68

Еей,Николов!

преди 6 години

Я ми погледни в окото. Плува ли кораб?.....Мнооого лъжете, бреееей.

67

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

До ШматкоЕрата на куфарчетата е далеч преди ГЕРБ... - Европа също го знае и затова отваря кранчето с паричните потоци, от което позитанци изпадат в истерия...

66

Анонимен

преди 6 години

Два филиала на БКП си играят на протести, на управляващи и протестиращи....Гледали сме го тоя филм тавариши...

65

Шматко

преди 6 години

смотана. Куфарчета ако са раздавали е било преди 30 години.Кои са тия с куфарчетата? Мислиш ли, че в Герб няма такива??Днес загиване от мутрите на Герб. ДНЕС!А ти ходи си плащай кротко тока и си трай.

64

Анонимен

преди 6 години

По времето на комунизма всички държави се вдигнаха срещу него!Само България се ослушваше!Хич не си мислете,че българина ще се вдигне!Това е опасна илюзия!Българина е свикнал да робува и да оцелява 500 години,а това е солиден стаж,който управниците го знаят много добре!От тях милост не чакайте!

63

шматка

преди 6 години

До виж тиЗначи според теб родолюбци са тези които създадоха мутрите и пирамидите.Тези които зъздадоха НПК за да ги защитава.Тези които приватизираха България с куфарчета в багажници.Тези които създадоха Мултигруп.Родолюбецо

62

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Уважаемъе дрОгарЕ, таварисшчи... - престанете най после да залагате противопехотни мини... - това, че вашата покровителка Рашийската федерация не е подписала конвенцията за забрана от 2007 година не ви дава право вие да ги използвате...

61

Анонимен

преди 6 години

Браво бе гербаджии мръсни, кога продадохте чез кога вече и цената вдигате? мама ви *** крадлива мутри мръсни

60

Анонимен

преди 6 години

Тока е достатъчно висок и всяко едно повишение ще срути цялата територия. Народа чака само една искра и ще запали цялата територия. Търпението им е преляло чашата. Това ако управленците не го знаят и не го виждат жална им ***. Всеки ден се срещам с мизеруващи хора на които чашата отдавна им е преляла но няма кой да ги поведе! Сами немогат да се организират защото не боравят с компютър. Това са все стари хора които са най мизе.рната просолойка от населението. Упраниците за тях са сатанисти!

59

Анонимен

преди 6 години

Хич не ме интересува кой организира протеста.Герб се оляха. И ни съсипаха.Само с протести можем да постигнем нещо.

58

Виж ти

преди 6 години

До шматкаБезродник е онзи когото наричаш мин. председател. Този който отказа два милиардни проекта в България за да угоди на САЩ. И аз много ще се радвам ти да го защитиш когато народа излезе да го сваля, ако той сам не духне, както е свикнал.

57

Andreshko

преди 6 години

Трябва непрекъснат протест,както бе при Оришарски,за да падне правителството,но и смяна на ЦИК и Константинов,който манипулира изборите. Да се въведе електронно и машинно гласуване и да видим тогава,как Герб ще спечелят.

56

Анонимен

преди 6 години

До 11 Пробемът е, че се прави правителство с 34% от гласовете.. и нали се сещаш, че това няма да се промени.Нелепият опит да вкарат "празното квадратче" целеше просто да повиши броя на хората, домъкнали се до урните и нищо друго.Не аз и тези като мен вкарват за трети път Борисов в парламента..гласувалите за него да носят отговорст за действията му.

55

Анонимен

преди 6 години

Шаш и паника сред герберастията.

54

Анонимен

преди 6 години

Герб всеки път фалшифицира изборите. Окрадохте КТБ, окрадохте 16-те милиарда, дето теглиха, сега ще си купуват избори до дупка.

53

До 48

преди 6 години

Друже, много сснанахт единствените! Марешки и той ... много мразя да нямам избор! Нали това е демокрацията?

52

Анонимен

преди 6 години

Трябва да се забранят партиите-убийци като БСП.

51

Виж ти

преди 6 години

До 11Грешиш, точно така ще се оправят нещата, като не се гласува. На българите много отдавна им писна от всички ... в политиката. Ходят да гласуват само заинтересованите финансово, дали с рушвети, дали заради проекти, общинари и т.н. Скоро обаче ще излязат и останалите 70% с брадвите.

50

шматка

преди 6 години

До виж тиТитана от Банкя е НАШИЯТ М.ПРЕДСЕДАТЕЛ.Путин е президент на чужда държаваТи кого би защитил безродникоСпоред теб за да е доволен някой чужденец трябва да сменим правителството ли.Ако Боко се обиди на Путин той(Путин)дали ще подаде оставка

49

анонимен

преди 6 години

кажете ми една опозиция в света която да не иска да свали управляващитемен никои не ме манипулира като ми вдигнат цената на тока като ми влязаткрадци в дома и аз нямам орьжие водата маслото яицата вече се вдигнахазащо да няма митинг против и защо трябва да се прави драма властта да не спи а да деиства да променя закони да засили контрола по цените