93

Анонимен

преди 6 години

Каспаров беше прав на времето когато каза че Путин ще умре в Кремъл.

92

Анонимен

преди 6 години

Крим беше звучен шамар, в Сирия също ги зашлеви Вовата, и със сигурност ще има още много шамари за арогантните западняци!

91

СатаНАТО

преди 6 години

Поне десет пъти в руската история е имало такива като Путин и всеки път им се е струвало, че световното господство е на една ръка разстояние. Редовно някой най-велик планира да си мие ботушите кога в Дарданелите, кога в Индийския океан, кога на Ламанша. Накрая нещата приключват с Кримска или Руско-японска война или Афган...

90

158

преди 6 години

А дано! Господ здраве да му дава. Един от малкото разумни политици днес.

89

ХХХ

преди 6 години

Този на снимката кой от многото двойници на Путин е ?

88

Демократ

преди 6 години

Няма значение с колко е спечелил. При цифри малко над 50% обвиненията са, че "не е достатъчно легитимен". При резултати над 70% обвиненията са, че във Владимир Путин се наблюдават "авторитарни черти".

87

Анонимен

преди 6 години

Путин: Мислите ли, че ще остана на власт, докато стана на 100 г.?------Мислим, ако живееш до 100.

86

:):)

преди 6 години

До :-)Има всякакви според професор Иво Христов, всичко са готови да си помислят.

85

Бънди

преди 6 години

Ако харесвам Путин, да ходя в Русия? Защо? Не може ли да стоя в България? Всички, които харесват Путин или просто му симпатизират, да изчезват? Голяма демокрация, няма що.

84

Анонимен

преди 6 години

а никой не казва, че избирателната активност е ... рекордно ниска - само 63%, при "планирана" над 70%.от тези 63% гласували, сигурно поне половината са гласували под натиск от - уволнение, репресии, изгонване от института и т.н. и т.н...реално най-много около 1/3 от всички избиратели реално и с желание го подкрепят!

83

Анонимен

преди 6 години

Добре, че имаше С Д С в България, иначе и при нас комунистите да имат вечни мандати и трудовите колективи да ги преизбират.Колкото до случая с отровените, това е практика от създаването на СССР , политическите противници избягали на запад да се убиват. А кой уби Борис Немцов, най - големия демократ на Русия и противник на Путин????????????????????

82

Анонимен

преди 6 години

Чета коментарите и мед ми капе на сърцето. Процентите с които е избран Путин се доближава до положителните коментари. Въпреки гербаджиите и техните слуги купени "журналисти". Като си помисля, че не всички хора са пред компютрите, одобрението на нас българите към Путин и Русия е около 80%. Все още има надежда. Народът ни не е толкова глупав и има верен ориентир. Само се моля да не се налага Русия да ни спасява пак, защото управниците много я огорчиха. "А Москва не вярва на сълзи".

81

:-)

преди 6 години

"Путин: Мислите ли, че ще остана на власт, докато стана на 100 г.?"Ами помислихме си го.

80

anonimen

преди 6 години

Не е за чудене на алкохолиците им трябва диктатор.Всички влюбени в Тоя и държавата му да се изнасят при него ,а не да лаят във форумите.Лъжливи нахални крадливи комунисти.Кога ще млъкнете най-накрая.махайте се в сибир и не се връщайте.

79

Анонимен

преди 6 години

Нашите поздравиха ли човека, нищо не пишете, поне от елементарна култура. За бабичката ше се утрепат да се мазнят, а тук едно поздравително писмо или няма?

78

PD

преди 6 години

С такава подкрепа, с каквото и да се захване да прави, ще го постигне. От тук насетне, да треперят лъжците, мошениците и манипулаторите. Те никога няма да имат такава подкрепа, и с никакви пари, медии, и медиатори няма да я получат.

77

за съжаление

преди 6 години

И руснаците и ние сме за съжаление. Защо---вижте си джоба, улиците, свободата на мнение.

76

Анонимен

преди 6 години

Бе то и вежливи зелени човечета нямаше пък после ги наградихте че и паметник им дигнахте. И за Катин отричахте 70 години *** си признахте накрая

75

Бънди

преди 6 години

Голям дерт са ви руснаците. Искат си Путин, избират го. А на бабата четвъртия мандат? А баща и син Буш по два? А семейство Клинтън, които са във властта от 30 години? Си, който също е вечен? А нашия, дето е от 15 години във властта? Ама голям дерт са ви руснаците!

74

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха-ха-ха-ха......КАКТО ВИЖДАТЕ, НА НАРОДА НЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАТВОРИТЕ ОЧИТЕ И УШИТЕ! Колкото и да го лъжете, ИСТИНАТА, леко-полеко си проправя път и НАКРАЯ, ПО РЕЗУЛТАТИТЕ СЕ ВИЖДА КОЙ-КАКВО-КАК!!! ПОЗДРАВЛЕНИЯ ВОВА, МАЧКАЙ ПОДРЕД!!!