136

Анонимен

преди 6 години

Не е само София, ами цяла България. Всеки си хвърля *** където им падне.Пуши в колата, фаса през прозореца.Слиза от автобуса, хвърля билета на улицата и подминава кошчето.Яде нещо, боклуца пак на улицата...не му се търси кошче.***.

135

Анонимен

преди 6 години

Ха! София най-лош град за живеене в Европа. Преди 10-тина дни какво писахте че е най-доброто място за живеене. :)

134

Анонимен

преди 6 години

"Статистика определи: София най-лош град за живеене в Европа."==> ГАРАНТИРАНО от (цъфнал) ГЕРБ. "За съжаление стана ясно, че София не е мръднала вече 10 години."==> ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ.(За коментарите е използвана автентична лексика от изказвания на ГЕРБ)

133

ХАХАХА

преди 6 години

Аааа недейте така бе! Бащицата ей сега ще вдигне кръвното, ще го заболи минискуса и току виж се гътнал от мъка. Той толкова се хвали по света и у нас че София е голяма работа и много инвестиции са направени там. То метро, то градинки, детски градини.....Само в София средната заплата е далеч над средната за страната.....

132

Анонимен

преди 6 години

До 141Защо да са по-лоши за живеене? Защото нямат сина, зелена и оранжева зона?

131

Анонимен

преди 6 години

Глупости! Има къде къде по-лоши градове за живеене, например Враца, Каспичан...

130

Модерен педерал

преди 6 години

Най-лош за живеене в Европа, най-лош за живеене и в България

129

Анонимен

преди 6 години

В София обесиха Васил Левски,най големият българин.А те я направиха столица. Може ли да обесиш най-свидният си син,и там столица да направиш,че да е и хубава и европейска.Ако Русия не се бе опитала да ни изтрие от картата след ,освобождението,и не ни бяха разделили на руска губерния,с руски княз,и на ИсточноРумелийски Османски Вилает.То днешна провинциална София щеше да е едно село,колкото ,,Крива Паланка''.Просто след 9-ти натам се стече всичко безродно,държавни кьор-софраджии да стават. ЖМЕЛ

128

Smej

преди 6 години

София е била град до 9 септември. След това идват селяните, които не знаят какво е град. Постепенно всичко стана грозно, счупено, закърпено и мръсно. Новите поколения израстват в *** и не знаят, че това е ***. Вече нямат очи за грозното. Грозното и потрошеното е нормално. Беден и жалък български народ. Богати и отвратителни политици. Няма спасение.

127

Анонимен

преди 6 години

Конграчулейшанс Борисов, и най вече на тиквениците, които те избират!

126

Владислав

преди 6 години

Няколко провинциални града в Румъния са на години пред София. За каква столица говорим. Какво ще кажат Софиянски, Борисов, Фандъкова, всякакви сини и други, а какво ще кажат брокерите за цените на жилищата?

125

ДИСКРИМИНАЦИЯ

преди 6 години

И ДИСКРИМИНАЦИЯ В ПОЛОВИН КВ ЛОЗЕНЕЦ ЗАПИШЕТЕ СА ФАНДЪКОВОТО ДЕЛО И ГЕРБ

124

G

преди 6 години

Важното е търговията с жилищна площ да върви поне на 1000 евра квадрата, щото тука сичко мега супер и сички са скъсват да идват насам.

123

anonimous82

преди 6 години

До АнонименAmi haide kaji koi stolici sa po-otvratitelni ot Sofia togava!!!

122

столичанин от село

преди 6 години

До АнонименЩе ми е интересно да науча името на една европейска столица ,която е по смотана от София.Изключая Скопие и Тирана ,смея да твърдя че София е най-грозната столица в Европа.Със Запада не може да се конкурира ,но столиците на източно-европейските държави са великолепни.Прага,Будапеща,Букурещ,Братислава,Варшава,Белград ..Ще сравниш това село София с тези градове ли.Може би с Кишинев,но да не обидим молдовците.

121

столичанин от село

преди 6 години

Ами досега 80 процента от еврофинансите отиваха в София.Време е всички пари да вземат,белким заприлича на нещо.Тя останалата България вече безвъзвратно е оставена на бавната си смърт.

120

Holly

преди 6 години

Брей, кестените пак я окъсаха! Добре, че сме в ПРОВИНЦИЯТА!

119

OMG_Lucker

преди 6 години

Е, нищо, вие пак гласувайте за "класната". То не че имаше някаква кой знае каква алтернатива...

118

нчулев

преди 6 години

Ами с кметове като Фандъкова, Борисов, Мафиянски и Янчулев, как няма да е най-лошия град за живеене?! Щеше да е изненада, ако не е най-лошия с такива кметове.

117

Анонимен

преди 6 години

Тези 10 години са точно управлението на ГЕРБ.Лъгаха, мазахаа, въртяха даалавери и всяка година измисляха все нови и нови начини да ни бръкнат в джоба, уж за наше добро...Гарантирано от ГЕРБ!