349

Христо

преди 6 години

И какво сега?Заради един ненужен и безполезен бо...кл...ук,който ако България беше нормална държава,трябваше да е обесен още след третата си присъда,доктора ще лежи....Добре дошли в България-*** на абсурдите...

348

Taka de

преди 6 години

До АюоууМи да гаражът е общ!

347

Анонимен

преди 6 години

Аз невиждам по какво тоя доктор се различава от въпросния Жоро, и той е престъпмик като него, купил си е незаконно оръжие, купил си е незаконно боеприпаси, заличил е следи на местопрестъплението, подвел е полицията в разследването, всичко това не го прави просто предтъпник, това го прави рецидивист

346

Анонимен

преди 6 години

Докторе, наеми си добри адвокати, не приказвай толкова много, защото прокурорите, които защитават *** - ще те сготвят. Какви замитания, краде си ромът, влиза в дома или в гаража - какво търси там - "да чишка!!"

345

bluesky1

преди 6 години

Ако този не получи присъда за убийство под натиска на улицата, то това ще е наистина края на тази държава! Вместо народа да се вдигне на протести, с които да изиска от държавните органи да осигурят сигурност, спокойствие и наказуемост на престъпленията, то се иска правото всеки да има оръжие и да се стреля на поразия.Това е лудост! И не ми сочете САЩ за пример, където през ден някой изкукуригал стреля в училща, детски градини, барове и концерти...в това отношение САЩ са абсолютна ***!!!!!!!!!

344

Аюоуу

преди 6 години

Какво значи не бил в жилището, а в гаража му... На *** ли ни правите?

343

mann

преди 6 години

То тези, които коментират, че е трябвало да се обади на 112 - какъв е смисълът? Някой който има 9 присъди и пак е на свобода. И като го хванат та какво, ще се поправи ли?

342

Факт!

преди 6 години

До АнонименСамо дето сме в Европа и още повече в България където се изисква разрешително така е във Франция Германия и другите държави от ЕС.То щото в Сащ е много хубаво за тва излезнаха масово ученици след последният случай на нападение в училище при което загинаха 25 деца и единствено оръжейното лоби крепи нещата!

341

Сериозно

преди 6 години

Като гледам в какво го обвиняват доктора.... Искат да ни накарат да повЕрваме едвали не,.... че доктора е отишъл в къщата на плъха да краде и го е разстрелял, а не обратното.... Правят ни на и.иоти!

340

сара

преди 6 години

Не оправдавам плъха, но неоправдавам и лекаря. А това със замитането на следите е черешката на тортата. Да не искате да се превърнем в каубои, които при всеки повод вадят пистолет ? И после заметат след себе си ?

339

Анонимен

преди 6 години

Doktora e vinoven stom nesi iska da stane taka sto nese obadi na politsiyata asi debnel 30 minuti razbiramte sled tova pak nese obadi na politsiyata vmesto dase obadis na priyatelitesi obadise na politsiyata v koi zakon pisi imas pravo da ubivas neka da pokajad ediniya krades druciya ubiyets

338

Анонимен

преди 6 години

Oставете САЩ. Там горе-долу се знае кои квартали са опасни. А тук случаят е симптоматичен на по-големи социални проблеми. От една страна, знайни рецидивисти върлуват с години на воля, а от друга страна полицията не може да предложи сигурност на данъкоплатците. Какво да прави обикновеният човек в ситуация на такива системни провали?

337

Анонимен

преди 6 години

Ми то затова в САЩ през ден някой стреля я кампус, я в детска градина, а освен това семействата, вместо да се разведат, се стрелят - е последното и заради масовите застраховки "живот" де.

336

Анонимен

преди 6 години

До Факт! 378В Сащ всеки може да закупи законно боен пистолет без да е нужно да отговоря на хиляда изискавания създадени с цел да намалят притежателите на пистолети.

335

Анонимен

преди 6 години

Подкрепям доктора. Доктороте напускат България - ако почнем да ги вкарваме в затвора тогава няма кой да ни лекува.

334

Факт!

преди 6 години

Бойни пистолети без разрешително или преправяне на газови в бойни се прави с цел умишлено убииство без да се разбере кой е притежателят а не за самозащита!

333

bluesky1

преди 6 години

Улицата да управлява съда е по-страшно дори от това мафията да управлява съда! Исторически примери безброй! Народа не иска нещо лошо, но понеже не е организиран в гражданско общество и понеже липсват личности, включително такива със знания и опит, които да са морални стожери, това, в което се състоят исканията му, ще влоши нещата още повече!!!

332

Анонимен

преди 6 години

ти си герой докторе , иска ми се да има повече хора като теб. Слава за теб и ние сме с теб !!! ГЕРОЙ ,,, да унищожим плъховете заедно

331

Факт!

преди 6 години

До АнонименОръжие за самозащита е газов пистолет спрей тейзър и тн те се продават без разрешително и неслучайно.Оръжие с което можеш да отнемеш човешки живот а именно боен пистолет се придобива след изкарване на курс за боравене с огнестрелно оръжие(неслучайно) запознаване със законовите рамки(неслучайно) и психотест(неслучайно за да не стават такива сакатлъци),като имаш каса за съхранение проверена от районният и ти се дават определен брой патрони водещи се на отчет!

330

Анонимен

преди 6 години

До Факт!Затова - кюта-пата и без престъпници.