294

Анонимен

преди 6 години

"От три милиона народ ние дадохме жертва сто хиляди души" казва Стамболов. За тях няма издигнати паметници и почти не се говори, когато стане въпрос за руски жертви.

293

Анонимен

преди 6 години

Прегледах видеата,наистина е прав Руския Патриарх. Патриарх Кирил не отрича неруски войници(сърби,румънци,финландци,черногорци,др.),които са били част от състава на руската войска,но той с право е недоволен,че едва ли не,вместо на Русия-единствената страна,която се е заела да помогне на българите за Освобождението на България,нашият мил Бойко Борисов звъни на политиците от Полша и Финландия. Поклон пред България и нашите достойни деди! Поклон пред Русия,Руския цар,руските войни,сърби и румънци

292

до 300

преди 6 години

България се е освободила през 1878-*** поради неуспех на опита на Русия да анексира територията ни изпозвайки основно чужда кръв - тази на българи, украинци, молдовци, румънци, финландци, сърби, черногорци....

291

До 304

преди 6 години

Е,не,на всяка ваша простотия президента трябва да реагира,нали?Ай с...р!

290

Анонимен

преди 6 години

комунистите са прости хора , като казвам прости , нямам предвид в хубавия смисъл да си семпъл човек ....а имам предвид баш *** брат , ама колтови д.еб.ил.и ...така се изложиха пак , че не е истина ..писа ми на оная работа вече да ме представят разни аргаши , крадци , агенти и доносници работещи под чуждо знаме!! стига вече толкова еййй ...ша ва разсипя вашта леля червена !

289

Анонимен

преди 6 години

Срам ме е от този президент! Прави се на голям мъж, а мълчи като *** ученик пред руското ченге!Руснакът за пореден път показа арогантност и незачитане към другите и тяхното мнение, както и преиначаване на историята.Попът твърдеше, че Русия на своя глава е хукнала да ни освобождава, което е лъжа - имало е санкция на Великите сили за военна намеса срещу Османската империя. И т.н.Защо ли изобщо трябваше да ги каним тези ?

288

Анонимен

преди 6 години

за какво могат да си говорят двама съученици от КГБ ? Ами за доброто старо време и как да пре.ее.еб.ем някой държава ...все пак мисля , че на всички ви е известно , че нашия *** всъщност въобще не е наш... да не забравя ме и баща му шофера , колко хора влезеха в килиите заради него !

287

Анонимен

преди 6 години

Гербавите пак се опитват да ни отклоняват вниманието с незначителни неща.Овъртолиха се целите в л..на и сега се чудят как да се измъкнат и към кого да насочат омразата си.И понеже президента им е трън в очите,какво по-лесно от това,да захапят него.

286

РуБългарски патриоти

преди 6 години

Руската пета колона сега сиска да се докаже пред шефовете и ще опитат да сготвят Симеонов, ...за да не пречи на "братската" субординация в "патриотичните" среди. Волен(неволен) ще е явния опонент, но въпроса е кой ще забие ножа в гърба на Валери. Такива са Кагебейските традиции!

285

Иванов

преди 6 години

До Анонимен 291Да българин съм и се гордея с това и подкрепям братята руснаци с който имаме една вяра и една азбука. Благодарен съм на руснаците, че тека си проляха кръвта за нашата свобода, а сега сме неблагодарни за това. А вие се дупете на американци и британци, европейци който ви смятат за нищожество. Но явно по важното за вас е да лижите *** им въпреки, че ви смятат за ***. За американеца и европееца православната вяра е най голямата заплаха за тях, а всъщност не виждат мюсюлманите.

284

рускиня

преди 6 години

Минусите? Защо ,господа? Не ви изнася истината? А истината е следната: 1. Руските войници дали живота си за свобода на България 2. не е известно ,че българи отказали тази помощ.3. Украйна, Финландия като страни не съществували - били са провинции на Русия.какво от тези факти не ви изнася?

283

Анонимен

преди 6 години

най - видните приликите между тоя дъртак милиардер и нашия бай ***! 1. Завършват и двамата тайната школа на КГБ в Сталин град !2. Двамата са с чинове Генерал !3. Двамата служат на една и съща сбирщина от крадци и мародери, а именно управниците на Русия! *** със сигурност не служи на България , това вече е очеизваждащо от всякъде и няма жив човек в света който вече да не го е разбрал , че е просто *** , шпионин ! !

282

До 293

преди 6 години

Пропусна Бойко,Цецо,Цецка и останалите от шайката.

281

Do 293

преди 6 години

Радев, Йотова, Корнелия - клоуните на България!

280

Mr STARBUCKS

преди 6 години

Патриарх Кирил-олигарх в Божи одежди !

279

Анонимен

преди 6 години

До рускиня:Не пипай Левски, защото може да ти изсъхнат ръцете !Левски е осъден и обесен като обикновен чапкън от турската власт с знанието, одобрението и активното внушение на първия дипломат на царска Русия в Истанбул - Граф Игнатиев !*за това има документални свидетелства

278

Анонимен

преди 6 години

Румен Радев и Корнелия Нинова-живите кошмари на шайката ГЕРБ.

277

Анонимен

преди 6 години

До Ивановай стига с глупостите а ? Стига сте издигали чужда държава над собствената си , толкова си смешен ! Мъничка душичка , плазмодии тип червей ! Махай се и си заминавай в москве при твоите братя и сестри там , тука не си добре дошъл , разбра ли чужденецо !! И само не ми казвай , че си Българин ...

276

Иванов

преди 6 години

Ако не беше Русия сега България щеше да е в пределите на Турция. Но както винаги в България има много злобни и неблагодарни хора.

275

Анонимен

преди 6 години

тоя псевдо божи човек да не стъпва повече тука! и ще се радвам на 3ти Март на връх Св. Никола (Шипка) да се веят вече повече Български знамена от колкото чужди ... на Св. Никола ходя много често понеже съм от Габрово , но на 3ти Март кракът ми не стъпва там , празнувам си го в къщи с жена ми и детето ми Българи ! Как да се кача и как да си заведа детето , какво да му побеснявам когато ме попита - Тате , Български национален празник ли е това или Руски? Защо няма Български знамена? Срам !