79

Анонимен

преди 6 години

хора, искам да ви кажа, че турция не е ердоган, макар че османските ни съграждани си мислят така. българин съм, приятелката ми е от истанбул, от стар известен род там, беше ми на гости във варна до вчера и категорично отказа да остане, докато мустакатия чичко е в същия град - просто се прибра за 3 дни; ще дойде пак в края на седмицата. познавам и доста нейни колеги професори от университетите - нито един не е гюленист, но свят ще ви се завие, ако ги чуете как го плюят тоя грузино-турчин.

78

Анонимен

преди 6 години

Ердоган не заеква. Мислех, че всички президенти заекват и говорят сричково.

77

Ердоан е един от най-големите политици на нашето време и е най-големият турски политически лидер от времето на Сюлейман Великолепния насам! Аллах да го дари с дълъг живот и да продължава да води турската държава още дълго време. Слушам свободни интервюта на Трамп на ингилизски, интервютата на Путин - на руски и на Ердоан - рабира се на турски. Без преводи. Ердоан е фантастичен оратор и човек с много дълбоки знания, Путин също е много добър, а Трамп - боже мили боже! абсюлутен налъм!

76

НАМИРИСВА МИ НА Но.3

преди 6 години

Намирисва на Номер 3 - почнаха да изтеглят посланници, Бегето се активизира международно, големите заграждат... Не знам хора. ГОТВЕТЕ СЕ - ТОЯ ПЪТ ЩЕ Е МНОГО ТЕЖКО - ДАЙ БОЖЕ ДА ОСТАНЕМ!

75

Анонимен

преди 6 години

Против Русия съм , НО , ако тя се присъедини заедно с Турция в ЕС , ще стане много силен съюза .

74

БАЙ ГАНьо

преди 6 години

Бай *** организира международна среща на върховно равнище. ЕВАЛАТА *** ! ЕВАЛАТА КООПЕЛЕЕ! ГОЛЯМ СИ БЕ ГАНьООООО!

73

Анонимен

преди 6 години

Не го бях виждал до сега Ердоган. Очаквах някакъв зъл султан с *** препасал ятагани. Поне такъв ни го описват, а то излезе най-читавият от квартета. И думите му премерени, уверен в това което казва. Другите доста гузни ми стояха. Явно двуличните им лъжи не минават пред такъв човек. Браво на турците, избрали са си достоен президент, а не....да не казвам като кой, сещате се.

72

Анадолец

преди 6 години

"Не видях лудия диктатор който ни представят медиите,Медиите са иструмент за обьргване и миене на човешкото у човека.Аз поздравявам БНТ за превода едва успя човека но конструкцията и логиката запази."Ти ако го чуеш и разбереш пък от първа ръка, направо ще го ръкопляскаш...Когато се налага не казва евалла на никой... Това е друго... Но го цитирват по най отвратителния начин, само части взети с пинсета или пък му дърпат думите другаде с неточни преводи!!!

71

ФАКТИТЕ СА ТАКИВА

преди 6 години

Дорде е мъничка змиятаелате да се съберемс крака да и строшим главатасвободни да се назовем

70

БОЙКО ПОДЛИЗУРКОТО

преди 6 години

Видяхте ли го днеска наш Боци - СТРАШЕН МАЗНИК ИЗЛЕЗЕ... УЖ МЪЖКАР СИ БЯХМЕ ИЗБРАЛИ

69

БОЙКО ОБЩИЯ

преди 6 години

БОЙКО ОБЩИЯ КАКВО МИСЛИ ПО ВЪПРОСА БЕ ЕРДОГАНЕ? ПИТАЛ ЛИ СИ ГО - ама не го питай, ще ти каже само "Да!! Добре!!"

68

Анадолец

преди 6 години

"Той и Кадафи носеше изрязана и пришита картата на Либия до сърцето си!"И сега си от доволните, че Каддафи и Саддам ги няма...Еми що се оплакваш от бежанци, които се оттърваха от диктаторите и искат да си пътуват вече из светЪ...:-):-):-)Вече ги няма всичко е ток и жици... Дойде демокрацията за хората от там и за това си пътуват вече свободно:-):-):-):-) хич не се оплаквайте от бежанци... Заслужавате още оттървали се от диктатори гости:-):-):-):-):-):-)

67

Анонимен

преди 6 години

Турчина разбира само от сила, бий го да те уважава. Това племе не е еволюирало повече.

66

Анонимен

преди 6 години

Не видях лудия диктатор който ни представят медиите,Медиите са иструмент за обьргване и миене на човешкото у човека.Аз поздравявам БНТ за превода едва успя човека но конструкцията и логиката запази.

65

Щирлиц

преди 6 години

Много заобиколни приказки,които горе-долу прикриват чист ултиматум.Дано не се повтори византийската глупост,довела турците на Балканите,защото влязат ли в ЕС/ЕС,един ден ще поискат излаз на Балтийско море.

64

Анонимен

преди 6 години

НАЙ-ДОБРАТА ГАРАНЦИЯ ЗА ПРИЯТЕЛСТВО С ТУРЦИЯ Е ЯДРЕНОТО ОРЪЖИЕ.

63

Анадолец

преди 6 години

До Чарли Чаплин"Ангажиментът на ЕС по отношение на мигрантите в Турция ще бъде спазен"Юнкер преди малко!!!Ще ги вземе тия пари Ердо няма как... Не е длъжна никоя държава да храни толкова бежанци... Ти една шепа имаш там, където до сега не си бръкнал джоба за тях нито веднъж... Ако не да ги прибира европата...Днес по тв показаха как Турция е ремонтирала училище в Сирия и след 2 години прекъсване децата пак днес тръгнаха на училище!! Ония "демократи"кво правят за да ги насърчат да се върнат?

62

Anonimen

преди 6 години

Erdogan vze da mi stava simpatichen i Merkel.....triabva da se pensionira....otvrat.

61

Анонимен

преди 6 години

Кадафи носеше изрязана и пришита картата на Либия до сърцето си! И Саркози кучето ще гние в затвора благодарните Либийци го сготвиха.

60

Анонимен

преди 6 години

АБЕ НИЕ ЩЕ ДОЙДЕМ АМА ТИ КЪДЕ ЩЕ ИДЕШ?