134

Анонимен

преди 6 години

Алоууу сериозният, тоя Марк Твен нещо за българите писал ли е? С какво трябва да ги копане тях?

133

Анонимен

преди 6 години

Не можеш нито да ме уплашиш, нито да засегнеш с писанията са. Затова не се мъчи повече. Не ме впечатляваш, затуй ще си гледам сериала, а като си решил да кесиш във форума - "Приятно изкарване"....Опазил ме Бог да те плаша или засягам. Та това е само някакъв форум.М.Твен ми е от любимите хумористи, но щом ти си решил да го вземаш на сериозно нямам нищо против.

132

Ха-ха

преди 6 години

Люта битка води Ердоги с "терористите",ама неговите хора се държат в Африн като истински башибозук-грабят,убиват,палят.Позната работа.Западът упорито мълчи,както преди 142 години.Ама евроатлантическа солидарност,какво да се прави.Дано поне нашите политици си вземат поуките и вземат мерки.Ха дано,ама....

131

Анонимен

преди 6 години

От аспаруховите турци-да

130

Анонимен

преди 6 години

Както ти казах чоджум, турците сте пътници, колкото и невероятно да изглежда."Ако някой ден след 1000 години някой се позаинтересува за турците, да му трябва кирка и лопата" - Марк ТвенНе можеш нито да ме уплашиш, нито да засегнеш с писанията са. Затова не се мъчи повече. Не ме впечатляваш, затуй ще си гледам сериала, а като си решил да кесиш във форума - "Приятно изкарване".

129

Анонимен

преди 6 години

Значи повечето шороши списват и в полза на Ердоган,...По-скоро повечето кутевисти списват за Ердоган, все пак им се пада природен татко или пастрок :)

128

Факт

преди 6 години

До Анонимен"Сега убедихте ли се колко много турци пишат в този сайт?"Значи повечето шороши списват и в полза на Ердоган,Не че са толкоз фенове,ама двойна надница...Тая работа е като в Сирия-брадатите демократи преливат от свободната сирийска армия към Нусрите ,ИД и обратно според обстановката и паричните потоци.Колкото до Ердоган-помним как добре припечели от далаверата с ИД и как се изнерви от изпепеляването на нефтените транспорти към Турция!

127

Анонимен

преди 6 години

Сънародника на българите в Дойчланд дет се беше омъжил за депутат...вече си имали бебе... Честито на всички българи! Полу немец полу българин! Щели даго кръстят с двойно име *** Ханс :-) Кръстничката щяла да бъде Меркел...:-):-):-)

126

Анонимен

преди 6 години

АЗ ЩЕ СЪМ ПЪРВИЯ РОДИЛ ТУРЧИН И ЩЕ НАПРАВЯ ТУРЦИЯ ВЕЛИКА...Аааа, познах те. Ти си българина от Германия с германския си мъж. Честито!!! Какво е, момченце, момиченце или българче?

125

Факт!

преди 6 години

Не съм турчин обаче да си мислиш че обиждаш някого като му викаш турчин значи си много зле.Произвеждат автомобили и то Тойота Рено автобуси Мерцедес камиони кораби имат военно-промишлен комплекс части за Ф35 правят.Ердоган мисли за държавата и въоръжава армията Борисов и Радвев(последния военен пилот) един самолет не са купили а модернизират миг-29 които дори срещу румънските ф-16 нямат шанс!Кво да говорим повече мислиме си че сме център на вселената а сме си една кл.ака!

124

Анонимен

преди 6 години

"Българите са добри войници за разлика от турците."Българите са добре само в корупцията!

123

Анонимен

преди 6 години

Турция ще я надживеем. Ти му мисли..Нещо обаче трудно я преживявате(Турцията), само я мислите..

122

Горд Турчин

преди 6 години

ЗАВИСТТА И ЗЛОБАТА ЗАТРИВА БЪЛГАРИНА!

121

Анонимен

преди 6 години

По-скоро сте живели в тях и добре, че е било така та сте живи и до сега. От 13 века-8 робски и 2 полуробски. Само 3 века славна история!!!!..Преклонена главица сабя я не сече- българска народна поговорка спасила живота на хиляди робве през цели 13 века.

120

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНие сме надживявали и Византийската империя и Османската империя.По-скоро сте живели в тях и добре, че е било така та сте живи и до сега. От 13 века-8 робски и 2 полуробски. Само 3 века славна история!!!!------------------------------------Не се кахъри чза това, чоджум. Дали добре или зле сме живели - надживели сме ги и сме си все тука на мястото като българи. Турция ще я надживеем. Ти му мисли.

119

Анонимен

преди 6 години

"СЕГА ВЕЧЕ СЕ ВИЖДА ЧЕ ТУРЦИЯ И ТУРСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ - МИТ,СТОЯТ В ОСНОВАТА НА РАЗПАЛВАНЕТО НА ВОЙНАТА В СИРИЯ"Опсс малко в лево... Ние знаем кой хвърляше сандъци с оръжия от самолети на ид и пкк... Кой ги създава, кои ги хранят и кои мат сметка да има война... Работи ви устата, ама главата хич не чатка!!! Ердоган още много планове ще разваля!!!

118

Горд Турчин

преди 6 години

И ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЩЕ ПИШАТ С ВСЕКИ ИЗМИНАЛ ДЕН!

117

Факт!

преди 6 години

До Георги ЛамбуровМи купи си и ти бе и Леопарди и Ейбрамси ето Радев на Рафал го возиха кой те спира.Ама Боко требва си направи на секретарките заплата от 10 000 лева нема паре за самолети фрегати(нали отказа новите френски и купи белгииски гемии 2-ра рука) и тн.Никой не ти е виновен че държавата ти се управлява от ***.ти!

116

Турчина

преди 6 години

До 123Ганьо само можеш да псуваш без капка разум!И кво значение има къде съм роден не ми е ясно?

115

Анонимен

преди 6 години

Верно ли Ердоган е алкохолик? Божкеее, а се прави на света вода ненапита, мръсника. "Айряна е нашто национално питие" - вика, а гаврътка чашките.Явно се опитва да надпие Ататюрк. Верно, че болнав вид има нещо напоследък