117

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКаква Русия,бе?Европа и България са потърпевшите,които ще пострадат от спиранетпо на Южен поток,удря се по Европа и това се вижда от самолет!Защото по-евтината газ означава по-малко разходи на домакинства,производства,административни сгради и т.н.Европа трябва да си защити собствения интерес!А не да ги е.б.а.т през гащите и да ги държат в ръцете си.

116

Анонимен

преди 6 години

А за хъбчето на Баце ще са необходими извънземни количества бобец,които да бъдат раздадени на неговите фенове,та да могат 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата да правят пръц-пръц-пръц и с по една фуния и един маркуч,завряни в дирниците им да пулнят тръбитес прясна смръдлива гербераска пръдння.

115

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 121Блажени са верующите и тяхно е Царството небесно-о!Русия не живее само от износ на въглеводороди, както Сауди Арабия! Продава много неща. Само от турците ще вземат $ 2,5 млрд за 4 дивизиона С-400. Питам те, смотаняко, Р България, членка на ЕС, демократична до повръщане, какво изнася, от какво живее, колко има да плаща за заемите, които Разбойко взе? Не плачи за Русия, ще подгизнеш от сълзи, ще настинеш!

114

Анонимен

преди 6 години

Южен поток трябва да се върне,това беше европейски проект и в полза на Европа,южна Европа трябва да се обедини и си защити интереса!Защо Турция да може,а Европа да не може!Освен това,южна Европа е по-бедната част на Европа и такива икономически изгодни проекти,които ще ни дадат по-евтин газ и трябва да защитят,стига сте лицемерничели и и сте се съобразявали с интереси,които не са в полза на европейските държави!

113

Анонимен

преди 6 години

Ах Русииката на колене! Ах ах!

112

Анонимен

преди 6 години

Газпром не се отказва от проекта, а ликвидира 506 км тръби и консервира компресорните станции за 2-те линии, които няма да се строят. Иначе другите 2 си остават. Целта е обаче по всякакъв начин да се попречи на реализирането на СП2 и Турски поток, за да не се лиши Украйна от $2.5млрд годишно транзитни такси, както и Полша съответно Затова е цялата работа. Газпром има сключени договори със Зап.Европа за доставка , които няма как да спази при това положение, освен ако не удължи договора с Украйна

111

Анонимен

преди 6 години

А бе къде изчезнаха рубладжиите които поискаха по сайтовете че турски паток ще мине през Гърция а България щяла да губи и так дале ?Европа се усети и няма да допусне зависимост от газ на Русия! Европа е богата ще плати за газ от другаде но ще постави на колене руснаците защото те не могат да продават нищо освен природни богатства за да живеят!

110

Анонимен

преди 6 години

Ха ха ха голям смях с мафиотската бензиностанция наречена Русия никой не иска да си играе с хулигана на Европа и не иска да прави бизнвс с него защо ли?Отговора е ясен Русииката не може да произвежда нищо друго и за да живее и трака оръжия трябва да продава това което природата и е дала на готово! Нужни и са долари и евро за да има какво да яде за западни технологии и т.н. Но освен България която и наля 600 000 000 евро за стари самовари други хамаци няма.

109

би

преди 6 години

аз не мога да разбера от къде българите са толкова сигурни че едната тръба няма да мине през българия най вероятно българите не могат да четат между редовете ами само плямпат колкото да покажа колко са кухи

108

Пешко

преди 6 години

Тая работа със спирането на доставките през Украйна си я представяте прекалено опростено. Договорът за транзита през УКрайна е до 2019-та, но с нас има договор до 2030-та (говоря за газпром). Отделно през Украйна минават 4 от 6 от газовите транспортни трасета на Русия за Европа. Това няма лесно заместване, още повече до 2019

107

Анонимен

преди 6 години

Русия имат договор с Украйна, за определени обеми газ, който в крайна сметка ще изтече, горе-долу когато завършат Турски поток. После Украйна да се опарвя на свободния енергиен пазар. Най-вероятно цената за Украйна ще скочи поне тройно. Лошото е, че и България губи, че вместо Южен поток има Турски поток.

106

би

преди 6 години

спират проекта нарочно,след като спрат газа през украйна щат не щат руснаците ще накарат европа да завърша спрения проект и така русия ще плата по малко за неговото доизграждане и ердоганчо ще даде не малка сума ,руснака е бил винаги една крачка пред останалите.

105

Пешко

преди 6 години

Ще си пазаруваме скъп газ от матушката, е, стига братушките да спазят договора, че по принцип не им е в стила

104

Анонимен

преди 6 години

Съвсем скоро Русия ще разбере , че с *** от Турция не може да се разбере. Няма как Русия да се съюзава с мюсюлмански неграмотници.

103

Пешко

преди 6 години

"През декември 2006 Газпром експорт и Булгаргаз подписаха договор за транспортиране на природен газ през територията на България за трети страни до 2030 г. като същевременно се запази обемът на заръчаните мощности за транзит - 17.80 млрд куб. м. годишно.". Така че, спокойно, другаре, няма да пазаруваме скъп турски газ

102

Язък

преди 6 години

А вчера Сидерович преговаряше за газ в Мисква.Според новините само той бил допуснат до думата.Нещо май, номинарите не са си свършили работата.

101

Анонимен

преди 6 години

Само война би дала още няколко години на империята на злото

100

Анонимен

преди 6 години

До 104Не се прави на умен, че знаеш руски език бе джендар. Носиш ли женско бельо ?.поназнайвам. що питаш?

99

мазепа

преди 6 години

До АнонименТо ако можеше, щеше да е по дъното на Черно море. Така че през Украйна.

98

Анонимен

преди 6 години

над 50 % от руския износ минава през Украйна просто нямат алтернатива поне през следващите 5-6 години, дори и в Крим немогат да доставят газ без Украйна