126

Анонимен

преди 6 години

Дупките, траповете и разрухата по пътищата съвсем точно показват състоянието на държавицата ни, докарана от този ръб. Всеки знае за стария път Пазарджик - Пловдив, с белия албански асфалт. И как не мръдна 30 години, като знаем какви зими имаше. Защото който гепеше Бсй Тошо да краде, го бумкаше в затвора веднага. Прокуратурата и съда не взимаха пари. Имаше и Партиен и държавен контрол, които режеха тикви. А днес Тиквара ограбил парите за пътища, иска пътища??? Как да стане?

125

бългериа фърст

преди 6 години

Благодарим ти, другарю Борисов! Ти построи магистрали - трепачи. В буквалния смисъл.

124

Анонимен

преди 6 години

това е защото Борисов е мъдър.

123

ex

преди 6 години

до 127 мутри на властРадвам се когато лампата на поредния светне и то до край!Поздравления!ЗАЕДНО СМЕ!Дано станем повече...НАРОДЕ????

122

една жена ми каза

преди 6 години

че колата г-н премиара е спукала гума на традициооно разбит селски път, докато е отивал на лов в село Селци, и веднага е разпоредил на кмета да оправи дупките. Сега хората от общината го благославят, а останалите си мечтаем да дойде на лов и в нашата община. Ето така се създават стратегии за развитие - ама премиерът може ли да е навсякъде - непосилно е. Може историята да е поукрасена, но статията показва, че в нея има зрънце истина.

121

Анонимен

преди 6 години

добро предложение на Борисов! Всеки знае, масата чиновници са червени калинки нагаждачи на всяка власт, кютащи на завет бъгове! Дали. обаче, ще помръднат!

120

Анонимен

преди 6 години

по - тъпо разпореждане никой неможе измисли освен мъдрата кра.ту.на на банкянското мекереа като видите чиновниците по пътищата може и да се прекръстите

119

ужас

преди 6 години

Народе 200 000 чиновници,в най бедната,разорена,корумпирана държава в ЕС!!!това е скандал, тези хора докараха държавата до тук а народа продължава да плаща на своите убийци!?

118

срам

преди 6 години

Герб взеха комисионните, направиха ремонти надве-натри, а сега ще пращат чиновниците да гонят Михаля по пътищата и да студуват. Комисионните са им първата печалба. Втората печалба е, че обръчът от фирми на ГЕРБ печелят поръчките и правят ремонтите. Борисов сигурно не разбира, че действията му са прозрачно глупави. А защо не разпореди кой и от какъв зор нац-въка бутони по светофарите, които само затрудняват и объркват движението. Ама и за тях са взети комисионни от ГЕРБ.

117

Анонимен

преди 6 години

Рейтинга на това човече през зимата на 2012 беше както на Жан Виденов . И тогава и сега всяка поява и всяка глупост изречена от тази м.у.т.р.а работи в полза на политическите опоненти !

116

Анонимен

преди 6 години

Тази година 100 000 000 лв. за заплати на полицаите, новоназначени около 1000, сега 30 000 000 за нови 1300 войници, преди обещани полицаи по селата, сега още частна полиция охранители по селата / кой ще им плаща / защото другата полиция толкова може, сега камери по селата и кой ще ги плаща? От нови данъци ли парите или от нови заеми.И полиция си имаме предостатъчно и администрация даже и излишна. Накарайте ги за си вършат работата ако могат.

115

Хе

преди 6 години

Само през тези десет години ли е имало и има минусови температури? Знам пътища строени преди тридесет години и не са мръднали,ама и материала си е материал.Със без нищо път не се прави .

114

Анонимен

преди 6 години

*** дато търкат столовете по канцелариите няма да могат да заработват като мypзилки. направо ще им се стъжни. Няма къде да се денат.Тука лошо, ама в русия още по лошо.

113

Анонимен

преди 6 години

ОСТАВКА!!!

112

Andreshko

преди 6 години

Като има толкова много свободни чиновници да ги прати една част да обръщат кофите с *** и да броят празните цигарени кутии с и без стикери...ха ха ха. Те за друго не стават тези калинки,а не стават също и за електорат за гласуване.

111

Господин за Един ДЕн

преди 6 години

?

110

с теб сме

преди 6 години

Браво! Така ще намалее и апетита на чиновническата ***.Който работи - остава. Който не работи да си ходи.Мор за комунистите! Само работливите да останат.Както е казал народа - който не работи - не трябва да яде!

109

Анонимен

преди 6 години

ТОВА Е ИЗХОДА ОТ СМЪРТНАТА ХВАТКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, О С Т А В К А !АКО ИМАШЕ ВОЛЯ, ЖЕЛАНИЕ, АКО ИМАШЕ ДОСТАТЪЧНО МОЗЪК, ДА МИСЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ, ЗА ХОРАТА, ЗА СМЪРТТА ПО МАГИСТРАЛИТЕ И ПЪТИЩАТА, ДО СЕГА ДА БЕШЕ НАПРАВЕНО!А НЕ ДА ЧАКА ДА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ, И ДА ЗА..БЕ ВСИЧКО, КОГАТО СВЪРШАТ ПАРИТЕ ОТ ЕВРОПА!

108

Оруел

преди 6 години

Оставка!

107

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Бате Бойко отсече: "Дупка, милиционер .. Дупка, милиционер ..."