46

Рашко

преди 6 години

СоцизлизЪма свърши преди 30 години, време е да се отървем от социалистическото мислене! Стига само сте чакали на държавата и сте викали "Дай"?!! Вие нефелни ли сте та не можете да се възползвате от хилядите възможности, които ни предоставя съвременния свят?! И с какви очи давате акъл, какво трябва да се прави и какво не трябва за да се "оправи" държавата?! Та вие не можете да менажирате собствения си живот и да подсигурите себе си с това, което ви е нужно, държавата ли ще оправяте?!! Как?!!

45

Рашко

преди 6 години

До Бай ТошоЧе кога по твое време сме били на топло бре овчарю?! Кажете де, кажете за режима на тока и парното?!!Ще отречете ли, че беше така?!Толкова ли сте заслепени,та да отречете очевадното в името на...и аз не разбирам какво.Носталгия по младините?!!Днес България е по-добре от когато и да е било!Благодарени на интеграцията ни с равития свят имаме повече възможностни за личностно и матертиално благоденствие от когато и да е било!Да има един проблем, дали ще го постигнем зависи от нас!

44

Анонимен

преди 6 години

Въпроса е кой да прибере едни пари. Първо приватизираха ТЕЦ, Електро центрли, и т н, Сега едни пари искат да насочат към строителите. Газификацията така и не се случва масово, а истината е, че имаме малък отоплителен сезон. Решението на този проблем, няма да стане в зоната на частно собствено мислене, а само на общо държавна стратегия. За второто не сме дорасли, но на парче харчим като за световно.А ако бяхме на климатичен пояс подобен на Киев?

43

Не знам

преди 6 години

как е на други места,в политиката не се меся,и не съм аз човекът,който да определя кой политик или партия е права,и кой не е?!Обаче като гледам в блока,във входа,в който живея от близо 30 години,зъзнът и пестят от отопление най-мързеливите и най-некадърните,дето не могат да си запалят печката или нацепят дървата?!Има и такива,на които им е под "достойнството" или се "излагат",като се занимават с дърва и въглища!?Така,че те "по-умните" стоят на студено,а ние "по-простите" на топло!?!?!?

42

Бай Тошо

преди 6 години

Нали искахте да ядете западните банани. Неможе и топло и банани...... Искахте като в Холивуд. Абе ***-ти не разбрахте ли че за да може ония да живеят така Вие трябва да мръзнете.Ама банани има

41

Рашко

преди 6 години

А да ви напомня ли как зъзнехме на тъмно, когато имаше режим на тока. Когато кофата и бързовара бяха задължителни атрибути през няколко месечните профилактики на ТЕЦ-а? Ама тогава мрънкахте под сурдинка, за да не ви дърпа ушите партийния!

40

Анонимен

преди 6 години

Гербавите трябва да се съдят по улиците от тричленки. Един да чете присъдата и двама войници.

39

до 35

преди 6 години

А, да ти напомня ли кой управлява вече 10г.........твоето финансово положение подобри ли се? Животът ти стана ли по-добър, лесен, с перспективи и радостни тръпки? Защо не се скриете някъде...родните Ви деца ще Ви проклинат!

38

мамка им

преди 6 години

Нали бяхме много добре и всеки ден все по-добре......В държавата на тиквата всички са тикви............

37

Въйййй

преди 6 години

Ба гарсониера 1945г. в центъра на София струва колкото 3 стаен в центъра на Брюксел...

36

Анонимен

преди 6 години

Слушам Цветанов по БНТ рецитира -нещо интигритет, системи ,иновативност

35

Анонимен

преди 6 години

Икономои баце икономии топло вечер денем.нема я включиш я не с тия заплати е така.сметките си идват а пък тия се продават да си продават мозъка

34

Анонимен

преди 6 години

БСП озверяха от глад

33

Анонимен

преди 6 години

ами тока или дърва гълтат от 1/2 до цяла заплата в Бг.

32

$$$

преди 6 години

Е защо? Нали ни обясниха,че средна работна заплата е 1500лв.

31

До 32

преди 6 години

Ти си един ***!Р.Овч подписа договорите за Мариците и за Газа.За газа по-специално, той развали договора на И Костов и подписа за по-висока цена и по малки доставки.По същия начив Обещарски купи реактор дето сега стои да го съхраняваме и никой не знае кога и дали ще го оползотворим и после се изхлузи от властта за да може ББ да му плаща греховете.

30

Да

преди 6 години

ГЕРБ в момента няма алтернатива!!!БСП да си гледат работата!Ако беше тя(БСП) алтернатива, нямаше ГЕРБ да са с ТРЕТИ мандат!

29

Жо

преди 6 години

В БЪЛГАРИЯ отоплителната енергия се разхищава. Много от жилищата са с лоша или никаква топлоизолация.Добрата топлоизолация намалява разходите за отопление почти наполовина.Според мен, най-ефективна и евтина е ВЪТРЕШНАТА топлоизолация. Тя не позволява на топлината в помещението да влезе в топлообмен със студените външни стени на жилището. Един средносръчен човек с една бормашина може сам да си направи вътрешна топлоизолация с гипскартон и каменинова вата. Аз сам си направих вътрешна топлоизолация

28

до 30

преди 6 години

Що ми се струва че от 10 години управлява Боко Тиквата, а не Румен Овчаров ?

27

Анонимен

преди 6 години

Всичко в БГ е мижи да те лажем.Мутрите са превзели цялата Държава.Народът е подложен на тотален геноцид.Но си трае, защото го е страх.Сега съвсем законни ще пуснат и мутри по селата, дори ще им плащаме заплатите.Такъв закон гласува Машинката за гласуване на Собственика на ГЕРБ.