74

Стадото

преди 6 години

Умира щастливо. Главният виновник нямаЛ алтернатива. Ще си мрем,бе. Колко му е.

73

Анонимен

преди 6 години

"раковите образования" - ракови какво??? На Вас Ви липсва образование за жалост!

72

мъки

преди 6 години

Карайте да върви, малко остава. Краят на тия мъки им се вижда вече. В природата празно няма. Други след нас ще дойдат.

71

Анонимен

преди 6 години

дръжте 1200 евро квадратния метър панелно жилище в Младост, знам че има логика.

70

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ ще са доволни.Това е ПЪРВО МЯСТО.

69

анонимен

преди 6 години

премахнете институцията личен лекар и така наречените направления28 години цьрвули ни управляват и ето го резултата отровна храна вода и вьздухлошо здравеопазване безхаберие в болниците затова сме наи болни и умираме

68

Анонимен

преди 6 години

След всичкия този нихилизим и черногледство, негативни новини и прочие, нормално е хората да са обезверени. Със страх от бъдещето да не правят деца и да бягат навън.Погледнете само новините в сайта и ще ви стане ясно. Как пък нещо хубаво не написахте!

67

Анонимен

преди 6 години

Тиквената шайка на каже за кого работи и на кого са обещали територията.Трябва ви земята тук, нали?За кого?

66

Анонимен

преди 6 години

Аз съм против всякакви майчински ,бащински и т.н...Не само, защото знаете кой ги взема най-вече.Който прави деца, да си ги гледа, не съм му длъжен.

65

Анонимен

преди 6 години

Kaк искате социална политика, като тази кирлива държава е фалирала и няма пари за нищо?С пенсии по 100 евро, каква социална политика?А трябва и за крадене да има, да не искате да ни "служат" за една кирлива депутатска или министерска заплата?

64

Анонимен

преди 6 години

До Burzumвсъщност я толерира...

63

Анонимен

преди 6 години

Стабилност.Ние сме предвидим партньор на ЕС.България е дисциплинирана.и тн.Всеки човек го знае това, Евростат не са казали нищо ново.И това е цел, която си поставихте преди 30 години.Какъв е този смешен плач?

62

Анонимен

преди 6 години

У нас при увеличаване на децата и естествените затруднения в този случай се ПЛАЩА НА НПО на психолози да ти оказват безплатно услуги кка да ги гледаш. Евентуално ти ги вземат и (про)дават за осиновяване, за да може НПО обучител на социални работници по насилието извежданре на деца (всети едни пари) да окаже подкрепа на новите родители (НПО-то вземапак пари) как да гледат многото деца, като според НПО най-добре до 18 години да се позлва безплатната услуга.НПО-татата са до едно в списъка за ИК.

61

Анонимен

преди 6 години

"Руснака" е натворил вече сигурно 50 коментара с хейт и глупости.Защо не го триеш и банваш, мдераторче-педераторче?Аз едно "хелоу" да драсна, и съм баннат и изтрит.

60

Анонимен

преди 6 години

Коли ме бура.Намразил съм тази гнила държава и пртивният и народ отдавна, ако и да съм българин.За мен е чудесна новина.

59

До 87

преди 6 години

В Унгария Орбан дава по 33 хиляди евро за раждане на трето дете.И безливхвен заем за доста по-висока сума.Ама ако слушаш политкоректните Орбан е лош.

58

До Руснака 85

преди 6 години

Да не мислиш, че случайно я носи тази чанта? Сърби я ***, та две не види.Ама явно не може да си намери тъпкачи.

57

Анонимен

преди 6 години

В Чехия, според работещите там българи, при раждане на трето дете ти се дава безплатно жилище. В Русе семейство с четири деца /българско/ се изсели в Германия поради невъзможност да ги изхранва. Една от причините да се топим е тоталната липса на социална политика, особено в сравнение с Русия и европейските страни. В Русия за второ дете се дават 7 000 евро, за трето още повече. Въпреки ниската раждаемост местата в яслите и детските градини почти във всички градове не стигат.

56

открихме Америка

преди 6 години

Безпристрастните и равнодушни регистратори на събития от gнec.бг отново шашнаха навалицата с епохално откритие !Драги другари , вие с какво допринесохте това да не се случва ?! Или с поредната флейта към велможите и облъчване на народонаселението с отрицателни емоции ,допринасяте активно за увеличаване на смъртните случаи в изтерзаната ни родина ?!

55

Анонимен

преди 6 години

Животът тук е толкова добър, че огромен брой хора отиват към Терминали 1 & 2 или на едно "по-добро" място. Под грижовния поглед на държавата!