40

Алтернатъпи

преди 6 години

Тази партия в Германия я харесват само простаците от най низшата класа , дето се наливат с бира цял ден и получават социални помощи.Те си мислят , че без чужденците , ще има повече бира за тях.Интересно е , че всички се кефят на Путин и Тръмп , сигурно се оприличават с тях.

39

Анонимен

преди 6 години

2000 българси деца ще съборят 3-тата икономическа сила в световен мащаб. Как да не се гордея , че съм българин.

38

Lan

преди 6 години

17Това е защото българите сме си страшни! Даже и децата...

37

Анонимен

преди 6 години

Аз като работя в София а детето е при баба си в Перник и не ми се полагат детски - така ли да го разбирам тоя псевдо националист. Писна ми от евтини предизборни постановки. Същите като в Бг , 3 месеца преди избори и се пръкват една каруца с патрЕоти обясняващи ни как ако не ги изберем ще се свърши държавата, а после 4 год плюскат като невидели на софрата

36

Трикати

преди 6 години

И НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО Е БЪЛХАРИТЕ МАСОВО СЕ РАЖДАТ ПО 2-3 ДЕЦА В ГЕРМАНИЯ САМО ЗА ДА СИ ВЗЕМАТ ДЕЦКИ ДОБАВКИ ТУЙ ОНУЙ.. И ОЩЕ НЕЩО ГЛЕДАМ, ЧЕ ОТ РАННИТЕ ГОДИНИ СЕ ВКЛЮЧВАТ ГРАЖДАНСКИ БРАК ТАМ В ГЕРМАНИСТАН..

35

Анонимен

преди 6 години

Формулярите са детските в Германия ги има много езици, включително и на български. Има и информация на български език. И много роми ги получават, работят почасово и се възползват от това право. А знаете ли колко са тук и не получават детски, защото не знаят как да си попълнят формулярите.

34

Само че

преди 6 години

Германия пое миграциония поток , а не другите.Над милион бежанци не са малко , ако че имаш 80 млн. население.Но забележете , какво стана след това-икономически бум.Германия изпревари Китай по износ на стоки.Задмина Англия по богатство , всеки четиредесети германец е милионер.Това го няма никаде.

33

Киро Х

преди 6 години

Имайте предвид, че български деца е политически коректното име за българските цингaни, а както знаем, Германия се задушава в соса на собствената си политкоректност! Е, то и 100.000 джихадисти от Ирак и Сирия си живеят в Ислямска Държава, но си носят в джоба уелфер картите от Германия и тичат до банкоматите в Дамаск веднага щом им преведат месечните помощи, но то пък това би било съвсем политически некоректно да се говори в Германия на Меркел...

32

Анонимен

преди 6 години

Хората неслучайно са казали "куха немска каска".

31

Ердоан

преди 6 години

Започнахте ли да разбирате за кои фашистки практики ви говорех?

30

Анонимен

преди 6 години

"През 2016 г. Германия е изплатила общо 32 милиарда евро за детски надбавки, от които само една десета от процента са преведени на деца в чужбина."Аха, преводите в чужбина били проблемът, а милиардите евро заминали за новопристигналите тюрбани с по 10 чаавета не са проблем. Мама ви кухоглава немска.

29

Додо

преди 6 години

Мдааа, българите са нaй-големия проблем на Германия...ясно!

28

Анонимен

преди 6 години

Добре, не ги плащайте на деца в България, плащайте ги на милионната арабска челяд, с която се напълнихте. По-малoyмна нация от немската няма, затова всички дори и българите ви цакат.

27

Анонимен

преди 6 години

Правилно!ГЕрмания не трябва да плаща на деца, които живеят в България.

26

Oвчар

преди 6 години

Аз пък се питам, това Германия може ли да бъде Oбединител на Европа?!?!

25

Предложение

преди 6 години

Ами да ги вземат в Германия бе, щом като така или иначе им дават детски надбавки. Тъкмо ще покажат как се интегрира неинтегрируемото!

24

ХА ХА ХА

преди 6 години

А все още си нямат дпс и дост..............................................

23

ами

преди 6 години

Ще развържат кесията,когато приемем всички бежанци на Европа.Нали баба Меркел беше казала,че те са най-близко до нашия манталитет.

22

;)

преди 6 години

Ам' а де? Не е луд тоя, дето яде баницата... Дойчовците трябва да научат тая Бг поговорка.

21

Анонимен

преди 6 години

Е то немската социална система е насочена към плащания към "бежанци", за да има кой да тресе немкините по улици и площади. Бре загорели бе!