265

Васил Левски

преди 6 години

Българите, са най-простият народ на земята. Няма по-*** народ от българския.

264

Башка Луд

преди 6 години

Ердо, кюрдите ще го оправят! Тоя няма да си умре в леглото!

263

Анонимен

преди 6 години

Българите са малко подмножество на Турците.

262

Башка Луд

преди 6 години

Още ли мислите, че тоя кандидат падишах, е за мир и спазване на човешките права и свободи? Още ли мислите, че води Турция към европейстко бъдеще?Тъжно ми е за комшийте, турците не заслужават тази съдба!

261

Анонимен

преди 6 години

Гнусни, мазни и миризливи българи, 500 години не станахте хора.

260

Анонимен

преди 6 години

С 15 знака за 28 звука, даже не се и доближавате до 41 букви и звуци, характерни за говора по тукашните и дори и днешните турски земи. И това е от време, дето никой нищо не е чувал за отомани, от където новия султан вади корена. Така че на дълбоко място плитка пропаганда правиш. От древни времена каквото се е говорило това се е записвало в древните Българи и до днес. А какво сте си фантазирали и приватизирали през арабския шрифт, за турски думи, само в вашите глави е.

259

Анонимен

преди 6 години

Арабски думи изписани на латинска азбука, наложена от Аттатюрк, жалък арабе....Тюркски думи написани на измислени от византиец преправени гръцки букви наложени от византийския еничари, жалък степен номаде

258

Анонимен

преди 6 години

ще повече, че Отоманите, не се славят с богата книжовна дейност..Тая глупост пък от къде ти хрумна?

257

Анонимен

преди 6 години

Ирмак е на 32 години и седи в едно кафене в по-либералния истанбулски квартал Нишантасъ..Това е все едно да кажеш, че в Студентски град има по-либерална атмосфера ...

256

Анонимен

преди 6 години

Е там е разликата, когато имаш същност, не шапката не те прави.Еничарите последно турци ли са били, щото основно от подчинените народи за вземани ?А с арабски ченгели, как ли са се чели повечето думи, уж приети за турски. Или всеки си е фантазирал гласните, ще повече, че Отоманите, не се славят с богата книжовна дейност. А колко варианта има арабския шрифт, през вековете. Хайде не на на с тези. А нямото Х, чия характерна особеност е.

255

Анонимен

преди 6 години

Арабиста ти казва, че тенджера е арабска, а не турска, анадъмо? хахахахахаха.А знаеш ли тогава арабската дума табехун какво означава? Хахаха да та и в арабиста...

254

Анонимен

преди 6 години

Ай турските турци да кажат как е на турски: алкохол, кафе, магазин, матрак, масаж, захар, сода, халатХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХА.Ами тука една българска дума няма бре...само турски си дал

253

Анонимен

преди 6 години

"Ай турските турци да кажат как е на турски: алкохол, кафе, магазин, матрак, масаж, захар, сода, халат"Alkol, kahve, dukkan, baza, masaj, seker, soda, bornoz...А знаеш ли какво е Ahmak :-)

252

Анонимен

преди 6 години

Гарантирана турска дума е фес, щото с това сте се различавали от околните, а не с думи които са ползвали по територията преди да стане ясно че съществуват фесове, не по същност а по външност..Защо тогава всичките ви възрожденци са били с фecове? Те турци ли са били?

251

Анонимен

преди 6 години

Ех камО да бяха дошли другите ама КИСМЕТ/АЙДЕ гордей се бе знаем 20 думи турски/!Аз се сещам защо но съм възпитан човек та няма да го напиша защото няма да е ласкаво!!Казах НЕ СТЕ БИЛИ ПО-ЧОВЕЧНИ,ДРУГО Е,сЕти се сам.

250

Анонимен

преди 6 години

И що си приватизираш думи по древни от турците. Или джибри, сте си докарали с ислама. Щото още траките са правили вино, а турци дори не са съществували. Гарантирана турска дума е фес, щото с това сте се различавали от околните, а не с думи които са ползвали по територията преди да стане ясно че съществуват фесове, не по същност а по външност.

249

Анонимен

преди 6 години

Тенджера е арабска дума бе, Ххахахахахахахах, ***.Ти ми кажи как е на български арабисте, аз знам как е на арабски.

248

Додо

преди 6 години

Ирмак е на 32 години и седи в едно кафене в по-либералния истанбулски квартал Нишантасъ.==================Браво! Много образователно четиво! Сега вече знаем, че Исляма идва във вариация по-либерален! Интересно, авторката дали може да ни каже, има ли и вариация най-либерален ислям, както е редно да се заключи, след като има по-либерален? И ако е така, какво е характерно за най-либералния Ислям?

247

Анонимен

преди 6 години

ОГНИВО,О-Г-Н-И-В-О БЕ НЕ ОТНОВО ахахахахахахахахахаха,неграмотен ти български знаеш ли или от гуглето го учиш хахахахахахаха

246

Анонимен

преди 6 години

вижте англичани и французи,португалци и испанци какво са създали,ДЪРЖАВИ КОИТО ГОВОРЯТ ТЕХНИЯ ЕЗИК!!Не сте били по-човечни,друга е причината сЕти се каква!.Е, ако и вас ви бяха превзели англичани французи или испанци и вие щяхте да говорите английски, френски или испански. Но говорите български с доста турцизира, сещаш ли се защо?