12

Анонимен

преди 6 години

На кратко - ЕС ни наказва за това че не си търсим правата.

11

Анонимен

преди 6 години

Цели 9 (девет) години някой е вземал заплатки и е спал.Неков да продължи да говори и да каже - кой е трябвало да свърши тази работа?Кое министерство отговаря за това, кой отдел там, кой е бил министър и защо досега не се е случило???Или пак ще кажем, че социализЪма на Живков е виновен?!

10

Анонимен

преди 6 години

Цял свят знае че киселото мляко е българско, само ***.ците от ЕК се правят на ударени. Време е за референдум за излизане от ЕС.

9

Анонимен

преди 6 години

добре, че е номер 15, че ще останем без никакви марки и защитени продукти

8

Росинант

преди 6 години

Общата отговорност води до безотговорност.

7

Анонимен

преди 6 години

Това е отдавна е изтървано от 90-те, а имаше опасност да почнат да крадат, но има по-голям проблем.30 години преход стигнахме, че всеки в нацията не иска да е "българин" и минуси да ми лепвате знаете, че е истината. 240 не защитиха интереса и за това сме на огледалото "съединението прави силата" към "РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ" - тук ***, тук мюсюлманин, тук българин, тук християнин, тук евреин, тук спартанец, тук католик, тук терорист, тук етнос от никъде и т.н.

6

Анонимен

преди 6 години

Защо спахте досега?Във Франция продават турско саламурено сирене и пише българско

5

Е,

преди 6 години

в момента се въртят далавери за много милиони. То не са еврофондове за магистрали, огради, земеделски производители и каквото се сетиш, плюс топ сделката за ЧЕЗ, та сега за едно кисело мляко ли ще вземе някой да мисли.

4

Анонимен

преди 6 години

Ами който чиновник не си свърши работата, да плаща след това той на ощетените БГ производители!

3

Krom

преди 6 години

Щеше да е много странно ако без да искаме бяхме направили нещо правилно. Но нашия "Парламент" си е самодостатъчен. Където има една приказка, то ние тази традиционна българска баница не можем да я поделим, та ще я защитаваме в Европейски регистри. А това, че нашите европейски "приятели" хитрите ромеи ще направят още некой милион на наш г.ъ.з, халал. То из без това например в Щатите ако гледам кулинарните предавания кисело мляко вече се свързва автоматично с Гърция. Та ..сетила се Мара ...

2

=

преди 6 години

Така коато се вкарват люовници,мижитурки ,спонсори в правителсвта и НС , калпъв народ-калпава държава и след това Путин е виновен и ромите също за непрофесионализма и шуробаджанащината ни .

1

Анонимен

преди 6 години

Стига да може Боко би ги продал на Турция нали са приятели с Ердоган.