186

НИЩО НОВО ,БЕ....

преди 6 години

НИЩО НЕ ЧАКАМА ОТ РУСИЯ!!!От там идва ---само студ и простотия!А , КАТО НЯМАМ КЯР ОТ НЕЯ.....ЗАЕБИЯ!!!!!!!!!!!!!!

185

Свободният

преди 6 години

До всички , я кажете някоя световна руска марка различна от Калашников

184

Анонимен

преди 6 години

214 Тъпакк Юженн паток никога не е бил инвестиция а лост за поробване

183

Анонимен

преди 6 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТ 213Този път няма мърдане товаришч и ти вече го чустваш на гърба си ама като истински руснак продължаваш да се таралежиш на целия свят.

182

Анонимен

преди 6 години

217 Защо не , това е бъдещето

181

Отново Нане

преди 6 години

Давай личен пример. Спри си парното, ползвай ток само от ВЕИ, щото АЕЦ е с руско гориво, ползвай петролни продукти дамо с гарантиран не руски нефт, и като изкараш няколко години така, сподели успешната си история. До тогава замълчи!Модерната индустриална цивилизация има нужда от руските енерг. източници, и трябва да е благодарна на случая, че Русия няма нужната икономика да ги усвоява сама. Щото ако стане, а натам я тикат,а Европа и ние като част, ще внасяме вече не суровини, а продукти.

180

СЛАВА НА ЕРДОГАН

преди 6 години

СПАСЕНИЕТО Е ----ПЪТЯТ КЪМ БОСФОРА.....ха,ха,хаааааааааааааааа

179

Анонимен

преди 6 години

До211.. *** ,България ще за без газ заради батити винету ..който Подари на Ердоган най добрата и не ивестиция и енергийно обезпечаване с милиарди в бонус..толкова ли ти е пипито???

178

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Някои от 15 години очакват всеки момент края на Русия. Вечно и остава 2-3 години и край! Така си им минава мизерният живот, във вечно чакане да стане нещо невъзможно я да се сгромоляса Русия или да спечелят от търкане на билетчета от "Националната лотария".

177

ПУКА МИ...ХА,ХА,ХААА

преди 6 години

ДОКАТО СМЕ ДОБРЕ С ТУРЦИЯ---ТОП НЕ НИ КЛАТИ!!!ЕРДОГАН Е НАШ ЧОВЕК!ЦЕЛИ 5-ВЕКА СМЕ ЖИВЕЛИ ЗАЕДНО,.... яли , пили ,били....И ПАК ЩЕ СМЕ СИ АРКАДАШИ!ТУРЧИН --ЗА "ПРИЯТЕЛ"..... Е ГОЛЕМА РАБОТА!!

176

Анонимен

преди 6 години

Дано Русия да завърти крановете за да остане русофилска България без газ и това ще бъде единствената държава която ще остане без газ в света. Така е заради русофилското управление в България постоянно играещо по сверката на Кремъл, ние сме единствените в света които заради една чужда вражеска на България страна се отказахме от интерконектори от добив и проучване на собствен газ единствените в света забранили дори и проучването на находища на шистов газ с единствената мисъл да угодим на врага си.

175

чукча

преди 6 години

Сега седя на варненското пристанище и чакам кораба който Борисов прати миналата година да търси газ в Черно море.Все си мисля че днес ще се върне с прекрасните новини че е открил газа :)

174

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Дано построим по-бързо завод за прием на втнечнена газ в Гърция, та да получаваме газ от САЩ добита и втечнена в Русия. Това се казва диверсификация на доставките. Също както ще купуаваме руска газ от "Турски поток" но с турско-гръцка надценка.

173

чукча

преди 6 години

аз си спомням че наши министри ходиха 2014 на майдана за да подкрепят фашисткия метеж.вигенин мисля че беше единия.така че да отидат пак и да се разберат-ще умираме ли от студ другата зима или да :)

172

Анонимен

преди 6 години

С развитието на алтернативните енергийни източници, едно спиране на газта само ще стимулира по-бързата замяна на природния газ.

171

Анонимен

преди 6 години

Русия така или иначе залязва. Това и са последните 2-3 години пред големия разпад. Или както самите руснаци му казват развал. Шансове за излизане от спиралата в която ги вкара Путин никакви, но за да бъдем честни не само Путин е виновен. Виновни са и самите руснаци с това постоянно вярване на всякакви опашати лъжи изтичащи като пoмия от екраните на телевизорите. Каквото са си заслужили руснаците ще си го получат и най-хубавото е че няма да им се размине както в края на 2СВ и Студената война.

170

(-_-)

преди 6 години

Предимно Украйна ще пострада.. То това е идеята. Тая популация по тия земи е уникална с тъпотията си, даже ние не можем да се мерим с тях.

169

Анонимен

преди 6 години

Без газ няма да останем, но цената е една , когато тръбата влиза директно при нас и ние подаваме към другите, и друга, когато тръбата влиза в Турция и от там и нас.

168

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

До Анонимен 183Белене и Южен поток няма да станат! И причината не е от вън! А е у нас! Мафията ни няма да допусне да й отнемат кокала! Но срещу България и Украйна работи един и същ стртегически план-да се обезлюдят! И да бъде сменено местното население!! Дали ще са евреи или араби новите заселници-без значение! Но планът е вече необратим!

167

Ха,ха , ха ...

преди 6 години

До ДА СПИРАТ ,БЕ.... Пич , получават РУСКА РЕВЕРСНА ГАЗ НА ЦЕНА !) ПЪТИ ПОСКЪПА .... Наиграха се тъпите укри ...