19

Анонимен

преди 6 години

Такива конспиративни теории винаги ще си остават неразрешени за пред обществото. Дори и да бъде разкрит виновника никой няма да повярва.

18

Башка Луд

преди 6 години

Островитяните хептен се оливат! Сега, след брекзит, остава и братушките да си изкарат мръсните пари и острова ще увисне съвсем!Нещо много мътно има в Темза, а ние можем само да предполагаме, дали англичаните са изтрещели или пак кроят нещо хитро!

17

Анонимен

преди 6 години

Aкo англичаните спрат отбора си по футбол това ще бъде едновременно икономия на много пари, а също и отменяне на резила им за други първенства. Ей това е английското чувство за хумор при такива пърформанси.

16

това е театър!

преди 6 години

Предполагам че всяка уважаваща себе си разузнавателна агенция има 99 различни непроследими и недоказуеми начина да премахнат някой без да трябва да използват екзотични отрови и способи! (мъглива лондонска утрин, автобус на мокър път - оопс и някой се подхлъзнал пред него...)

15

Чапаев

преди 6 години

До 14. Хе-хе, голям конспиратор се извъди - фентъзи разказчета не пишеш ли?

14

Анонимен

преди 6 години

До 12. Елементарен си ти. Като си такъв отворко що не работиш в ЦРУ или в МОСАД, например, ами се плюнчиш по форумите.

13

Анонимен

преди 6 години

Интересно как англичаните определиха какво е отровното вещество ако то е руска тайна. Значи му знаят формулата и го имат.Според мен този бивш руски шпионин съвсем не е бил бивш ами е двоен агент и е предавал сведения на Русия. Руснаците са го за вербували повторно. Англичаните са го спипали и са го убили нарочно с руско вещество за да набедят руснаците. С един куршум 2 заека.И двете страни знаят истината но не им е в интереса да я казват. Зад това е и цирка.

12

Жельо

преди 6 години

Всички държави, които са били някога империи са в един и същ капан - прекалено голямо его, чувство за ненаказаност и арогантно пренебрежение към останалите. А САЩ в момента се изживяват като Империята.

11

Анонимен

преди 6 години

Руснаците може да са всякакви, но не са толкова *** да убиват забравен преди 12г. агент 10 дни преди президентските си избори и световното им по футбол. Агента е изтеглил късата клечка - някой чрез неговата смърт е искал да поддържа антируския огън на висок градус.Май ни вземат за канарчета. Елементарно изпълнение!

10

Taliban

преди 6 години

Едните прогонили или внедрили олигарсите...другите ги приели.цирка е много просташки.нали са приятели от втората световна.общи лагери. Обучение.на това ли се учите да унищожавате малките народи и даржави

9

Джурналист

преди 6 години

Ако са искали да го ликвидират, щяха да го направят професионално и да е грабеш или нещо което няма да влезе в медиите. Използването на такава отрова е послание - можем да си правим каквото искаме. Ако това послание е от Москва наистина, не зная дали искат да заприличат на Северна Корея или Куба по ембарго.

8

Анонимен

преди 6 години

Англия ще търси всевъзможно външни скандали, за да парира вътрешните такива - Брекзит.

7

а това

преди 6 години

Комисията по разузнаването към Камарата на представителите в Конгреса на САЩ обяви вчера в комюнике основните заключения от своето разследване на подозренията за руска намеса в американската предизборна кампания през 2016 г., съобщи Reuters.Сред тези заключения, заверени с подпис само от членовете на комисията от Републиканската партия, конгресмените казват, че не са намерили "никакво доказателство за съглашателство, координация или заговор между кампанията на Тръмп и руснаците".

6

Анонимен

преди 6 години

Готвачите на Вова, махайте се от тук, дори за белене на картофи на ставате.

5

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 4също като теб

4

Българин

преди 6 години

Аз не разбрах точно къде е скандала? Всъщност може би Русия е права, че Англия си търси причина да бойкотира световното в Русия. В момента няма някакъв нов конфликт, който да подтикне двете държави към раздалечаване и Англия реши да си създаде такъв (някак си няма да върви да кажат, че няма да участват заради анексията на Крим преди 4 години). По-интересно е медийното отразяване. Толкова пошло и очевидно нагласено, че и сляп да си ще разбереш, че нещо не е в ред.

3

11

преди 6 години

На руснаците изобщо не им пука за британските отношения.

2

5

преди 6 години

Браво на руснаци изгонете тези англичани

1

Радослав

преди 6 години

И... британците много ги заболя, че руснаците им пробиха системата и им убиха протектиран от тях агент. Въпрос на чест. Британците или ще търсят ответен удар или ще побеснеят още повече с/у Русия.