57

Анонимен

преди 6 години

Шанса ЕЦБ да отпусне дори един цент за АЕЦ Белене и прилежащата инфраструктура е мъничко над нулата

56

Моите съболезнования

преди 6 години

На всички разумни хора им стана ясно, че целта на тази настоятелна акция е компрометиране на отношенията на Русия с техния "демократичен" свят. Госпожа Тереза Мей потърси съчувствие дори при враговете си в континентална Европа, в стремежа си да дискредитира добрите руско-американски отношения в последно време.Горката тя, на кого ли не се моли да кандисат на нейната...Добрите руско-американски отношения винаги са били кошмар за Англия.

55

Анонимен

преди 6 години

Не правете така! Ще загубим пенсионерската аудитория... Може ли да слагате тази баба в минижуп?

54

Анонимен

преди 6 години

Като не ти харесват бабите, гледай си кремълската отровна Мумия !

53

бае ви Герги

преди 6 години

Този баболюбец да не е харесал някоя от тези?

52

н

преди 6 години

До Анонимен. САЩ изпрати тюлените в Пакистан и те очистиха Бин Ладен и го хвърлиха в морето. Да чухте поне една дума за нарушаване на права за международни споразумения и ли за доказване на вина и ред други лепкави локуми . НЕ А сега "много вероятно " и тия две бабки +*** Тръм и бебоеба Макрон решават съдбата на толко милиони хора.

51

Анонимен

преди 6 години

До А40Че кой ти пречи да се изолираш ? Терминал 1 и след 2 часа ще си в Масква ... а не да седиш тука и да мрънкаш.Че на тебе кой ти пречи да вървиш в резервата за индианци или маори и аборигени?

50

Анонимен

преди 6 години

Аз пък подозирам бат Бойко-следователно той е виновен !!

49

Анонимен

преди 6 години

Хич и не ме интересуват ингилизите ти. Индия купува оръжия от Русия байно, а на твоите ингилизи им е сурогатен донор за черноработници. Не ми ги разправяй тези за бивши колониални величия и лаври. Светът е активен и се променя бързо.Последните стават първи, а първите - последни...

48

Анонимен

преди 6 години

Светът стана заложник на един терорист, задминал по коварство, жестокост и цинизъм, и ислямските терористи, използвайки БОВ - оръжие за масово изтребление на мирни хора !

47

Анонимен

преди 6 години

Ти ингилизите не ги мисли, те все още са империя имаща "колонии" и все още имат огромно влияние в Индия, която има по-голяма армия от Русия дори. Да не говорим, че половината руски бизнес си държи парите в банки управлявани в Лондон или Ню Йорк.

46

Анонимен

преди 6 години

След 10-ина години тази лелка ще е бабичка и ще мънка като наакана с половин уста, че е било грешка, както мънкаха за оръжията на Ирак за масово поразяване, които и до днес още търсят...

45

Анонимен

преди 6 години

При толкоз много версии коит следваха една след друга през дните за не повече от седмица променящи се с местата им на пребиваване на семейството от пейката в парка и преминаваща непозната в близост с тях,през ресторанта дет били за някакво време,че и пътуването им с тяхната кола до дома им от койт предположително са тръгнали сутрин,а дали са били заедно за туй време или още някъде как и за сина му или брат й кат случай отделен,практически кой може да каже,ако не 6-ен шпионин,а дедектив едва ли.

44

Анонимен

преди 6 години

Тези бездетни *** на снимката определят бъдещето на целия ЕС?!?

43

Анонимен

преди 6 години

Далече от империята на отровната Мумия !

42

Анонимен

преди 6 години

Тази лелка в климактериум посредата просто си търси виновници и жертви, но не е познала. Разбирам ги ингилизите, неудобно им е някий да е по-силен и повече от тях, но няма как, ще трябва да свикват.

41

Боби

преди 6 години

До по-далече от РусияЗаминавай за Аржентина, Цани се наблюдател на Нос Добра надежда ще си максимално далече от Русия и ще си в най-цивилизованото място на планетата.

40

Анонимен

преди 6 години

До по-далече от РусияКолкото по-далече от Русия, толкова по-близо до извратената, джендърска, западна цивилизация.

39

Анонимен

преди 6 години

Да погадаем, в кой ли крачол си го е преместил Путин?? ЕС е пред разпад, защото се управлява от изпилепцани бабички, отдавна забравили какво е Мъжка ласка, от пияници и ***, които така са се самозабравили, че са загубили реална представа за нуждите на обикновените хора.

38

А

преди 6 години

До АнонименЧе кой ти пречи да се изолираш ? Терминал 1 и след 2 часа ще си в Масква ... а не да седиш тука и да мрънкаш.