128

Анонимен

преди 6 години

Манталитета​ на българина е да обвини всички но не и себе си. Всичките са му виновни път, култура,медицина, полиция , политици , корупция, все едно че не той прави пътищата,не е той лекаря,полицая,политика и пр

127

избирател

преди 6 години

До 114 Адекватен коментар.Казвам го със самочувствието на професионалист.Дълбоко съм скептичен обаче,че Дивна има нужните умения към днешна дата за подобни маневри.Аз самия,карам доста по-бързо от нужното,особено в България.Защо по дяволите,когато минем Румъния,особено Австрия и нататък сме съвсем стриктни?Точно заради това,което казва Слави.На тамошните патрули първия въпрос е ''Добре ли сте?",след това "Има ли причина за скоростта?" и глоба...........

126

Владо

преди 6 години

Кой е Слави по-точно,че не разбрах...Господ ли,прокурор ли,съдия ли...че е тръгнал да съди и да дава решения?!Той е един телевизионен водещ и това е работата му...ако е искал да раздава правосъдие,да беше учил право и станал съдия или прокурор.Има си съд и следствие...те ще решат кой крив,кой прав...С докторчето беше същото,а какво излезе накрая...Славчо...много ти се иска да имаш своя партия и да станеш политик,ама няма да те огрее

125

Факт

преди 6 години

Защо КАТ не е спрял и санкционирал Дивна, за шофиране с скорост над разрешената? За мен истинският виновник е КАТ, а не Дивна.

124

Godfather

преди 6 години

А Слави като слугуваше на мутрите толкова години не е ли за панделата?

123

Пешо

преди 6 години

Трудно е да вземеш насериозно органите на МВР като им видиш смачканите фуражки.

122

Факт

преди 6 години

Факт е, че първопричината е неработещият КАТ, а Дивна и всички шофьори са следствие. Няма шофьор, който да спазва правилата след 1989-та година и вината за това не е в шофьорите, вкл. и в Дивна, а в КАТ, че не работи и не контролира. Навсякъде по света правилата се спазват само ако се контролира спазването им - няма изключения.

121

Дивна е мърла

преди 6 години

Ставийски уби момче на пътя и прати едно момиче на едно адско място,където е ни жива,ни умряла,но доколкото знам той си живее на свобода и даже някой бг "випове" пияници се обявиха в негова защита.Тази *** трябва да лежи и да плати цялото лечение на спътничката и,но и книжката и трябва да бъде отнета за вечти времена,но едва ли ще стане в най-корумпираната държава в ЕС.

120

Факт

преди 6 години

Закони се спазват само ако има контрол за спазването им, а в България контрол няма. Навсякъде по света е така и така е било винаги.

119

Анонимен

преди 6 години

На моделката ако и отрежат крака ще я спука от съд! Затвор няма да и трябва!

118

да лежи!!!

преди 6 години

Поредната нагла,пишман шофьорка,която е решила,че е над законите в държавата.Не само трябва да лежи в затвора,но трябва и да плати цялото лечение на пострадалата,плюс компенсация.Аман от наглеци в тази държава!Взетата за кратко време книжка и притежанието на лъскаво возило не те прави шофьор.Това,което те прави шофьор е опитът,който идва с годините.

117

Dimo

преди 6 години

Ако се докаже, че лиглата е карала със 120 км/ч е за затвор, това е ясно. Но за кой по дяволите се взе тоя чалгар Станислав Трифонов да ми раздава присъди от фейсбук. Айде няма нужда.

116

Анонимен

преди 6 години

До 109 От Русия ли наредиха на катаджийте спряли Ставийски минути преди катастрофата ,предупредили го за бързото каране и помолили да кара по-внимателно ,даже не са му взели проба за алкохол?!

115

Анонимен

преди 6 години

Бихте ли ми обяснили, коя е Зъбатката на снимката и защо трябва да ме интересува ?

114

Мето

преди 6 години

Имаме руска съдебна система, която работи с европейски закони и се прилага при африкански условия. От време на време се обажда някой по телефона и съдията отсъжда противно на всяка логика и морал.

113

Анонимен

преди 6 години

така ке е, като *** и пульо са шофьоре, ке се собудите, ама не знам кой ден ке е

112

Анонимен

преди 6 години

Поредната кифла помислила се за безсмъртна

111

Анонимен

преди 6 години

Българските автоталибани с нищо не се различават от афганистанските талибани който газеха хора с камион в Ница и трябва да бъдат третирани като терористи. Трябва ни БГ гуантанамо, белене или подобно.

110

Ганьо

преди 6 години

На българина се някой му е виновен за случващото се в тази територия, или Руснаците или *** или турците, ама българина е света вода ненапита.

109

Анонимен

преди 6 години

Има моменти в които най-удачно е да изпревариш (ако си на дълга права), а не да стоиш като в сандвич между тирове, задният от които кара на 2 метра от багажника ти. Колкото по-бързо направиш маневрата и се престроиш обратно в твоята лента, толкова по-безопасно е. Дали ще си вдигнал 140-150 за 1-2 секунди не е толкова важно. Но това шофьорите интернет-коментатори няма как да го знаят.