32

Анонимен

преди 6 години

А вие какво очаквате от 5 годишни деца? Да бъдат мъже и жени ли?

31

Анонимен

преди 6 години

До ВпечатленИ в Швеция и във Финландия е така. В училище и детската градина не се обръщат към децата според половата принадлежност. Статията е съвсем верна и не е никаква пропаганда,както някои се изказват. Живея в този район и имам директни наблюдения над образователната им система,защото работя в нея. Всъщност Финландия го направи ,защото винаги гледат от Швеция и Дания и ги копират.

30

Американ

преди 6 години

"Науката може и все още да е разделена за това дали половите разлики се коренят в биологията или културата," -- идиoтa дето бил разделен за това да си беше погледнал в гащите за отговор.

29

П.Петров

преди 6 години

Ето това е Истанбулската конвенция в целия и размах! След 30-40 години швeдите ще ни изпреварят по скорост на изчезване.

28

(-_-) до 49

преди 6 години

60 години са те удряли по ръката.. Ужас! Не става въпрос за превъзходство, а за обикновен интелект. Образованието няма нищо общо със способността на хората да разпознават почти инстинктивно кое е грешно и кое не.. Да, грешно е, че са те карали да пишеш с тази ръка, като другата ти е служила по-добре за целта.. На практика това е същата глупост, но с други цели. Трябвало е да те удрят по главата, за да се научиш да мислиш!

27

Анонимен

преди 6 години

Във съседна на Швеция страна е абсолютно същото-лични наблюдения.

26

Ниед.

преди 6 години

Евроатлантик, не се поигравай. Децата са невинни и не трябва да страдат. Но дегенератите не мислят така. Навремето *** са били отхвърляни от общността, сега има толерантност. И резултата е педофилия, уродства, и всякаква ненормалност. То си го пише, но кой да чете.

25

проф. Калин Янакиев

преди 6 години

Това е руска пропаганда. Нищо от написаното в статията не е истина. От Москва всяват раздор между нас европейците с такива фалшиви новини, но ние сме горди евроатлантици и ще браним евроатлантическите ценности до край. Да живее Европа и ЕС.

24

Анонимен

преди 6 години

*** *** са тези шведи

23

евроатлантик

преди 6 години

Веднага да се поучим от евроатлантическите ни партньори от Швеция и да въведем и ние неутрално обръщение към дечурлигата. Предлагам да викаме на всички ТО докато пораснат и сами си изберат пола.

22

Анонимен

преди 6 години

Това е нищо, там ако те наклеветят комшиите, че третираш детето си строго, еле пък сина си като мъж те посещават социалните, ако си местен може да ти се размине, на родител от източна европа детето може да бъде отнето от слъжбите и поверено на мила педи двойка. Отделно вече депутати се борят за узаконяване на инцеста! , да - инцеста!!!!!!!!!

21

Анонимен

преди 6 години

Потрес !

20

Щерю

преди 6 години

Х(епт)ен са я втасали шведите...

19

Анонимен

преди 6 години

"Едно време казвахме "другари", което е същото."Казвахме си "другарю" и "другарко".

18

Комуне

преди 6 години

Едно време казвахме "другари", което е същото.Вярно, обръщението беше между големи или от малки към големи, а не обратното, но тоталитарното "промиване на мозъците" не е различно от това.

17

Анонимен

преди 6 години

"Почвам да се радвам, че децата ми са в детска градина в България. Говоря сериозно."На мене ли го казваш? Мислех, че най-лошото нещо което се е случвало на сина ми е шамарът който отнесе от учителката. Дори не съм подозирал какви извращения се случват в "напредналите" страни. Даже си мисля да благодаря на госпожата.

16

Анонимен

преди 6 години

До там я докарахме.... Американци да ни казват че Мъжът трябва да готви, а жената му да го ***... Смях....

15

Анонимен

преди 6 години

Какво направиха,с гордите някога викинги?!Трябва як отпор на шоросите!!Българи стегнете се,лоши времена настават за Отечеството!!

14

Анонимен

преди 6 години

Свършено е с бялата раса. Направиха ни ***, промиха ни мозъците с толерантност.. Завинаги изчезнаха времената на Бетовен, Ницше и Вагнер.Идва ред на ниската култура, на ордите, на примитивизма.Затова са виновни евреите и болното им желание да останат единствените бели на този свят, за да се чувстват като богове измежду оцелелите животни от близкия изток и африка. Унищожават цивилизацията, за да я започнат наново като господари. Постогнаха го с хитрост, задкулисие и лукавство.

13

Анонимен

преди 6 години

Те това ни готвят и на нас, приемем ли Истанбулската конвенция!