

месара

преди 6 години

е що е бясна другарката "истина" нинова, дали щото никой не и обръща политическо внимание, или е в мено пауза........? ех другарко, кажи с какво можем да ти помогнем, откривай я тая твоя телевизия, и там си изливай бесовете!

81

Анонимен

преди 6 години

Абе каква стенограма? То там трябва да е записано само мляс, мляс, мляс...Докато е целувал ту тук, ту там не му е останало време за въпроси и отговори.След целувките минаха на сукалче с розмарин, риби и вино - пак няма какво да пишат в стенограмата.Накрая здрав сън и кой от къде е ...

80

Анонимен

преди 6 години

Бясна жена....ммммммм ще е палавница

79

от ЮАР

преди 6 години

Когато извадите стенограмата от челобитието на Радев и компания пред цигарения поп - тогава изисквайте каквото и да било. Партия със затихващи функции има наглостта да изисква!

78

Анонимен

преди 6 години

До гостЗа съжаление тук няма нищо нормално. Нито ляво, нито дясно, нито център. А цялата бясна риторика е за да държат в кондиция 80 процентовия си електорат. В едно нормално общество, с нормален език, партии като бсп, герб, дпс, псевдопатриотите и разните там подобия на барековците, не биха помирисали парламента.

77

Анонимен

преди 6 години

Да е жива и здрава партийната секретарка и все така да продължава да втвърдява партийните редици.

76

ЩО ,МА КУРИ....

преди 6 години

ТИ, СТЕНОГРАМА ЗА РАЗГОВОРИТЕ С РУСКОТО ЧЕНГЕ И ПРЕЗИДЕНТА , ДАДЕ ЛИ ...??!!!!Я , СЕ СТЕГНИ И ....У ЛЕВООООООО!!!

75

Петърчо

преди 6 години

Курнелийо ти от позиция на каква искаш стенограми? Още повече че тази среща е по-скоро помежду ЕС и Турция на която България се оказва домакин а не между страната ни и Турция. Така че когато народа ви позволи да управлявате тогава ще искаш стенограми а до тогава да си гледате партийната телевизия. Аман с претенциите. То по същата логика всеки който си създаде партийка има също толкова право на стенограмите колкото и БСП.

74

М, да ...

преди 6 години

Има ли какво да крие Бибитко за срещата си с Ердоган? ЕС също вероятно се интересуват от стенограмите!пп а и ББ да се записва, че не знае сам какво говори/е казал въобще - едно сутрин, друго обед, трето вечер, ... :))

73

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

"Няма резултат от срещата "Още ли има заблудени? Целта на срещата беше да се "затоплят" отношенията между ЕС и Турция! И това стана само поради факта, че Ердоган разговаря с европейските лидери. Който е очаквал Ердоган да се отрече от това което обеща на турците значи,, не е като трябва този човек!

72

Нинова е

преди 6 години

НЕПРЕКЪСНАТО бясна,откакто Радев е президент.Имаше една пауза,когато +Кирил руски дръпна едно НЕДОВОЛСТВЕНО слово от гостоприемството на РБългария,българите и всички в границите на тази държава, защото сме в ЕС.ТОГАВА Нинова беше абсолютно спокойна,НЕ КАЗА НИТО ДУМА, като че НЕ СЪЩЕСТВУВАШЕ.КОЙ я посъветва на такова мълчание?Изглежда бесът я хваща, когато види УСПЕХИ на правителството.И ПОБЕСНЯВА, за да ги ОМАЛОВАЖИ.Та "ЧАК" е бясна,защо НЯМА визи за гражданите на Турция.Ако имаше, щеше да е

71

Анонимен

преди 6 години

Тя *** си е бясна отдавна. Само да не ухапе някого

70

Гост

преди 6 години

А кое ще бъде нормалното ляво?! Явно вие поемате националистите, почнахте с много омраза и агресия. Държавата се нуждае от нормални лява, дясна партия и център. Искам да имаме мирно бъдеще, езикът на г-жа Нинова се отдалечава от моята представа за нормалност.