41

Анонимен

преди 6 години

Гимнастика Радев е бесен, че Ердоган не го покани във Варна да изпълни едно коремно маане насред банкета

40

избирател

преди 6 години

до Иван ПановИване ти си напълно прав./извини ме,че пиша на Ти/Прав си във всичко написано,но не си криви душата,че именно тая Европа съсипа силната индустрия в тая държава и то умишлено.Така,че сега народа е озверял от глад и е време нещо да се направи и за редовия БЪЛГАРИН,без значение,какъв му е пола,политическия ориентир или религия!!!

39

Анонимен

преди 6 години

Нямам нищо против англосексите,ако не ни се бъркат в работите ни.И аз се радвах след промените,но видях на практика какво правят-лишават ни от производство,което носи пари,развалят образование,намаляват числеността ни.Явно има несъвпадък на интереси-отнасят се с нас като колония,която трябва да слушка,а само някои-да папкат..

38

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ се правят че строят стадион за милиони в село с пенсионери. Правят пътища без асфалт. Всичко за да прибират европари.

37

Анонимен

преди 6 години

другия отказа среща с турчина...Все едно някой го е канил...хахаха

36

калоян

преди 6 години

Радев изобщо няма думата , да беше свършил той тази работа , а не зад гърба на Борисов да дава "съвети" , май само това работи !!!

35

Иван Панов

преди 6 години

Да не си мислите, че и Гинка е случайна карта по време на Европрецедателството :))))) свързана с руски банки :))))))Точно, когато Борисов събира Балканите :)))))Абе хора, на кой Свят живеете :)))))))

34

Иван Панов

преди 6 години

Следва... атака от Русия и опит за сваляне на Борисов по схемата за тока... Айде да видим дали ще позная? :)))))))))Но Борисов прави нещо, което десетилетия нито един лидер на Балканите не направи...

33

Иван Панов

преди 6 години

Следете новините последователно и логично... Няма нелогични връзки. Патриархът не идва и ей така си изпуска нервите! Той дефакто име е външния министър, който може да си каже всичко, защото е уж духовно лице...Гърция тръгна да признава Македония, Турция почва да си оправя отношенията с Гърция, Сърбия иска ЕС...Всичко това вбесява имперска Русия, която има БВП 10 пъти по-малка от този на ЕС!!!:)))Какво следва?.... :)))))

32

Анонимен

преди 6 години

ЕКАТЕРИНА ЗАХАРИЕВА НАБУТА БОКО В РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ ДА СЕ ПЪНЕ В ЕВКСИНОГРАД ПРЕДИЗВЕСТЕНО БЕЗСМИСЛЕНО

31

Иван Панов

преди 6 години

Единствено Русия има интерес Балканите да не са стабилни и в лоши отношения! Така ще ги контролира поотделно. А ЕС няма изгода на такива отношения в нейните граници!!!Как не го разбрахте това!!!Русия ще клати лодката до последно, за да може поотделно, отслабените страни на Балканите да прокарват нейни интереси и проекти, които ще са по-изгодни в разделени Балкани!А Борисов ги събра!!!А израз на тази безпомощност се видя в посещението на Руския Патриарх...

30

кака Кури

преди 6 години

Ох, дано само не екстрадират и моя хубостник от Щатите...

29

Иван Панов

преди 6 години

Ще допълня, че Борисов използва максимално Европрецедателството, като се опита да събере Балканите!И пак срещите преди това, на която всички Балкански лидери си държаха ръцете в едно е благодарение на Борисов! Той осъзнава, че без разбирателство, няма да се развие региона!И горе снимката дори повтаря това!А тук разбирачите продължавайте да философствате, докато се вършат серизони неща!!!Борисов дори мен ме учуди, защото действа точно в 10ката!!!

28

Иван Панов

преди 6 години

Ще ви обясня на всички разбирачи ТУК, защо Борисов направи тази среща...ЕС и Турция не си говореха!Борисов ги събра, за да може да се плати следващия транш и да избегнем бежанска вълна! Остават още 1 милиард!Това е най-важното, останалото е за парлама...Нашият си изигра картите, не случайно си ходиха на гости с турчина преди това.Колкото и да не му се ходеше, знаеше, че това е НАЙ-ВАЖНОТО ЗА БЪЛГАРИЯ!!

27

Анонимен

преди 6 години

До САМО БОЙКОВсеки прочел толкова книги, колкото премиера, е фен на Бойко

26

АНТИ

преди 6 години

Строг пост и молитви да прави Борисов !Дано Бог му прости греховете !!

25

избирател

преди 6 години

Предполагам никой нормален човек няма против добрите междусъседски отношения,но..........Отношения между съседи в поза партер за единия съсед е някак вулгарно!!!

24

Анонимен

преди 6 години

Борисов беше домакинята и сервитьорката.

23

САМО БОЙКО

преди 6 години

АЗ СЪМ ФЕН НА БОЙКО БОРИСОВ

22

Анонимен

преди 6 години

Komunistite da mal4at !!!