85

Анонимен

преди 6 години

Не се държи като прецедент.

84

Анонимен

преди 6 години

като бяха избориет 2009 - застъпници на Герб носеха ОТВОРЕНИ чували с бюлетини, къде с протоколи, къде без протоколи, понякога дописвани с молив....и всичко това се приемаше.....

83

Факт

преди 6 години

Радев може и да не е върхът,ама в сравнение с него Цецо е направо отрицателна величина...Ако Цветанов се кандидатира за нещо с преки избори,колко ли би спечелил?????

82

Анонимен

преди 6 години

най-интересното се оказа, че на президентските избори мама Цеца получи сума ти гласове от Турция.....

81

Анонимен

преди 6 години

А бе Цецо, я кажи, кога ще ходите с тиквуна, цацата и шиши в САЩ.

80

Анонимен

преди 6 години

Интересно, че герберастите не разбират едно, колкото повече плюят срещу Радев, толкова по-малко хора приемат казаното за истина. Дори автотитета ба Радев расте, защото защитава интересите на България, не е омазан в лъжи, кражби и всякакви мръсотии, няма милиярди в офшорки, дипломатичен и сдържан човек е. Умирга Цвъко, умирГа Боцко, умиргат слугите им, а авторитета на Радев расте. Уважаван е поне от 80% от българите. А те колко са, има няма 5-7%. Ето защо ***, усещат превъзходството. И ги боли

79

ГУРУ

преди 6 години

БОКО: На нас за какво ни е нова АЕЦ като си имаме американски тецове и аз им удължих договорите с 15 години?

78

Анонимен

преди 6 години

До 78.За да бъде една прогноза точна, социолозите трябва да анкетират не избирателите, а собствениците на печатници.

77

Анонимен

преди 6 години

Цветанов я кажи за какво разпитваха твоя заместник Флоров? И защо двама експерти които се произносеха че е възможно да се извършват подслушвания без разрешение на база използваната техника, загадъчно умряха - единият който бе здрав и жизнен в катастрова, а другият - застрелян пред блока.

76

Анонимен

преди 6 години

След като не можеш да опровергаеш фактите, единственото удобно средство е да омаловажиш истината, като наричаш тези които я произнасят руски ***

75

Анонимен

преди 6 години

вижте прогнозите за изборите през 2009 на всички изборни агенции до една. Герб трябавше да вземат с около 10 процента по-малко. нали се сещате как стана така че те взеха с 10 процента повече - купени гласове.

74

Анонимен

преди 6 години

на президентските избори за Радев гласууваха надблизо 80 процентаот Българите ВКЛЮЧИТЕЛОН ОТ ГЕРБ. Майката на народите я биха срамно, но пък тя каза че е нещо нормално да бъдат пожертвани няколоко човека в името на общото добро, демонстрирайки РАФБАК-овско мислене. Герб опитаха да сплашват хората, за да не гласуват за Радев, а Бойко сипеше ултиматуми на народа си.

73

Анонимен

преди 6 години

Президентът направи едно коремно и физкултурника си помисли, че са на едно ниво.

72

ШШШ оууу

преди 6 години

Тиквата вика на германците "Нема корупция е батки". От НАП допълват: "Абе не е баш така". Пламен Георгиев: "Щом дон Тиква казва че няма корупция, значи няма! Въпреки всичко аз ще разследвам корупцията по високите етажи на властта!"

71

Анонимен

преди 6 години

Физкулурника тръгнал да дава мнение за президента. Представя си, че има ниво за това. Радев го гледа с презрение, даже не го удостоява с отговор.

70

Анонимен

преди 6 години

до 62 за костинбродската афера не бяха разпитани нито Петя Първанова, нито Марин Райков като свидетели по безстопанственост, камо ли като подсъдими. Демакс си измиха ръцете. Цацаров бе прокурор на Герб, всички разбраха истината. Ако Бареков не ме извадил фактите - че има 500 000 булетини безстопантвени Цацарови нямаше и обвинение да повдигне. В крайна сметак на обществото му е ясно, че Герб купиха над 10 процента.

69

Анонимен

преди 6 години

Помня, че при предишния президент открито чужди посланици кадруваха в България и сипеха нравоучения. Някой от тези, дето сега говорят, упрекна ли Плевнелиев, че мълчи като пу.кал и си натиска зад.ника на стола.

68

ШШШ оууу

преди 6 години

Знам също, че компания с капитал по-малък от стойността на апартамента ми ше купи ЧЕЗ.

67

Анонимен

преди 6 години

Коментарите на най- обикновените българи изключвайки платените ***, са достатъчно красноречиви: Президентът Радев е уважаван достоен човек с висок авторитет. А шепичката гладни за хонорари *** могат само да злобеят от безсилие.

66

Анонимен

преди 6 години

Цветанов е престъпник!